Τρόποι μεγέθυνσης του πέους με σόδα

Η διεύρυνση του πέους με σόδα είναι μια από τις πιο σημαντικές μεθόδους επίλυσης ενός ανδρικού προβλήματος σήμερα. Το πέος είναι εγγυημένο ότι θα διευρυνθεί χειρουργικά, αλλά δεν επιλέγουν όλοι οι άνδρες να κάνουν χειρουργική επέμβαση και δεν έχουν όλοι τα μέσα να το κάνουν. Ως εκ τούτου, η χρήση μαγειρικής σόδας είναι πολύ δημοφιλής καθώς είναι διαθέσιμη σε όλους. Το αν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από αυτό είναι ένα αμφιλεγόμενο σημείο. Μερικοί άνδρες που έχουν βιώσει αυτή την τεχνική μεγέθυνσης του πέους από μόνες τους έχουν ικανοποιηθεί. Άλλοι εκπρόσωποι του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας θεωρούν ότι αυτή η μέθοδος είναι αναποτελεσματική και επιβλαβής για την υγεία.

Πώς λειτουργεί το προϊόν

Η μαγειρική σόδα είναι γνωστή σε όλους, αλλά μόλις πρόσφατα εμφανίζονται πληροφορίες για τις θαυματουργές ιδιότητές της διαφόρων φύσεων, συμπεριλαμβανομένης της διεύρυνσης του πέους.

Το ίδιο το όξινο ανθρακικό νάτριο δεν έχει άμεση επίδραση στο αρσενικό γεννητικό όργανο. Μετά την είσοδο στο σώμα, η σόδα βοηθά στην αραίωση του αίματος, το οποίο, σύμφωνα με πολλούς άνδρες που έχουν υποβληθεί σε τέτοια θεραπεία, είναι απαραίτητο κατά την εκτέλεση ειδικών ασκήσεων.

Κατά την άσκηση μεγέθυνσης του πέους, το υγρό αίμα ταξιδεύει ελεύθερα σε όλα τα μέρη, συμπεριλαμβανομένου του πέους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή του.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε έναν σφιγκτήρα για να αποφύγετε θρόμβους αίματος κατά τη διάρκεια των διαδικασιών διεύρυνσης του πέους.

Με βάση τις κριτικές, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η αξία της μαγειρικής σόδας είναι ότι διεγείρει τη διεύρυνση των οργάνων όταν χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους και αποτρέπει την ανάπτυξη ορισμένων επιπλοκών που μπορεί να προκύψουν υπό την επίδραση της άσκησης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το όξινο ανθρακικό νάτριο έχει αρνητική επίδραση στη λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα. Η παρενέργεια αυτού του ασυνήθιστου τρόπου προσθήκης μερικών ιντσών στην ανδρική ηλικία υπερτερεί των οφέλη που θα έχει ένας άντρας. Τα προβλήματα υγείας που προέκυψαν μετά την κατάποση σόδας θα έρθουν στο προσκήνιο.

Το επίπεδο της αρρενωπότητας

Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε όξινο ανθρακικό νάτριο για να μεγεθύνετε το πέος, πρέπει να καταλάβετε ότι ακόμη και αν είναι δυνατή η ανάπτυξη οργάνων, δεν πρέπει να περιμένετε ένα τεράστιο μέγεθος μέσα σε μια εβδομάδα. Με βάση τα θετικά σχόλια των εκπροσώπων του ισχυρότερου φύλου, που βίωσαν αυτήν τη μέθοδο επίλυσης του προβλήματος, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα είναι δυνατό να αυξηθεί το όργανο κατά 1, το πολύ 2 cm.

Μέτρηση του μεγέθους του πέους μετά τη διεύρυνσή του με μαγειρική σόδα

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πάρετε αυτό το φάρμακο. Το ένα περιλαμβάνει τη λήψη όξινου ανθρακικού νατρίου με άδειο στομάχι, ένα άλλο μετά το γεύμα και το τρίτο αυξάνει σταδιακά την ποσότητα σκόνης.

Ο αριθμός των αρνητικών και θετικών κριτικών είναι περίπου ο ίδιος. Πολλοί άνδρες ισχυρίζονται ότι το πέος παρέμεινε το ίδιο μέγεθος και ότι υπήρχε πόνος στο στομάχι που δεν υπήρχε πριν.

Σε περίπτωση που, για κάποιο λόγο, ένας άντρας αποφάσισε να βιώσει την επίδραση του όξινου ανθρακικού νατρίου στον εαυτό του, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις αντενδείξεις βάσει των οποίων η χρήση σόδας θα οδηγήσει σίγουρα στην ανάπτυξη επιπλοκών:

  • Σακχαρώδης διαβήτης;
  • αυξημένη ή μειωμένη οξύτητα του στομάχου.
  • Γαστρίτιδα;
  • Ελκος;
  • την παρουσία κακοήθων όγκων.
Το κορίτσι εκπλήσσεται από το μέγεθος του πέους μετά από αύξηση με σόδα

Παρουσία τουλάχιστον μιας από τις παραπάνω αντενδείξεις, η χρήση αυτής της μεθόδου για την αύξηση της ανάπτυξης του πέους αποθαρρύνεται έντονα καθώς ενέχει μεγάλο κίνδυνο.

Βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα

Σύμφωνα με τους ουρολόγους, δεν πρέπει να εκθέτετε τον εαυτό σας σε διάφορες μεθόδους που δεν έχουν επιβεβαιωθεί με φάρμακα, οι οποίες υποτίθεται ότι αυξάνουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να μάθετε εάν ένας άντρας χρειάζεται πραγματικά να βελτιώσει τα γεννητικά του όργανα. Οι προκαταλήψεις ορισμένων ανθρώπων ότι το πέος πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο είναι λάθος. Σύμφωνα με τα πρότυπα, το κανονικό μέγεθος ενός όρθιου πέους είναι 14 έως 19 cm. Έτσι, εάν ο δείκτης είναι κάτω από 14 cm, τότε μόνο τότε μπορούμε να μιλήσουμε για ένα μικρό μέγεθος του πέους, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι αυτό εξαρτάται επίσης από τη σύσταση, τα κληρονομικά χαρακτηριστικά του σώματος.

Πάρτε μαγειρική σόδα από το στόμα για να μεγεθύνετε το πέος

Μπορείτε να μεγεθύνετε προσωρινά το πέος μόνο με σόδα. Κατά κανόνα, οι άνδρες καταφεύγουν σε τέτοιες διαδικασίες πριν από τη συνουσία.

Για να κάνετε το πέος λίγο περισσότερο και πιο ελαστικό περίπου 1 ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα λουτρό σόδας διαλυμένο σε νερό. Σε αυτήν την περίπτωση, το πέος πρέπει να βρίσκεται σε μη στύση.

Μια άλλη μέθοδος που προάγει τη ροή του αίματος στο πέος είναι η εφαρμογή μαγειρικής σόδας με τη μορφή συμπίεσης στο ίδιο το όργανο. Μερικοί άνδρες ισχυρίζονται ότι το αποτέλεσμα είναι ισχυρότερο όταν προστίθεται μέλι σε όξινο ανθρακικό νάτριο. Η σκόνη πρέπει να εφαρμόζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πέφτει στο κεφάλι του πέους. Διαφορετικά θα έχετε μια δυσάρεστη αίσθηση.

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του πέους

Η χρήση των προσωρινών πόρων πρέπει επίσης να αντιμετωπίζεται με προσοχή. Για παράδειγμα, το μέλι είναι ένα ισχυρό αλλεργιογόνο για πολλούς ανθρώπους. Επομένως, πριν χρησιμοποιήσετε αυτό ή εκείνο το φάρμακο, συνιστάται να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε μεθόδου.

Οι σταθερές διαδικασίες αντενδείκνυται, καθώς η σόδα στεγνώνει το δέρμα.

Συνδυασμός όξινου ανθρακικού νατρίου με άλλες τεχνικές

Η χρήση της σκόνης ψησίματος για την ενίσχυση του αποτελέσματος είναι δυνατή σε συνδυασμό με έναν σφιγκτήρα ή αντλία κενού.

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Η ουσία της σύσφιξης είναι η χρήση ενός ειδικού αντικειμένου που τοποθετείται στο πέος και συμπιέζει την εξωτερική φλέβα. Ως αποτέλεσμα, το αίμα εισέρχεται στο όργανο, αλλά η εκροή του από το πέος είναι ελάχιστη.

Αυτή η μέθοδος μεγέθυνσης του πέους έχει πολλές αποχρώσεις. Επομένως, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν ξεκινήσετε τη χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη σωστή προπόνηση του μυϊκού μυελού, ανεξάρτητα από το αν ο άντρας χρησιμοποιεί σόδα, η ανάπτυξη του πέους αυξάνεται, αλλά υπάρχει η άποψη ότι η σκόνη ενισχύει τα αποτελέσματα.

Με βάση τα σχόλια των ανδρών που συνδυάζουν τη σκόνη όξινου ανθρακικού νατρίου με σχηματισμό σβώλου, υπάρχει αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας περίπου 2-3 cm σε 6 μήνες, αλλά αυτό είναι ατομικό, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τα αποτελέσματα.

Μια αντλία κενού είναι μια συσκευή στην οποία εισάγεται το πέος και στη συνέχεια αντλείται αέρας. Το μοναδικό αποτέλεσμα της αντλίας κενού διαρκεί περίπου αρκετές ώρες, μετά την οποία το πέος επιστρέφει στο αρχικό του μέγεθος. Με τη βοήθεια μιας σταδιακής διεύρυνσης του οργάνου μιας αντλίας κενού σε συνδυασμό με τη χρήση σόδας, μπορείτε να εδραιώσετε το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εκτός από τη χρήση όξινου ανθρακικού νατρίου, υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις για τη χρήση σφιγκτήρων και αντλίας κενού:

  • Ασθένειες της ακροποσθίας;
  • Ουρηθρίτιδα και άλλες φλεγμονώδεις διεργασίες.
  • Σακχαρώδης διαβήτης;
  • Ασθένειες των νεφρών και του ήπατος
  • Νόσος των αιμοφόρων αγγείων και άλλα προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντενδείξεις, συμβουλευτείτε έναν γιατρό.