Οι πιο δημοφιλείς λαϊκές μέθοδοι και θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Το μέγεθος του πέους είναι σημαντικό για όλους τους άντρες. Πολλοί από αυτούς είναι δυσαρεστημένοι με τα φυσικά δεδομένα και σκέφτονται πώς να μεγεθύνουν πραγματικά το πέος για να αυξήσουν την αυτοεκτίμηση. Δεν είναι όλοι έτοιμοι για χειρουργική επέμβαση, αλλά η παραδοσιακή ιατρική προσφέρει τα πιο βολικά μέσα για την αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας.

Οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι

Υπάρχουν πέντε αποτελεσματικοί τρόποι για να κάνετε το πέος σας τεράστιο:

 1. Αντλία κενού - ένα ειδικό έμβολο τοποθετείται στο όργανο στο οποίο δημιουργείται μειωμένη πίεση. Χάρη σε αυτό, το πέος αυξάνεται σε μέγεθος. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο κάθε μέρα, μπορείτε να δείτε σαφή αποτελέσματα μετά από ένα χρόνο. Ταυτόχρονα, η ποιότητα της στύσης υποφέρει επίσης.
 2. Τέντωμα με ένα φορτίο - είναι προσκολλημένο στο πέος για να το τεντώσει και αφήνεται εκεί για αρκετές ώρες. Το μήκος του πέους αυξάνεται, αλλά το πάχος μειώνεται. Επιπλέον, η ακατάλληλη ανάρτηση μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές παραμόρφωσης και ευαισθησίας.
 3. Η χειρουργική επέμβαση είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος, αλλά μόνο εάν γίνεται επαγγελματικά. Μετά τη διαδικασία, οι ουλές παραμένουν στο πέος που δεν φαίνονται αισθητικά ευχάριστες. Και εάν η λειτουργία είναι ανεπιτυχής, τότε μπορείτε να ξεχάσετε μια στύση.
 4. Φάρμακα - λειτουργούν μόνο για λίγο. Τα περισσότερα παρασκευάσματα περιέχουν ένα σύμπλεγμα βιταμινών και ουσιών που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Αλλά η επιμήκυνση του πέους με αυτόν τον τρόπο για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα λειτουργήσει.
 5. Άσκηση - στοχεύει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην ομαλοποίηση γρήγορα της ποσότητας των ορμονών στο αίμα. Η αυξημένη ροή αίματος προς το πέος επιτρέπει ένα διευρυμένο πέος.
Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Λαϊκές συνταγές

Η εναλλακτική ιατρική προσφέρει πολλές αποτελεσματικές θεραπείες στο σπίτι:

 1. Κόψτε το θυμάρι, ετοιμάζω, επιμένω. Προϊόν έτοιμο για κατανάλωση για τέσσερις μήνες το πρωί και το βράδυ.
 2. Σκόρδο - ψιλοκόψτε, προσθέστε αλκοόλ, ανακατέψτε καλά, αφήστε το σε ξηρό μέρος για δέκα ημέρες και στη συνέχεια πιείτε είκοσι πέντε σταγόνες για τρεις μήνες.
 3. Μια έγχυση φύλλων ginseng, hawthorn και ginkgo - τρίψτε στα γεννητικά όργανα.
 4. Σπόροι Wormwood - ρίχνουμε κρύο νερό, βράζουμε για περίπου δέκα λεπτά και μετά σουρώνουμε, κρυώνουμε και παίρνουμε.
 5. Ανακατέψτε το βούτυρο, το γάλα και τα ψιλοκομμένα σπαράγγια, προσθέστε καρότο και σπόρους τεύτλων και στείλτε την προκύπτουσα μάζα σε μέτρια φωτιά μέχρι να παχυνθεί.

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση των αρσενικών γεννητικών οργάνων. Ωστόσο, οι δυνατότητες της φυτικής ιατρικής είναι σχεδόν απεριόριστες, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο αποτελεσματικό αφέψημα των φαρμακευτικών βοτάνων.

