Όλοι οι τρόποι αύξησης της ανδρικής αξιοπρέπειας - αλήθεια και μύθος

μεγάλο μέγεθος

Συλλέξαμε τις πιο κοινές μεθόδους που υπόσχονται να αυξήσουν την αρρενωπότητα και ανακαλύψαμε εάν λειτουργούν πραγματικά.

Αυξήστε την αξιοπρέπεια των ανδρών - Τι σημαίνει η εργασία;

Κάντε μασάζ με κόκκινο χρώμα

Μασάζ μεγέθυνσης πέους

Οι τεχνικές μασάζ είναι από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αύξησης της αξιοπρέπειας των ανδρών. Ονομάζονται acupressure και ασκήσειςΤζελκίνγκ. . . Οι δημοφιλείς αυτών των τεχνικών ισχυρίζονται ότι για αρκετούς μήνες καθημερινής άσκησης θα βοηθήσουν στην αύξηση της αξιοπρέπειας των ανδρών.

«Αλλά καμία επιστημονική μελέτη δεν έχει αποδείξει ότι οι τεχνικές μασάζ λειτουργούν. Απλώς βελτιώνουν την παροχή αίματος στο πέος. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να γίνει λίγο μεγαλύτερο. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ προσωρινό φαινόμενο - μερικές ώρες και το αποτέλεσμα θα εξαφανιστεί. "

Οι ειδικοί δεν συνιστούν τη χρήση τέτοιων τεχνικών. Ειδικά εάν έχετε διαβήτη, αρτηριοσκλήρωση και συγγενείς ανωμαλίες των αιμοφόρων αγγείων. Μπορεί να προκύψουν διάφορες επιπλοκές. Συμπεριλαμβανομένου του πριαπισμού της νόσου. Εάν η στύση δεν εξαφανιστεί ακόμη και μετά την εκσπερμάτωση. Αυτή είναι μια οξεία χειρουργική παθολογία γεμάτη με πλήρη απώλεια της λειτουργίας των οργάνων.

Προσοχή, βάρη!

Βάρη μεγέθυνσης πέους

Υπόσχεται να αυξήσει την ανδρική αξιοπρέπεια έως 3 cmΤραβήξτε τη μέθοδο. . . Υπάρχουν διάφορα βάρη που συνδέονται απευθείας με το πέος και τις ειδικές συσκευές έλξης.

«Δίνουν πραγματικά μια αύξηση. Αλλά μπορούν να βλάψουν σοβαρά. Δηλαδή - να βλάψει την tunica albuginea του Corpora Cavernosa. Ως αποτέλεσμα, η νόσος του Peyronie μπορεί να αναπτυχθεί. Σχηματίζονται ουλές πλάκες στο πέος, προκαλώντας καμπυλότητα κατά τη στύση και πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή. Και αυτές οι συνέπειες είναι μη αναστρέψιμες. "

Ορμόνες χωρίς αρμονία

η επίδραση των ορμονών στο σώμα

Υπάρχει μια άποψη που θα δώσουν επιπλέον ίντσεςΧορήγηση τεστοστερόνηςκαι φάρμακα που διεγείρουν την παραγωγή.

"Είναι ένας μύθος! Η ανδρική ορμόνη επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία, όχι το μέγεθος. Επιπλέον, η χρήση τέτοιων παραγόντων χωρίς να συμβουλευτείτε γιατρό είναι γεμάτη με διαταραχή της αλυσίδας των ορμονών. Μπορεί να συμβεί ένα λεγόμενο λάκκο τεστοστερόνης. Συχνά φαίνεται σε bodybuilders, που λαμβάνουν άσκοπα υψηλές δόσεις ορμονών. Αυτό είναι γεμάτο με απώλεια σεξουαλικής λειτουργίας, ανδρική υπογονιμότητα και προβλήματα με πολλά συστήματα του σώματος. "

Κρέμες - για μερικές ώρες

Κρέμες και γέλες για τη διεύρυνση του πέους

διαφήμισηΚρέμες για μεγέθυνση του πέουςΌλο το Διαδίκτυο είναι γεμάτο. Είναι εύχρηστα και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά. Αυτό ωθεί τους άνδρες να αγοράσουν.

«Αυτά τα κεφάλαια είναι απολύτως αναποτελεσματικά. Αυτό ισοδυναμεί με την αγορά κρέμας διόγκωσης χεριών ή μύτης.Το μόνο πράγμα που μπορεί να δώσει ένα τέτοιο φάρμακο είναι μια ελαφρώς αισθητή αύξηση (έως 1, 5 cm) κατά 5-6 ώρες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει αποτέλεσμα θέρμανσης και αγγειοδιαστολής. "

Επιπλέον, ορισμένες κρέμες μπορούν να "μολυνθούν χημικά". Περιέχει ορμονικά παρασκευάσματα και επικίνδυνα αλλεργιογόνα συστατικά. Μπορούν να προκαλέσουν φυσιολογικό ερεθισμό καθώς και βλάβη στους βλεννογόνους και ακόμη και εγκαύματα.

