Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με άσκηση

Μασάζ πέους για μεγέθυνση

Μεγέθυνση του πέους στο σπίτιΕίναι απολύτως δυνατό με τη βοήθεια ειδικών ασκήσεων, αλλά η επιτυχία θα επιτευχθεί μόνο με επαρκή επιμονή και υπομονή. . . Το γεγονός επιβεβαιώνεται από πολλούς άνδρες που πέτυχαν το στόχο τους χωρίς τη χρήση ναρκωτικών και χειρουργικών επεμβάσεων. Δεν μπορείτε να αναγκάσετε τη διαδικασία -Η βιασύνη θα πυροδοτήσει με τη μορφή απώλειας σχήματος πέους, τραυματισμού και επιδείνωσης της στύσης. . .

Οφέλη της χειροκίνητης διέγερσης

Το 30 έως 50% του ιστού του πέους αποτελείται από λείους μύες, τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και το corpora cavernosa.Το άγχος που σχετίζεται με την άσκηση αρχίζει να αυξάνεται, όπως και το σκελετικό στρες.(Υπάρχει αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων). Με την ηλικία, ο όγκος του ιστού λείου μυός μειώνεται, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια τόνου του πέους και επιδείνωση της στύσης.

Τα χάπια που διεγείρουν τη ροή του αίματος στο πέος έχουν προσωρινό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα έχουν αρνητική επίδραση στο σώμα (εάν η σύνθεση δεν είναι απολύτως φυσική). . . Η άσκηση βοηθά στη διατήρηση του πέους σε καλή φυσική κατάσταση, διατηρώντας παράλληλα την υγεία των αγγείων και τον όγκο των λείων μυών. . . Ως πλεονέκτημα, η πυελική μεμβράνη ενισχύεται, η οποία προάγει τη ροή του αίματος στην περιοχή της βουβωνικής χώρας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι περισσότεροι άνδρες επιτυγχάνουν συνολική μεγέθυνση του πέους 2, 5 cm σε 4-5 μήνες. . . Αφού τελειώσει το μάθημα, το αποτέλεσμα μπορεί να χαθεί εν μέρει ή πλήρως με την πάροδο του χρόνου. Ο ρυθμός απώλειας του επιτευχθέντος σχήματος εξαρτάται από τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά της δομής του πέους, καθώς και από τη συχνότητα των στύσεων.

Δομή του πέους

Εκτός από την αύξηση του πλάτους και του μήκους του πέους, οι άνδρες σημειώνουν άλλα θετικά αποτελέσματα από τις τάξεις:

 • Πολλαπλοί και ελαφρύτεροι οργασμοί.
 • Ευθυγράμμιση του σχήματος του πέους.
 • Αυξημένος όγκος εκσπερμάτισης.
 • Μακροχρόνια και αυτοπεποίθηση ανέγερση.

Η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη σωστή τεχνική άσκησης και προετοιμασία πριν από κάθε προπόνηση.

Προετοιμασία για προπόνηση

Πριν από την άσκηση, το πέος πρέπει να ζεσταθεί. . . Η διαδικασία θα βοηθήσει στην προώθηση της ανάπτυξης των ιστών και στην πρόληψη τραυματισμού. Ζεσταθείτε με τη βοήθεια ενός ελαφρού μασάζ, μιας ζεστής πετσέτας ή ενός μαξιλαριού θέρμανσης (κρατήστε για τουλάχιστον 5 λεπτά). Μπορείτε να τραβήξετε ζεστό νερό σε ένα ποτήρι, να βουτήξετε το πέος σας σε αυτό και να πιέσετε το λαιμό σας στη βουβωνική χώρα. Μια υφασμάτινη σακούλα γεμάτη με ξηρό ρύζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θερμαντικό στρώμα (έτσι ώστε το σιτάρι να μπορεί να διανέμεται ελεύθερα πάνω στο ύφασμα). Πριν από την άσκηση, θερμαίνεται στο φούρνο μικροκυμάτων και στη συνέχεια τυλίγεται γύρω από το πέος.

Μια αποτελεσματική μέθοδος παρασκευής είναι να τρίψετε τον άξονα του πέους με πολτό νερού και μαγειρική σόδα. Μπορείτε επίσης να προετοιμάσετε το μείγμα με μέλι ή ελαιόλαδο.

Πριν ξεκινήσετε την τάξη, είναι σημαντικό να μετρήσετε το μήκος και την περιφέρεια του όρθιου πέους για να μπορέσετε να ακολουθήσετε τα αποτελέσματα.. . . Για να λάβετε αντικειμενικά δεδομένα, ο όγκος πρέπει να μετρηθεί στο ίδιο σημείο.

