Κριτικές για Gigant

 • Κωνσταντίνος
  Συνήθιζα να πιστεύω ότι τα 15, 5 cm ήταν ένας απόλυτα φυσιολογικός κύκλος. Φυσικά, το σεξ δεν ήταν πάντα μαγικό, συνάντησα το Gigant στο Διαδίκτυο και αναρωτήθηκα γιατί δεν πρέπει να προσθέσω μερικές ίντσες. Για μισό μήνα χρήσης, πρόσθεσα σχεδόν 3 cm καθώς το άκρο έγινε αισθητά πιο παχύ και πιο σκληρό.
  Gigant
 • Νικόλαος
  Ο σύντροφός μου μου είπε κάποτε, δυστυχώς, «Δεν χρειάζεται να περιμένω τις ιστορίες για ύπνο σήμερα». Πέρασα από επτά κύκλους κόλασης για να προσθέσω δυστυχώς μια ίντσα και μισή (χειρουργική επέμβαση). Και με το Gigant Gel 3, 9 cm! Τώρα μόνο ποιοτικό σεξ.
  Gigant
 • Ahmet
  Το πέος μου σε κατάσταση ενθουσιασμού έφτασε τα 12 εκατοστά, μόλις δοκίμασα τα πάντα - ξόδεψα όλο τον μισθό μου σε χρήματα και δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Αλλά μετά από 2 εβδομάδες τακτικής χρήσης του Gigant, είδα το αποτέλεσμα - το άκρο επιμήκυνσε στα 1, 5 cm και η στύση είναι πολύ πιο δυνατή!
  Gigant
 • Burak
  Πάντα ήμουν περίπλοκος για το μέγεθος του αρσενικού μου οργάνου. Είδα μια διαφήμιση για το Gigant Gel και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Χρησιμοποιείται πριν από τη σεξουαλική επαφή. Το πέος έγινε πολύ πιο πλατύ μετά την πρώτη εφαρμογή. Η διάρκεια της πράξης διπλασιάστηκε. Μετά από ένα μήνα, το πέος μεγάλωσε κατά 3 εκατοστά.
  Gigant
 • Mustafa
  Ένα πράγμα που θα πω είναι ότι αυτό το γιγαντιαίο τζελ σας βοήθησε να νιώσετε σαν πραγματικός άνθρωπος και να απομακρυνθείτε από ανήσυχες σκέψεις εάν θα λειτουργήσει αυτή τη φορά ή όχι. Το διάβασα για αυτό στο Διαδίκτυο. Παραγγέλνω μόνο ευχάριστες εντυπώσεις. Εφαρμόζω σύμφωνα με τις οδηγίες. Είμαι πλέον σίγουρος για τις ικανότητές μου.
  Gigant
Βαθμολογία χρηστών Gigant
5
22