Πώς να μεγεθύνετε ένα μέλος με λαϊκές θεραπείες: τι επιλέγουν οι άνθρωποι;

Πώς να μεγεθύνετε το πέος με έναν δημοφιλή τρόπο - αυτό είναι ενδιαφέρον για πολλούς άνδρες που σχεδιάζουν να αυξήσουν το μέγεθος που έχουν ήδη, αλλά δεν θέλουν να πίνουν φάρμακα. Υπάρχουν πολλοί τύποι μη-ναρκωτικών αποτελεσμάτων. Μόνο ένας γιατρός έχει το δικαίωμα να προτείνει ένα συγκεκριμένο διαδικαστικό σχέδιο που θα εξασφαλίζει επιμήκυνση και πάχυνση ενός συγκεκριμένου τύπου φαλλού. Δεν είναι πρακτικό και ανασφαλές να πειραματιστείτε χωρίς να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά της κατάστασης της υγείας (μπορούν να προσδιοριστούν μόνο από εξειδικευμένο ειδικό).

Κανονικά

Η ανάπτυξη εμφανίζεται έως δεκαοκτώ χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η πλήρης ωρίμανση του οργανισμού ολοκληρώνεται και καθίσταται σαφές σε ποιο βαθμό η τιμή αντιστοιχεί στον κανόνα. Οι μέσες τιμές για έναν ενήλικα ηλικίας 18 έως 35 ετών: μήκος - 16 cm, διάμετρος - τρία εκατοστά.

Αυτές οι παράμετροι μπορούν να επηρεαστούν από τις ακόλουθες συνθήκες:

 1. Ορμονικές διακυμάνσεις.
 2. Σακχαρώδης διαβήτης.
 3. Διαταραχές του αίματος.
 4. Ευσαρκία.
 5. Κακές συνήθειες.
 6. Χαρακτηριστικά της διατροφής.

Μπορείτε να επηρεάσετε το σχηματισμό φυσιολογικών δεικτών μέσω της χρήσης ποιοτικών τροφίμων, της άρνησης κατανάλωσης αλκοόλ, της απώλειας βάρους. Εάν επισκεφθείτε έναν ενδοκρινολόγο εγκαίρως και διορθώσετε το ορμονικό υπόβαθρο, η ανισορροπία δεν θα επηρεάσει τον τροφισμό της συσκευής.

Χειροκίνητες τεχνικές

Αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο αποτελεσματικές παραλλαγές στην πάχυνση οργάνων. Τεντώνοντας τις κοιλότητες με τα χέρια σας, μπορείτε να ελέγξετε την πίεση σε αυτές τις ανατομικές δομές. Με μέτριο χειρισμό, μπορεί να αποφευχθεί βλάβη με ισχυρή κυκλοφορία του αίματος.

Βότανα και μπαχαρικά για τη διεύρυνση του πέους

Τζελκίνγκ

Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η ικανότητα βελτίωσης της ανατομίας στην αρχή του ισχυρότερου σεξ χωρίς να παραβιάζεται η ακεραιότητα του δέρματος (τρυπήματα, κοψίματα). Δεν υπάρχουν αντενδείξεις στη διαδικασία, καθώς δεν επηρεάζει τη συστηματική ροή αίματος - μόνο τοπικά.

Μειονέκτημα αυτής της μεθόδου: για να έχετε ένα προφανές αποτέλεσμα, αυτή η ενέργεια απαιτείται καθημερινά.

Υπάρχει στεγνό και υγρό jelqing (με ή χωρίς λίπανση). Και στις δύο περιπτώσεις, το αρχικό στάδιο είναι να παρέχει μια ημι-όρθια κατάσταση.

Τεχνική ξηρού jelqing:

 1. Ευθυγραμμίστε το δείκτη και τον αντίχειρα για να σχηματίσετε ένα σχήμα δακτυλίου. Αγκαλιάστε το ίδρυμα. Κάντε μια παρόμοια λαβή κοντά στο κεφάλι. Χρόνος συμπίεσης - έως τρία δευτερόλεπτα.
 2. Καθοδηγήστε τον πρώτο δακτύλιο προς το κεφάλι συμπιέζοντας απαλά τις δομές του χόνδρου.
 3. Κάντε κινήσεις χτυπήματος με το δεξί και το αριστερό σας χέρι.
 4. Όλα τα βήματα πρέπει να εκτελούνται διατηρώντας παράλληλα το αρσενικό άκρο παράλληλα με την επιφάνεια του δαπέδου.