Γυμνάσια

Οι πιο πλήρεις και κατανοητές ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους περιγράφονται στο βιβλίο "Ασκήσεις για Μεγέθυνση του Πέους" του Αμερικανού συγγραφέα Aaron Kemmer. Περιέχει αποτελεσματικές αποδεδειγμένες τεχνικές που χωρίζουν το NUPer (από τη φράση "μεγέθυνση φυσικού πέους") σε θεματικά φόρουμ.

Για αρχάριους, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

 1. Ζεσταθείτε για 5 λεπτά.
 2. Τεντώστε το πέος πλάγια, κάτω, πάνω, μακριά από εσάς για συνολικά 5 λεπτά για 30 δευτερόλεπτα.
 3. Jelqing - 10-20 λεπτά.
 4. Ζεσταθείτε ξανά για 5 λεπτά.
 5. Ασκήσεις Kegel: 50 συσπάσεις των μυών των εφηβικών κυττάρων για 5 δευτερόλεπτα.

Σχέδιο άσκησης: 2 μέρες μαθήματα εναλλάσσονται με 1 ημέρα. Με την εμπειρία, περισσότερες τραυματικές ασκήσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Τζελκίνγκ

Το Jelqing ("άρμεγμα") είναι μια βασική τεχνική που πρέπει πρώτα να κυριαρχήσετε.. . . Το στοιχείο στη βάση τυλίγεται σε δακτύλιο με τον αντίχειρα και το δείκτη (λαβή ΟΚ), και στη συνέχεια η λαβή μεταφέρεται αργά στο κεφάλι με πίεση. Η δύναμη πίεσης πρέπει να είναι σταθερή. Πραγματοποιείται εναλλάξ με δύο χέρια. Η ουσία της άσκησης είναι η συνεχής άντληση αίματος στο πέος, η οποία αναγκάζει τους ιστούς να πρηστούν και να τεντωθούν.Το πρώτο αποτέλεσμα με τη μορφή αύξησης του μήκους και της περιφέρειας του πέους μπορεί να φανεί μετά από 2 μήνες. . .

Το πέος πρέπει να είναι 40-50% όρθιο.Η άσκηση σε ένα ημι-μαλακό πέος θα αυξήσει το μήκος του (λόγω τεντώματος) και σε ένα σκληρό πέος θα αυξήσει την περιφέρεια του (λόγω πίεσης).

Το Jelqing μπορεί να γίνει σε ξηρό ή λιπαρό πέος. Στην πρώτη περίπτωση, η λαβή στερεώνεται στο δέρμα και κινείται μαζί της. Υπάρχει μια παραλλαγή του jelqing με ειδικά ραβδιά (μηχανή jelq): Είναι κάθετα στο πέος και στις δύο πλευρές και συγκρατούνται με πίεση στο κεφάλι.

Γιούλι

Yuli - πρακτική τεχνικήαποσκοπούσε στην αύξηση της περιφέρειας του πέους. . . Συνιστάται μετά από jelqing σε 60-80% στύση. Η λαβή ΟΚ συμπιέζει το πέος με αρκετή δύναμη για να εμποδίσει τη ροή του αίματος. Η λαβή κινείται προς το κεφάλι σε δύο βήματα χωρίς να απελευθερωθεί πίεση, να παγώσει για 15 δευτερόλεπτα το καθένα, στη συνέχεια να χαλαρώσει ελαφρώς και να επιστρέψει στη ρίζα. Αρκούν 3-4 σετ των 5 επαναλήψεων.

Πριν από την κατάσχεση, μπορείτε να "ταλαντεύετε" τον κώνο αρκετές φορές - να εκτελέσετε μια σειρά συσπάσεων του μυϊκού πυλοκυττάρου για να αντλήσετε ενεργά αίμα. Η λαβή στη βάση δεν πρέπει να εκτελείται με πλήρη δύναμη, έτσι ώστε να μην καταστρέφονται τα αγγεία.

Σύσφιξη

Σύσφιξη- Ασκήσεις που χρησιμοποιούν σφιγκτήρες για συμπίεση του πέους για μεγιστοποίηση της ροής του αίματος για αύξηση του όγκου. . . Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν σφιγκτήρες καλωδίων επειδή το σχήμα τους είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην περιφέρεια του πέους. Μπορείτε να φοράτε ένα ή περισσότερα ταυτόχρονα. Απαιτείται περιτύλιγμα και επένδυση για την προστασία του δέρματος του πέους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν επίδεσμο από νεοπρένιο που εφαρμόζεται σε έναν στραγγισμένο καρπό.

