Εμπειρία χρήσης Gigant

Εμπειρία από τη χρήση και τον έλεγχο του Gigant από τον Ντμίτρι από την Πολωνία (Βαρσοβία)

Φωτογραφία του Gigant Gel μετά την αγορά (από τον Dmitry από τη Βαρσοβία)

Γεια σε όλους. Χρησιμοποιώ το τζελ για τρεις εβδομάδες τώρα.

Στην αρχή έχω 6-16 cm, δεν ξέρω πώς να το μετρήσω σωστά, αλλά δεν είναι αρκετό για μένα. Πρώτα διάβασα τις οδηγίες για το Gigant σχετικά με τον τρόπο χρήσης του τζελ και γενικά όλα είναι ξεκάθαρα και απλά. Από τις πρώτες μέρες της χρήσης, ένιωσα αμέσως μια βελτίωση στην στύση, σαν να ήμουν 25 ετών, δεν υπήρξαν συγκεκριμένες διακοπές από την άποψη αυτή, αλλά αφού το χρησιμοποίησα με μπαστούνι! Υπάρχει μεγαλύτερη έκρηξη αίματος. Έχει περάσει μια εβδομάδα και μετά τη χρήση του τζελ Gigant, μια αύξηση στη διάμετρο του πέους έχει γίνει ολοένα και πιο εμφανής. Δεν μέτρησα το μήκος στην αρχή ή αργότερα, αλλά κάτι έχει αυξηθεί

Εμπειρία με το Gigant Gel (από τον Ντμίτρι από τη Βαρσοβία)

Έχουν περάσει δυόμισι εβδομάδες, είναι δύσκολο να διαπιστωθεί εάν υπάρχει αύξηση, αλλά ο όγκος έχει γίνει ακόμα πιο δυνατός και πιο σκληρός. Προς έκπληξή μου, αποφάσισα να το δοκιμάσω - το 17, 5 είναι σίγουρα εδώ! Χρησιμοποίησα μόνο ενάμισι σωλήνες. Απομένουν άλλα 2, 5. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ, θα το δούμε.

Πού μπορείτε να αγοράσετε το Gigant;

Προσωπικά αγόρασα το τζελ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ώστε να μην συναντήσω ψεύτικο και ήταν πραγματικά πιο βολικό. Δεν χρειάστηκα να κοιτάξω πού να παραγγείλω. Επιπλέον, σε αυτήν την τιμή και με έκπτωση.