Πραγματικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους. Διεύρυνση πέους στο σπίτι

ένας άντρας με μεγεθυμένο πέος

Πολλοί άντρες είναι δυσαρεστημένοι με το μέλος τους. Κάποιος θέλει να αυξήσει το μήκος και κάποιος θέλει να αυξήσει τη διάμετρο. Και σήμερα υπάρχουν πραγματικά τρόποι να κάνετε το πέος σας μεγαλύτερο. Οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι λειτουργίας. Υπάρχουν όμως και άλλες ενέργειες που παράγουν επίσης αποτελέσματα.

Οι στατιστικές αναφέρουν ότι το μέσο μήκος του πέους ενός ενήλικα άνδρα όταν είναι όρθιο είναι 13, 5 cm. Και δεν χρειάζεται να πιστεύετε ότι υπάρχουν συχνά επιλογές 8-23 cm. Για να έχετε μια πλήρη σεξουαλική ζωή, τα 8 cm αρκούν. Οι γιατροί συστήνουν να αλλάξετε κάτι εάν το μέγεθος είναι μικρότερο από 7 cm σε κατάσταση ενθουσιασμού.

Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Όλες οι μέθοδοι μπορούν παραδοσιακά να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: μόνιμες και προσωρινές. Η μεγέθυνση του πέους κατά 2-3 cm είναι δυνατή για πάντα, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια. Το πέος 1 εκατοστό μεγαλύτερο και λίγο παχύτερο είναι δυνατό χωρίς πολλή προσπάθεια.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις οδηγούν σε συνεχή αύξηση. Σήμερα υπάρχουν πολλές μέθοδοι που πραγματικά βοηθούν να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η λειτουργία είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί πολύ χρόνο για την προετοιμασία. Η διαδικασία ακολουθείται από μια φάση αποκατάστασης που μπορεί να διαρκέσει έως και 1 έτος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις μεθόδους σε κλινικές πλαστικής χειρουργικής.

Μη χειρουργικές μέθοδοι για μόνιμη διεύρυνση του πέους

Σήμερα υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την ανάπτυξη του πέους που μπορούν να γίνουν ανεξάρτητα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Δίνουν πραγματική ανάπτυξη, αλλά χρειάζονται χρόνο. Όλες οι διαδικασίες πρέπει να επαναλαμβάνονται τακτικά. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Μασάζ πέους.
  • Φέρουν φορτία.
  • Χρησιμοποιώντας μια επέκταση.
  • Η χρήση αντλίας κενού.

Κάθε μέθοδος απαιτεί τουλάχιστον 4 μήνες εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα, κανείς δεν αναλαμβάνει να εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με κριτικές των ανδρών που έχουν διευρύνει το πέος τους, η μέγιστη αύξηση του μήκους σε 6 μήνες είναι 2 cm. Και το αποτέλεσμα πρέπει να διατηρηθεί. Εάν σταματήσετε εντελώς την άσκηση μετά από ένα ή δύο χρόνια, το πέος θα επιστρέψει στο αρχικό του μέγεθος.

Όλες αυτές οι μέθοδοι μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ειδικές κρέμες μεγέθυνσης πέους σε αυτές που θα βελτιώσουν το αποτέλεσμα.

Μασάζ πέους για μεγέθυνση

Οι ειδικές τεχνικές μασάζ τεντώνουν το σπήλαιο του σώματος και οδηγούν σε μεγαλύτερο πέος. Υπάρχουν δεκάδες τεχνικές μασάζ διαθέσιμες. Ορισμένα εκτελούνται χωρίς στύση, άλλα με μερική στύση. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια μέθοδο και να τη χρησιμοποιήσετε. Η σωστή εκτέλεση των κινήσεων εγγυάται αποτελέσματα.

Συνιστάται να ζεσταθεί το όργανο πριν από το μασάζ. Μπορείτε να πάτε σε ένα ζεστό μπάνιο για 10-15 λεπτά ή να εφαρμόσετε μια υγρή ζεστή πετσέτα. Αυτό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και επίσης αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Μετά από μια τέτοια προετοιμασία, μειώνεται η πιθανότητα τραυματισμού του ευαίσθητου σώματος.

Το Jelqing είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους. Συχνά αναφέρεται ως άρμεγμα. Αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε γραπτές πηγές ηλικίας άνω των δύο χιλιάδων ετών. Γίνεται με μερική στύση. Οι κινήσεις πραγματοποιούνται με το χέρι. Πριν από τη διαδικασία, ένα λιπαντικό πρέπει να εφαρμόζεται στο πέος. Αυτό βελτιώνει τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα. Και στο μέλλον, περισσότερο αίμα θα ρέει στο πέος, και τη στιγμή της πλήρους διέγερσης θα αυξηθεί πραγματικά.