Η τεχνική υγρού jelqing είναι η ίδια με την προηγούμενη διαδικασία. Η μόνη διαφορά είναι ότι το λάδι, η κρέμα ή το λιπαντικό πρέπει να εφαρμόζεται στην περιοχή της επικείμενης ασθένειας.

μασάζ

Ένας στοιχειώδης τρόπος βελτίωσης του φαλλού με τον ντεμοντέ τρόπο. Ο σκοπός της διαδικασίας είναι να διεγείρει τη ροή των αιμοσφαιρίων προς αυτό. Επομένως, οι κινήσεις πρέπει να ζεσταθούν και να τρίβονται.

Αποφύγετε το τσίμπημα, καθώς αυτή η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη και εύθραυστη. Αυτό οδηγεί σε μακροχρόνιο πόνο.

Για το μασάζ, συνιστάται να πάρετε μια πετσέτα από terry εμποτισμένη με ζεστό νερό εκ των προτέρων. Η διαδικασία διαρκεί έως και μισή ώρα. Για να αλλάξετε τα φυσιολογικά δεδομένα της αξιοπρέπειας, απαιτούνται δύο εβδομάδες συνεδριών με καθημερινές ασκήσεις μασάζ.

Μασάζ μεγέθυνσης πέους

αυνανισμός

Αυξάνει ελαφρώς τον κορμό λόγω της μέτριας πίεσης στα κοίλα σώματα. Εάν ληφθούν προφυλάξεις, μπορεί να επιτευχθεί ασήμαντη ανάπτυξη οργάνων (η οποία δεν αντικατοπτρίζεται με κανέναν τρόπο). Η υπερβολική δραστηριότητα κατά τον αυνανισμό οδηγεί σε διάφορους βαθμούς βλάβης στο σώμα των ινών.

Στο σπίτι

Για τη βελτίωση των ιδιοτήτων αξιοπρέπειας, οι νέες συσκευές και τα αξεσουάρ δεν είναι πάντα κατάλληλα. Απλές κινήσεις για την προσομοίωση ενός μεγάλου μηχανήματος είναι κυριολεκτικά διαθέσιμες σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει αλοιφή σκόνης σόδας και βαζελίνης - απλά αντικείμενα που χρειάζονται λίγη προσπάθεια. Έχουν διαφορετικά επίπεδα αποτελεσματικότητας και, κυρίως, δεν έχουν κινδύνους για την υγεία.

Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία οικιακής χρήσης για να αυξήσετε τη διάμετρο, ακολουθήστε την ακόλουθη αρχή:

 1. Ξεκινήστε μία από τις μεθόδους με ελάχιστη προσπάθεια (αυτό θα καταστήσει δυνατή την κατανόηση εάν είναι καθόλου κατάλληλη, εάν η εφαρμογή της δεν προκαλεί παράπονα).
 2. Τα κοίλα σώματα πρέπει να επηρεάζονται τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό (αυτό σημαίνει ότι οι εγχύσεις πρέπει να πίνουν εκτός από την τοπική επιρροή (μασάζ)).
 3. Μην χάσετε ούτε μια μέρα (η συνέπεια είναι το κύριο κλειδί για την επιτυχία εάν θέλετε να βελτιώσετε τη φυσιολογία της συσκευής).

Παρόλο που οι οικιακές μέθοδοι περιλαμβάνουν εφαρμογή εκτός του νοσοκομείου, είναι καλύτερο να λάβετε έγκριση γιατρού για να πραγματοποιήσετε την επιλογή που θέλετε.

λεμονάδα

Είναι γεμάτο με τοπικό ερεθισμό, καθώς και μια δυσάρεστη επιδείνωση της ευαισθησίας κατά τη σεξουαλική διέγερση. Για να προετοιμάσετε λοσιόν, πρέπει να πάρετε μισή κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ανακατέψτε, απλώστε σε μια χαρτοπετσέτα γάζας, απλώστε στο όργανο για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τον επίδεσμο και ξεπλύνετε την περιοχή. Επαναλάβετε τη χειραγώγηση κάθε δύο ημέρες.