Η βασική αρχή είναι να αποτρέπεται η αποστράγγιση αίματος από το πέος με ελεύθερη παροχή αρτηριών.Το βέλτιστο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 3-4 σετ των 15 λεπτών το καθένα. Θα πρέπει να ξεκινήσετε στα 10 λεπτά.. . . Εάν το πέος αισθάνεται μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα, ο σφιγκτήρας πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως και στη συνέχεια να γίνει ελαφρύς jelqing έως ότου το κεφάλι γίνει φυσικό ροζ χρώμα.

Τιράντες για μεγέθυνση του πέους

Τέντωμα μέσω φορτίων

Το τέντωμα του πέους κρεμώντας βάρη είναι μια επικίνδυνη άσκησηΤο Jelqing μπορεί να μαθευτεί μετά από 2-3 μήνεςόταν ο ιστός έχει ήδη προσαρμοστεί στο στρες. Το φορτίο κρέμεται με ειδική συσκευή - κρεμάστρα ρούχων, η οποία αποτρέπει τραυματισμούς στο κεφάλι και το δέρμα του κορμού. Η κρεμάστρα είναι προσαρτημένη στο πηνίο 2 έως 2, 5 cm πάνω από το κεφάλι (πρέπει να κάνετε αρκετές κινήσεις συμπίεσης για να αποστραγγίσετε το αίμα). Το κύριο φορτίο κατά τη διάρκεια της ανάρτησης πέφτει στους συνδέσμους του πέους.

Βασικοί κανόνες για αρχάριους:

 1. Μην κρεμάτε φορτία που είναι βαρύτερα από 1-2 κιλά.
 2. Η διάρκεια μιας προσέγγισης είναι 20 έως 40 λεπτά, μόνο 2-3 την ημέρα.
 3. Απαιτείται διάλειμμα 5-10 λεπτών και ελαφρού jelqing μεταξύ των προσεγγίσεων.

Το σχήμα για την προσθήκη βαρών φαίνεται στον Πίνακα 1.Δεν πρέπει να το κάνετε περισσότερο από 5 φορές την εβδομάδα.

Πίνακας 1. Πρόγραμμα εκπαίδευσης αναστολής

μήνας Βάρος (kg Διάρκεια, ελάχ.
ένας 2 45
2 3 45
3 4. 5 60
τέσσερα 5. 5-7 60

Βασικοί κανόνες για κρέμασμα:

 • Μην κρεμάτε ένα φορτίο με πλήρη ουροδόχο κύστη.
 • Ακόμη και η μερική στύση δεν είναι αποδεκτή.
 • Το πέος πρέπει να προθερμαίνεται.
 • Με δυσάρεστες αισθήσεις, είναι δυνατή μόνο μια μικρή αίσθηση καψίματος, ο πόνος είναι απαράδεκτος.

Το εναιώρημα πρέπει να εναλλάσσεται με άλλους τύπους ασκήσεων, διαφορετικά το πέος θα χάσει τον τόνο του.

Η δύναμη τραβά

Το βίαιο τέντωμα του πέους μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή με τη βοήθεια ειδικών συσκευών - επεκτατικών. . . Το πέος πρέπει πρώτα να ζεσταθεί καλά, συνιστάται η χρήση λιπαντικού.Τεχνική σχεδίασης με το χέρι: Πιάστε απαλά το κεφάλι του πέους και τραβήξτε το μακριά σας μέχρι να αισθανθείτε μια ελαφριά έλξη. Κάθε 5-6 δευτερόλεπτα η ένταση χαλαρώνεται ελαφρώς και η κατεύθυνση έλξης αντιστρέφεται. Μπορείτε να κάνετε 5-10 τεντώματα σε κάθε κατεύθυνση. Προαιρετικά: Οδηγήστε το στοιχείο σε κύκλο ("ελικόπτερο") χωρίς να αλλάξετε τη δύναμη έλξης. Σε μία προσέγγιση, δημιουργούνται 20 κύκλοι. Μόνο 2-3 σετ την ημέρα.

Η επέκταση είναι μια συσκευή παρόμοια με τη συσκευή Ilizarov. Το στοιχείο βρίσκεται μεταξύ δύο παράλληλων αξόνων, η κεφαλή συνδέεται με κενό ή βρόχο. Η δύναμη έλξης ρυθμίζεται μειώνοντας ή αυξάνοντας το μήκος των αξόνων.Ανάλογα με το επίπεδο άνεσης, η διαδικασία τεντώματος διαρκεί 1, 5 έως 4 ώρες την ημέρα.. . . Μερικοί άνδρες δεν φορούν μόνο μια επέκταση στο σπίτι αλλά και έξω όλη την ημέρα (πλήρης αναθεώρηση υπέρ της επέκτασης).