Οι ασκήσεις Jelqing δεν είναι δύσκολες, αλλά η αποτελεσματικότητά τους είναι αισθητή μόνο μετά από μακρές και τακτικές συνεδρίες.

Φέρουν βάρη για την ανάπτυξη του πέους

Μία από τις πιο τραυματικές μεθόδους. Είναι σημαντικό να υπολογίσετε σωστά το φορτίο, ώστε να μην εμφανιστούν τραυματισμοί. Κατάλληλο για αύξηση μόνο του μήκους, το πλάτος παραμένει το ίδιο.

Τα βάρη κρέμονται στο κεφάλι. Ένα κορδόνι είναι προσαρτημένο στο σώμα με γύψο και ένα φορτίο είναι ήδη συνδεδεμένο σε αυτό. Πρέπει να το φοράτε για τουλάχιστον 15 λεπτά την ημέρα. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν πρέπει να υπάρχει πόνος. Εάν το κεφάλι ξαφνικά μουδιάσει, αξίζει να μειωθεί το φορτίο. Μετά από 20-30 ημέρες προπόνησης, μπορείτε να αυξήσετε το βάρος. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά. Συνιστάται να προσθέτετε 20-30 g κάθε 10 ημέρες.

Το αρχικό βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 300 g, αλλά 100 g είναι αρκετά για κάποιον. Αυτή η παράμετρος είναι μεμονωμένη. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν πρέπει να κάνετε ξαφνικές κινήσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης. Πληρώνει για να κάνουμε πράγματα που δεν απαιτούν σοβαρή σωματική άσκηση.

Για να βελτιωθεί το αποτέλεσμα, μπορεί να γίνει μασάζ τεντώματος πριν από τη διαδικασία. Αντί για λιπαντικά, χρησιμοποιούνται ειδικές κρέμες για την ανάπτυξη του πέους.

Επέκταση για μεγέθυνση του πέους

Το τέντωμα δίνει πραγματικά καλά αποτελέσματα. Ωστόσο, το περπάτημα με φορτίο δεν είναι πρακτικό. Επομένως, αναπτύχθηκε μια συσκευή για την ανάπτυξη του πέους - μια επέκταση -. Η αρχή της δράσης της βασίζεται επίσης στην αύξηση του αριθμού των σπηλαίων. Ο άξονας του πέους τεντώνεται και στερεώνεται σε αυτήν τη θέση.

Η συσκευή είναι πολύ συμπαγής, είναι εύκολη στη μεταφορά με ρούχα. Φυσικά, ο σχεδιασμός είναι εντυπωσιακός, αλλά όχι πάρα πολύ. Και δεν παρεμβαίνει στην κίνηση. Συνιστάται να φοράτε την επέκταση κάθε μέρα, αλλά μπορείτε να κάνετε όλες τις άλλες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η επέκταση αγοράζεται από όλους τους άντρες που είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πέους. Για να μεγιστοποιηθεί η επίδραση της χειρουργικής επέμβασης, ένας γιατρός θα συνταγογραφήσει τη χρήση επέκτασης. Και αυτό το πράγμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον 6 μήνες.

Όταν αγοράζετε μια επέκταση χωρίς ραντεβού, διαρκεί περίπου ένα έτος για να δείτε οποιαδήποτε πραγματικά διαρκή αποτελέσματα. Η ανάπτυξη είναι 1-2 cm. Σε αυτήν την περίπτωση, το πλάτος γίνεται επίσης μεγαλύτερο.

Αντλία κενού για ανάπτυξη πέους

Η απόλυτη ανέγερση είναι εύκολη με μια αντλία κενού. Αυτή η συσκευή βοηθάει εκείνους που δεν μπορούν να ξυπνήσουν. Η αντλία προκαλεί τη ροή του αίματος στο πέος, η οποία οδηγεί σε έναν ασφαλή «αποστειρωμένο». Ωστόσο, η ανάπτυξη του πέους βασίζεται στην αρχή της ροής του αίματος και του τεντώματος. Ως εκ τούτου, είναι δυνατή η χρήση αντλίας κενού για ανάπτυξη ανδρισμού.

Οι ασκήσεις με αντλία συμπληρώνουν το μασάζ. Πρώτα πρέπει να προκαλέσετε ορμή αίματος στο όργανο και μετά να ξεκινήσετε τη διέγερση με τα χέρια σας. Το ελαφρύ τέντωμα είναι σημαντικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντλία πολλές φορές σε μία λειτουργία.