Προσοχή!Εάν ο ιστός του αναπαραγωγικού οργάνου είναι λεπτός, μπορεί να γίνει αισθητή μια αίσθηση ζεστασιάς: αυτό δεν πρέπει να προκαλεί διέγερση.

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του πέους

Η σόδα είναι ακίνδυνη για την υγεία, δεν σημαίνει σημαντικό οικονομικό κόστος, δίνει όγκο γεμίζοντας τα κοίλα σώματα με στοιχεία αίματος. Εάν η εφαρμογή λοσιόν συνοδεύεται από πόνο και αίσθημα καύσου, τότε είναι απαραίτητο να την αφαιρέσετε χωρίς να περιμένετε το τέλος του χρόνου.

Αλοιφή εξ αποστάξεως πετρελαίου

Η αλοιφή ζελατίνας είναι μία από τις πιο επικίνδυνες επιλογές. Εισάγεται απευθείας στην κοιλότητα χάρη σε μια σύριγγα. Πριν το κάνετε αυτό, το τετράγωνο τραβιέται πιο κοντά στο ηβικό οστό με τουρνουά. Το αποτέλεσμα είναι η ταχεία ανάπτυξη του οργάνου σε πλάτος. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη διανομή της ουσίας κάτω από το δέρμα. Ωστόσο, αυτό συχνά οδηγεί σε αποστήματα, εγκαύματα, ακόμη και ακρωτηριασμούς.

Θεραπεία με φυτικά συμπληρώματα βοτάνων

Ένας από τους τρόπους για να μεγεθύνετε το φαλλό χρησιμοποιώντας τα παλιά αντικείμενα είναι φυτικά φάρμακα. Τα φαρμακευτικά βότανα βελτιώνουν ορατά τις ιδιότητές τους χωρίς φάρμακα ή χειροκίνητες επιρροές. Τα παρασκευάσματα και τα πρόσθετα από τα φυτά είναι δημοφιλή τόσο για την τοπική επεξεργασία όσο και για την παρασκευή μειγμάτων που μεγεθύνουν τα κενά σώματα.

Η φυτική ιατρική προσφέρει πολλά οφέλη:

 1. Δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στα συστήματα εσωτερικής ζωής του ανθρώπινου σώματος.
 2. Αναφέρεται σε φτηνές μεθόδους που επιτρέπουν μια εγγυημένη επέκταση της αξιοπρέπειας (σε σύγκριση με τα fallo προσθετικά, χρήση αντλιών, εισαγωγή υαλουρονικού οξέος).
 3. Έχει σημαντικό εύρος φαρμακοκινητικής. Μετά την κατάποση, τα θρεπτικά συστατικά των φαρμακευτικών βοτάνων αυξάνουν την παροχή αίματος και διεγείρουν τον προστάτη να παράγει τεστοστερόνη. Επιπλέον: Υπάρχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στη δημιουργία οικειότητας. Τα εναλλακτικά κεφάλαια στοχεύουν μόνο τον όγκο τους.

Σε αντίθεση με άλλες παραλλαγές, ορισμένες συνταγές ιατρικής Ayurvedic μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς διακοπή της κύριας δραστηριότητας. Για παράδειγμα, μπορεί ακόμη και να συνδυαστεί με την εργασία. Οι συνάδελφοι δεν θα μάθουν τίποτα για το σκοπό αυτού του ποτού, καθώς φαίνεται φυσικό στο εξωτερικό. Όχι σε αντίθεση με το τσάι.

Έλλειψη βοτανικής θεραπείας:

 • δεν είναι κατάλληλο ως κύρια επέκταση του μεγέθους (η καλλιέργεια φυτών χρησιμοποιείται μόνο εκτός από την κύρια συνεδρία).
 • μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση όχι μόνο στο αρχικό στάδιο της εφαρμογής, αλλά και κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 • επηρεάζει μόνο λόγω της σωρευτικής επίδρασης (μια μόνο λήψη φυτικών φαρμάκων για την ομαλοποίηση της ανατομίας δεν είναι αρκετή, θα χρειαστεί σημαντικός χρόνος (έως και έξι μήνες)).