Διάτρηση

Η άσκηση στοχεύειαύξηση του πάχους του πέους. Το τελικό αποτέλεσμα αναγκάζει το σπογγώδες σώμα στο οποίο βρίσκεται η ουρήθρα. Πριν από την εκτέλεση, το πέος φέρεται σε κατάσταση στύσης 50-80%. Ο αντίχειρας βρίσκεται στην κορυφή της βάσης του πέους, το υπόλοιπο πιέζεται από κάτω προς την κατάθλιψη στην περιοχή της διασταύρωσης του corpora cavernosa (σχεδόν στο ίδιο το όσχεο). Η μισή λαβή που δημιουργείται κινείται με δύναμη στο κεφάλι, ενώ κινείται προς τα πίσω, εξασθενεί. Επαναλάβετε 10-15 φορές.

Μια μέρα μετά την επανάληψη, το πέος μπορεί να διογκωθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, χρειάζεστε ανάπαυση 1-2 ημερών.

Κάμψη

Η κάμψη του πέους θεωρείται επικίνδυνη άσκηση. . . Για να αποφευχθούν δάκρυα σε ιστούς και θρόμβους αίματος, η γωνία θα πρέπει να αυξάνεται σταδιακά κάθε εβδομάδα.Μπορείτε να λυγίσετε τόσο το όρθιο (περίπου 60%) όσο και το μαλακό πέος. Στην πρώτη περίπτωση, η απόδοση είναι υψηλότερη. . . Αυτός ο τύπος γυμναστικής είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για άντρες με κυρτό πέος. Λυγίστε το πέος σε διαφορετικά μέρη και σε διαφορετικές κατευθύνσεις, έτσι ώστε το φορτίο να κατανέμεται ομοιόμορφα.

Κάμψη πέους για μεγέθυνση

Ακραία όψη κάμψης - καθισμένος στα γεννητικά όργανα. . . Βρέθηκε σε φόρουμ με τα ονόματα "Foufers" ή "Lazy Stretching".εξοπλισμός: Σηκωθείτε από μια καθιστή θέση, τραβώντας το πέος από το κεφάλι, φέρτε το πίσω στους γλουτούς και στερεώστε το πιέζοντας τα πόδια. Σε αυτήν την περίπτωση, οι όρχεις τραβούν προς τα πίσω (δεν πρέπει να προσπαθήσετε να τοποθετήσετε ένα στοιχείο μεταξύ τους). Αυτή η άσκηση τεντώνεται, επιμηκύνει και αυξάνει τον όγκο των πρόσθων συνδέσμων του πέους καλά.

Το τέντωμα των συνδέσμων μπορεί να επιτευχθεί με τακτική άσκηση της καμπάνας: Όρθια θέση, τα πόδια του πλάτους των ώμων, με τις κινήσεις των γοφών πρέπει να ταλαντεύετε το πέος από πλευρά σε πλευρά.

Φορώντας δαχτυλίδι πέους

Τα δαχτυλίδια πέους χρησιμοποιούνται για να διευρύνουν το πέος σε ηρεμία. . . Τα πιο βολικά αντικείμενα είναι αυτά με ρυθμιζόμενο κούμπωμα. Το να φοράτε το δαχτυλίδι για αρκετές ώρες την ημέρα προάγει το σταδιακό τέντωμα του ιστού χωρίς υπερβολικό στρες. Ως αποτέλεσμα, η στύση βελτιώνεται, το μέγεθος του πέους σε στύση αυξάνεται.

Το Cockring είναι πολύ δημοφιλές στους άντρες. Η αποτελεσματικότητά του στη διεύρυνση του πέους έχει αποδειχθεί κλινικά.

Δαχτυλίδι πέους

Ταοϊστικές ασκήσεις

Οι ταοϊστικές ασκήσεις μεγέθυνσης πέους εκτελούνται με συνολική συγκέντρωση - είναι σημαντικό να μάθετε να αισθάνεστε τη ροή της εσωτερικής ενέργειας του σώματος. Παραδείγματα είναι:

 1. Για να καταπιείτε αέρα, σπρώξτε τον στο στομάχι σας και φανταστείτε πώς εισέρχεται στη βουβωνική χώρα σας με τη μορφή μιας συστάδας ενέργειας και κλείνει μέσα στο πέος.
 2. Φέρτε το πέος πίσω και πιέστε τα δάχτυλά σας στην περιοχή μεταξύ του πρωκτού και των όρχεων.
 3. Ομαλοποιήστε την αναπνοή και τεντώστε το πέος σας.
 4. Τραβήξτε το κεφάλι σας εμπρός και πίσω και επαναλάβετε τη διαδικασία συνολικά 36 φορές.
 5. Κάντε μασάζ στο κεφάλι με τον αντίχειρά σας.