Η αντλία κενού πέτυχε το τεστ!

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Είναι μια θεραπεία με αρνητική πίεση. Και αυτή είναι η μόνη ασφαλής θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι!

«Σε συνδυασμό με αλοιφές θέρμανσηςΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥδίνει πραγματικά αύξηση (1-3 cm) και πάχυνση (έως 5 mm) του πέους και επίσης βελτιώνει τη στύση. - Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το αποτέλεσμα θα επιτευχθεί όταν ο ασθενής ασκεί τακτικά και έχει πλήρη σεξουαλική ζωή. Δεν μπορείτε να αυξήσετε για πάντα με μια αντλία κενού! ". . .

Και μια ακόμη σημαντική σημείωση. Πρέπει να χρησιμοποιείται προσεκτικά και σωστά, ώστε να μην καταστρέφονται τα αγγεία και η βλεννογόνος μεμβράνη του πέους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα μόνο μετά από διαβούλευση με έναν ανδρολόγο.

Ένα μαχαίρι για βοήθεια ή χειρουργική επέμβαση

Είναι εγγυημένο ότι αυξάνει την αξιοπρέπεια των ανδρών με τη βοήθεια χειρουργικών μεθόδων.

Το πιο ακίνδυνο -Πλαστικό χαλινάρι. . . Το στοιχείο εκτείνεται κατά 1, 5-2 cm.

Μια πιο επιθετική μέθοδος είναιπαρασκευήστην υπερωβική περιοχή των συνδέσμων που συγκρατούν το πέος. Τέντωμα 3-5 cm.

Συχνά χρησιμοποιείται για πάχυνση (5-10 mm)Επιβολή ειδικών εμφυτευμάτων. . . Και μπορείτε να κάνετε για επιμήκυνση και πάχυνσηπροσθετική. . .

«Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό είναι για πάντα - είναι αδύνατο να επιστρέψετε το μέγεθός σας. . .Κάθε μέθοδος έχει τα μειονεκτήματά της, οπότε πρέπει να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά. Και μόνο ένας ειδικευμένος γιατρός πρέπει να κάνει χειρουργικούς χειρισμούς. "

Μην βιαστείτε να μπείτε κάτω από το μαχαίρι - καλύτερα να μελετήσετε τον σύντροφό σας

Χορός ως τρόπος να μελετήσετε έναν σύντροφο

ΥπόΑντενδείξεις για χειρουργική αύξησηΔιεύρυνση του πέους - γενικές ασθένειες, ορμονικές διαταραχές, αγγειακές παθήσεις, σακχαρώδης διαβήτης, γήρας. Πριν από μια επέμβαση, αξίζει να επισκεφτείτε έναν ψυχολόγο. Επειδή ένας άντρας μπορεί να είναι εντάξει με το μέγεθός του, αλλά λόγω περιστάσεων (για παράδειγμα, ότι δεν ικανοποίησε τον σύντροφό του) προκύπτει ξαφνικά η επιθυμία να αλλάξει κάτι. Και το μέγεθος δεν έχει σημασία! Το κύριο πράγμα για έναν άνδρα είναι να μελετήσει τον σύντροφό του.

Το όλο πρόβλημα έγκειται στην κοινωνία και στη φύση

Ερωτικό πάρκο

Το στερεότυπο «όσο περισσότερο το καλύτερο» προέρχεται από την αρχαιότητα. Για τους περισσότερους λαούς και πολιτισμούς, ο φαλλός ήταν σύμβολο δύναμης και γονιμότητας. Και όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο πιο όμορφο. Το πρόβλημα της δυσαρέσκειας με το μέγεθος είναι επομένως κοινωνικό.

«Τα μικρά αγόρια δεν ενδιαφέρονται για το μέγεθος. Στη συνέχεια έρχεται η πρώτη γνωριμία με το θέμα του σεξ - συνήθως μέσω της παρακολούθησης πορνό. Ο νεαρός συσχετίζει το ύψος του με αυτό που έχει δει - και φυτεύονται οι πρώτοι σπόροι αμφιβολίας! Στη συνέχεια προστίθενται ανέκδοτα και στερεότυπα και ο άνθρωπος αρχίζει να έχει συμπλέγματα. "

Και όμως: ποιο πέος θεωρείται μικρό και ποιο είναι μεγάλο;

«Για ένα ενήλικο αρσενικό σε όρθια κατάσταση, λιγότερο από πέντε ίντσες είναι ένα μικρό πέος. Το μέσο μέγεθος είναι 12-17 cm. Ένα μέλος 18 cm θεωρείται πολύ ψηλό. Στην ψυχιατρική, υπάρχει ακόμη μια διάγνωση για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθός τους - «δυσμορφική διαταραχή» (παρόμοια με την ανορεξία).

Σε γενικές γραμμές, πειραματιστείτε με σεξουαλικές τεχνικές πριν αυξήσετε την ανδρική σας ηλικία. Αλλά το κύριο πράγμα είναι να αγαπάς ειλικρινά και αληθινά. Τότε η διασκέδαση είναι εγγυημένη!