Για να χρησιμοποιήσετε το φυτικό συμπλήρωμα ως επέκταση, συνιστάται να πραγματοποιείται πρώτα δοκιμή αλλεργίας. Κατά τη χρήση παρασκευής παρασκευής ή έγχυσης για πρώτη φορά, θα πρέπει να πάρετε τη μισή από την απαιτούμενη δόση. Στη συνέχεια, παρατηρήστε την κατάσταση της υγείας για μια ώρα. Εάν δεν υπάρχει δυσφορία (συμπεριλαμβανομένου του κνησμού, του ερεθισμού του δέρματος), μπορείτε να πάρετε το δεύτερο μισό της δόσης και να ξεκινήσετε την πορεία.

Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

τζίνσενγκ

Είναι διάσημο για τα εξαιρετικά ευεργετικά του αποτελέσματα στην αναπαραγωγή. Περιέχει έως και 20 συστατικά, καθένα από τα οποία είναι ευεργετικό. Αυξάνει την έλξη των αιμοσφαιρίων στα σπηλαιώδη σώματα. Έτσι μπορείτε να δείτε την φαινομενική επέκτασή του. Απαραίτητη συμφωνία για την ανάπτυξη των επιθυμητών εκατοστών είναι η τακτική χρήση.

Συνταγή: Ρίξτε 20 γραμμάρια θρυμματισμένης ρίζας ginseng με 200 ml βότκας, καλύψτε το δοχείο με καπάκι και αφήστε το σε δροσερό, σκοτεινό μέρος. Μετά από μιάμιση εβδομάδα (δεν είναι επιθυμητό να μειωθεί αυτή η περίοδος) μπορούν να χρησιμοποιηθούν βάμματα. Η βέλτιστη δόση είναι περίπου 30 σταγόνες δύο φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν από τα γεύματα, για ένα μήνα.

Ειδοποίηση!Το Ginseng δεν χρησιμοποιείται καθόλου κατά της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Τα συστατικά της ρίζας αυξάνουν τους δείκτες αρτηριακής πίεσης.

Μούρα Ginseng για μεγέθυνση του πέους

σκόρδο

Γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, εγγυάται την παράταση της ενυδάτωσης. Η εισροή στο σηραγγώδες σώμα εμφανίζεται όταν το σκόρδο χρησιμοποιείται εσωτερικά. Οι συμπιέσεις που εφαρμόζονται σε αυτήν την περιοχή είναι λιγότερο αποτελεσματικές όσον αφορά το μέγεθος. Η συνταγή για το εκχύλισμα: ψιλοκόψτε 200 g σκόρδου, προσθέστε μισό ποτήρι βότκα, ανακατέψτε, κλείστε καλά με ένα καπάκι, επιμείνετε σε ξηρό μέρος, προστατέψτε από το φως του ήλιου. Μετά από δέκα ημέρες, πιείτε το διάλυμα με 40-50 σταγόνες δύο φορές την ημέρα για 3-4 μήνες (ανάλογα με το επιθυμητό μέγεθος).

Σπουδαίος!Η χρήση αιθυλικής αλκοόλης δεν συνιστάται - η χρήση ενός τέτοιου διαλύματος αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης όγκου στομάχου.

Ginkgo biloba

Όταν αναλύετε τι σημαίνει ότι μπορείτε να αυξήσετε το φαλλό, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε αυτό το φυτό. Για τους άνδρες που θέλουν να βελτιώσουν τις ιδιότητές τους, τόσο τα φρούτα όσο και τα φύλλα του δέντρου λείψανα είναι εξίσου επιτυχημένα. Ένας θησαυρός από θρεπτικά συστατικά προσφέρει τις ακόλουθες παραλλαγές στην επίδραση στο πέος:

 • Αποτρέπει βλάβες στις κατασκευές. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πάρετε το φυτό ταυτόχρονα με την άσκηση - jelqing, μασάζ.
 • Επιτρέπει τη διατήρηση της ελαστικότητας.
 • Αποτρέπει τη συσσώρευση ερυθρών αιμοσφαιρίων σε ένα μόνο τμήμα και εξασφαλίζει την κυκλοφορία τους σε όλο το αναπαραγωγικό σύστημα.
 • Βοηθά στην επίτευξη ασφαλούς στύσης.