Τσάι από βότανα για μεγέθυνση του πέους

Οφέλη από λαϊκές συνταγές

Η διεύρυνση του αρσενικού οργάνου με βότανα έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 1. Τσάι από βότανα διατίθενται σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Εάν είναι επιθυμητό, υγιή συστατικά μπορούν να συλλεχθούν στον αγρό ή στο λιβάδι.
 2. Ασφάλεια - Τα φάρμακα προκαλούν παρενέργειες. Η φυτική ιατρική είναι απολύτως ακίνδυνη για την υγεία των ανδρών.
 3. Μακροχρόνια επίδραση - η τακτική θεραπεία με βότανα οδηγεί σε σταθερό αποτέλεσμα. Δεν έρχεται αμέσως, αλλά παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με υπομονή και λίγη προσπάθεια, μπορείτε σίγουρα να ολοκληρώσετε τα πράγματα.

μειονέκτημα

Η ανάπτυξη με λαϊκές θεραπείες έχει πολλά μειονεκτήματα που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε:

 1. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο μετά από λίγους μήνες, αλλά δεν είναι όλοι οι άνδρες έτοιμοι να περιμένουν.
 2. Είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε τα απαραίτητα συστατικά: συλλέξτε, επεξεργαστείτε, στεγνώστε και μετά προετοιμάστε μια έγχυση από αυτό. Αυτό απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

Πώς να λύσετε το πρόβλημα με το βαζελίνη

Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά απλή, αλλά άβολη. Το άκρο τραβιέται στη βάση, το βαζελίνη λαμβάνεται με σύριγγα και εγχύεται κάτω από το δέρμα του πέους. Αυτή η μέθοδος απαιτεί προσεκτική προετοιμασία και φροντίδα και εκτελείται από άτομο με ιατρική εμπειρία.

Μετά τη διαδικασία, το δέρμα θα πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία με διάλυμα υπερμαγγανικού καλίου. Εάν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες ακριβώς, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε τα πάντα προσεκτικά - η άνιση διανομή πετρελαίου ζελέ θα οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό.

Οι γιατροί θεωρούν ότι αυτή η μέθοδος διεύρυνσης του πέους είναι επικίνδυνη για διάφορους λόγους:

 1. Ένα ξένο σώμα παγιδευμένο κάτω από το δέρμα οδηγεί στο σχηματισμό ενός όγκου που μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση. Εάν αυτό δεν γίνει εγκαίρως, υπάρχει κίνδυνος ανικανότητας ή ακρωτηριασμού.
 2. Μαζί με το βαζελίνη, διάφορες λοιμώξεις μπορούν να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που αυξάνει επίσης τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας.
 3. Το βαζελίνη μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αλλεργίες και είναι ακριβό να αντιμετωπιστεί.

Τέτοιες επικίνδυνες επιπλοκές είναι ένας λόγος να σκεφτούμε την σκοπιμότητα της χρήσης της περιγραφόμενης μεθόδου.

Βαζελίνη για μεγέθυνση του πέους

Πώς να μεγεθύνετε το πέος χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιες μεθόδους

Οι λαϊκές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους δεν περιλαμβάνουν πάντα τη χρήση φαρμακευτικών βοτάνων και σπάνιων συστατικών. Μερικές φορές μπορείτε να επιτύχετε το στόχο με άλλα μέσα. Το σεξ κατάστημα πωλεί ειδικά προϊόντα που περιέχουν ειδικές ουσίες. Όταν διεισδύουν στους ιστούς του πέους, το κάνουν να μεγαλώνει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φθηνές, βέλτιστες πρακτικές. Ένας από αυτούς είναι η μαγειρική σόδα.

Η διαδικασία πραγματοποιείται ως εξής:

 1. Κάντε ένα ζεστό ντους για να βρέξετε το δέρμα σας, στεγνώστε την πετσέτα.
 2. Λιπάνετε το πέος σας με φυτικό λάδι σε όλο του το μήκος και βάλτε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας σε αυτό.
 3. Κάντε μασάζ στο αρσενικό όργανο με ένα μαλακό σφουγγάρι για λίγα λεπτά.
Σόδα για μεγέθυνση του πέους

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών, το πέος πρέπει να μεγεθύνεται κατά μερικά χιλιοστά. Το αποτέλεσμα είναι εκεί, αλλά διαρκεί μόνο μερικές ώρες. Εάν αισθάνεστε άβολα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μαλακτική κρέμα.

Πολλοί άνδρες είναι περίπλοκοι λόγω του ύψους τους και σκέφτονται πώς να χρησιμοποιούν λαϊκές θεραπείες για να αυξήσουν την ανδρική αξιοπρέπεια. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά οι γιατροί τις θεωρούν επικίνδυνες και προτείνουν την επιλογή χειρουργικών μεθόδων.