Πριν και μετά την άσκηση, είναι χρήσιμο να βυθίζετε το πέος σε ζεστό νερό και να το κρατάτε εκεί για περίπου ένα λεπτό.

Τέλος εκπαίδευσης: Πώς να βελτιώσετε την απόδοση

Τα περιτυλίγματα θα βοηθήσουν στη διόρθωση του αποτελέσματος μετά από ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους. . . Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ελαστικό επίδεσμο όχι μεγαλύτερο από 5 cm, κατά προτίμηση με συνδετήρες. Εξοπλισμός:

 1. Τεντώστε ένα μη στύσιμο πέος.
 2. Κάντε 2 χαλαρές στροφές στο κάτω μέρος.
 3. Χωρίς υπερβολική ένταση, επικαλύψτε το πέος για να το συνδέσετε και μην φτάσετε το 1 cm στο κεφάλι.
 4. Ασφαλίστε τον επίδεσμο με ένα συνδετήρα.

Χωρίς εμπειρία, ο επίδεσμος δεν πρέπει να γίνεται τη νύχτα - υπάρχει ο κίνδυνος η ροή του αίματος να μπλοκαριστεί και να μην γίνει αισθητή.

Αφού ασκηθείτε στην ένταση, μπορείτε να φορέσετε ένα ρυθμιζόμενο δακτύλιο κόκορα για 20 έως 30 λεπτά χωρίς υπερβολική σύσφιξη.

πιθανές παρενέργειες

Οι παρενέργειες μετά την άσκηση οφείλονται είτε σε υπερβολική προπόνηση είτε σε εξαιρετικά ακατάλληλη τεχνική. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα:

 • Σκούρο δέρμα του πέους (παίρνει χάλκινη απόχρωση).
 • Διείσδυση αιμοφόρων αγγείων και φλεβών.
 • Η εμφάνιση μικρών κόκκινων κηλίδων - ρήξη τριχοειδών. Μπορεί να οφείλεται σε ανεπαρκή θέρμανση του πέους. Μεγάλα σημεία κοντά στο κεφάλι υποδηλώνουν τοπική αιμορραγία που προκαλείται από την πίεση.
 • Η εμφάνιση μαύρων κηλίδων στο δέρμα του πέους - βλάβη από έλλειψη λίπανσης.
 • Οίδημα της ακροποσθίας από συσσώρευση λέμφου.
 • Μείωση της ελαστικότητας και του μεγέθους του οργάνου.

Όλα τα παραπάνω συμπτώματα είναι προσωρινά και θα εξαφανιστούν μετά από ένα διάλειμμα (2-3 ημέρες).

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται όταν φοράτε δακτυλίους στύσης. Η υπερβολική παρατεταμένη πίεση μπορεί να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία και να οδηγήσει σε νέκρωση ιστών του πέους.

Το ραχιαίο νεύρο τρέχει κατά μήκος του άνω μέρους του πέους και το νευρικό πλέγμα βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το κεφάλι. Επομένως, πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική πίεση και τραυματισμός σε αυτήν την περιοχή. Είναι ασφαλέστερο να κάνετε μια ανεστραμμένη λαβή ΟΚ (παλάμη προς τα κάτω).

συμπέρασμα

Η διεύρυνση του πέους με τη βοήθεια χειροκίνητων ασκήσεων και διαφόρων συσκευών αποτελεί πραγματική προοπτική, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο για όλους. Μερικοί άνδρες δυσκολεύονται να τεντώσουν το tunica albuginea, το οποίο δεν το επιτρέπει να αυξηθεί σε μέγεθος, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν προβλήματα με τα αγγεία και τους συνδέσμους. Κατά την εκτέλεση ασκήσεων, θα πρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση του πέους: την παρουσία στύσης το πρωί, το χρώμα του δέρματος και τα μάτια, ευαισθησία κατά τη σεξουαλική επαφή, αύξηση του μεγέθους του πέους σε ήρεμη κατάσταση. Εάν αυτές οι παράμετροι αποκλίνουν από τον κανόνα, θα πρέπει να αναθεωρηθούν οι τακτικές και η τεχνική προπόνησης.