Ωστόσο, η κύρια φαρμακοκινητική του ginkgo είναι η επιταχυνόμενη εσωτερική ροή του υγρού. Η διαδικασία αυξάνει το πλάτος και διεγείρει ορισμένα μέρη να παράγουν νέα κύτταρα. Αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε τον αριθμό των κυττάρων στον ιστό (για 1 κύκλο θεραπείας - έως 4 cm).

Για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να φάτε τα φρούτα και τα φύλλα ωμά για τουλάχιστον 2 μήνες.

Πράσινο από το δέντρο Ginkgo Biloba για μεγέθυνση του πέους

μούγουορτ

Το βότανο έχει διεγερτικές ιδιότητες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στη μικρή λεκάνη και κορεσμό του corpora cavernosa. Όσον αφορά το αναπαραγωγικό στοιχείο, οι σπόροι είναι πολύτιμοι, όχι άλλα μέρη της αψιθιάς. Περιέχουν υψηλή συγκέντρωση φλαβονοειδών, θρεπτικών ουσιών και τανινών, τα οποία έχουν θετική επίδραση στις σπηλαιώδεις δομές. 1 κουταλάκι του γλυκού σπόροι αψιθιάς ρίχνουμε 1 λίτρο καθαρού κρύου νερού χωρίς αέριο. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για όχι περισσότερο από 10 λεπτά. Στραγγίξτε το ποτό, πάρτε 300 ml 3 r. κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διάρκεια χρήσης - τουλάχιστον 10 ημέρες (υπό την προϋπόθεση ότι η κατάσταση της υγείας παραμένει σε φυσιολογικό επίπεδο).

Σπουδαίος!Εάν στο πλαίσιο της κατανάλωσης αφέψημα από αψιθιά υπάρχει πόνος στο στομάχι ή ναυτία, τότε το ποτό πρέπει να αντικατασταθεί με εναλλακτική λύση (με τη βοήθεια ειδικού).

Θυμάρι για τη διεύρυνση του πέους

θυμάρι

Ένας από τους ευχάριστους τρόπους για να μεγεθύνετε το πέος χρησιμοποιώντας θεραπείες Αγιουρβέδα είναι να εγχύσετε ερπυστικό θυμάρι. Οι ταξιανθίες του δεν έχουν μόνο μια αρωματική μυρωδιά, αλλά και μια τονωτική, ανοσορυθμιστική, ενισχυτική ιδιότητα. Έχουν έντονη επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία και αποτρέπουν την ευθραυστότητά τους. Με τακτική χρήση, μπορείτε να επεκτείνετε την περιοχή της κοιλότητας (στο μήκος της η πράξη δεν αντικατοπτρίζεται πρακτικά).

Συνιστάται να παρασκευάζετε το φυτό και να το χρησιμοποιείτε ως τσάι (η διάρκεια του μαθήματος είναι τουλάχιστον 30 ημέρες) ή να κάνετε εκχύλισμα από τις ταξιανθίες του. Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει να πάρετε 8 κουταλιές της σούπας. μεγάλο. Ρίχνουμε άνθη θυμάρι και 0, 5 λίτρα βότκας. Δεν είναι δυνατή η χρήση αιθυλίου και εναλλακτικών. Επιμείνετε στο διάλυμα σε σκοτεινό, ξηρό μέρος και πάρτε 25-30 σταγόνες. δύο φορές την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τρίψιμο (έως και δύο μήνες στη σειρά). Η τακτική εφαρμογή των εκδηλώσεων εγγυάται:

 1. Η εισροή ερυθρών αιμοσφαιρίων στο άκρο των γεννητικών οργάνων, η επέκτασή του και αισθητή έκταση έως και 3 cm.
 2. Αυξημένη ισχύς.
 3. την ικανότητα διατήρησης της στύσης μέχρι το τέλος του σεξ (δεν θα αποδυναμωθεί καθώς ενισχύεται το corverna cavernosa).

Αν και υπάρχουν θετικές ιδιότητες, έχει αντενδείξεις. Μίγματα που παρασκευάζονται από αυτό δεν πρέπει να πίνουν από εκπροσώπους του ισχυρότερου σεξ με μειωμένη λειτουργία του θυρεοειδούς, καρδιακές παθήσεις. Οι ασθένειες του ήπατος και των νεφρών είναι επίσης περιοριστικοί παράγοντες στην ικανότητα βελτίωσης των φυσιολογικών ιδιοτήτων του πέους με θυμάρι.