Σήμερα έχουν αναπτυχθεί υδραυλικές αντλίες για την ανάπτυξη του πέους. Έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Τοποθετούνται στο πέος, εκκενώνονται και αφήνονται για 10-15 λεπτά. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να κάνετε μπάνιο και να πλύνετε τα μαλλιά σας. Με τη βοήθεια ενός ιμάντα, η αντλία συνδέεται στο σώμα, δεν κινείται. Μετά τη χρήση, μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να αφεθεί στην επόμενη φορά.

Ποια αντλία να επιλέξετε για την ανάπτυξη του πέους; Όλα εξαρτώνται από την προσωπική προτίμηση.

Προσωρινές μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Η ανάπτυξη ενός πέους αβίαστα είναι σχεδόν αδύνατη σήμερα. Υπάρχουν μέθοδοι που δίνουν ένα προσωρινό αποτέλεσμα, αλλά το μόνιμο αποτέλεσμα είναι κουραστικό. Πώς μπορείτε να κάνετε το πέος σας μεγαλύτερο και μεγαλύτερο σε λίγα λεπτά;

Συναρπαστικά λιπαντικά για τη διεύρυνση του πέους

Φάρμακα που λειτουργούν από 20 λεπτά έως 1 ώρα. Στη σύνθεσή τους, συστατικά που προκαλούν γρήγορη ροή αίματος στο πέος, αυτό προκαλεί χαμηλή ανάπτυξη. Αλλά αυτό δεν είναι 2-3 cm, αλλά το πολύ 1 cm. Ταυτόχρονα, δημιουργείται μια πολύ σταθερή στύση που μπορεί πραγματικά να ευχαριστήσει μια γυναίκα. Και αν η σύνθεση περιέχει επίσης τανίνες, τότε η ευαισθησία μειώνεται ελαφρώς. Και ένας άντρας μπορεί να κάνει σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να τελειώσει. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας.

Μπορείτε να εφαρμόζετε τακτικά κρέμα, σπρέι ή τζελ. Δεν είναι εθιστικά και δεν έχουν σοβαρές αντενδείξεις. Σε αντίθεση με τα δισκία, τα δραστικά συστατικά δεν διέρχονται από το γαστρεντερικό σωλήνα ούτε επηρεάζουν το σύστημα απέκκρισης.

Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα της διεγερτικής κρέμας, πρέπει να την εφαρμόσετε 10-15 λεπτά πριν από το σεξ. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να ξεκινήσετε. Και τις περισσότερες φορές υπάρχει θερμότητα, η οποία είναι ο προάγγελος της ανάπτυξης. Μερικές φορές τα σκευάσματα προκαλούν μια ελαφριά αίσθηση μυρμήγκιασμα, η οποία είναι πολύ ευχάριστη.

Μια αναζωογονητική κρέμα για άνδρες δίνει αυτοπεποίθηση. Και υπάρχουν φάρμακα για δύο. Όταν χρησιμοποιούνται, το αίμα ρέει στα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας. Ως αποτέλεσμα, η αίσθηση της εγγύτητας γίνεται πιο φωτεινή και για τους δύο. Με αυτά τα μέσα, οι οργασμοί έρχονται γρηγορότερα και στην έντασή τους ξεπερνούν τις συνήθεις κορυφές ευχαρίστησης.

Κρέμες μεγέθυνσης πέους

Οι μόνιμες κρέμες έχουν σχεδιαστεί για να διευρύνουν το πέος. Ωστόσο, δεν αρκεί να τα εφαρμόζετε μόνα τους. Αυτά είναι φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τέντωμα ή μασάζ. Τα εισερχόμενα συστατικά ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλουν στην επέκταση του σώματος του σπηλαίου. Η κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και στη συνέχεια να κάνετε μασάζ στο πέος ή να το κάνετε με αντλία.

Μπορεί ένα λιπαντικό που μεγαλώνει να χρησιμοποιηθεί για σεξ; Ναι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφροδισιακό. Αλλά πιο συχνά το προϊόν αγοράζεται ειδικά για εκπαίδευση. Δεν είναι λιπαντικό, δεν κάνει το ολισθηρότερο πιο ομαλό. Και μερικές συνθέσεις δεν μπορούν να συνδυαστούν με προφυλακτικά. Πρέπει να το διαβάσετε στις οδηγίες. Φυσικά, η κρέμα δεν θα βλάψει τον σύντροφό σας, αλλά είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ειδικό λιπαντικό για οικειότητα, το οποίο περιγράφηκε παραπάνω.

Συμβουλές για τη διεύρυνση του πέους

Ο ευκολότερος τρόπος για να διευρύνετε το πέος σας αμέσως είναι να αγοράσετε ένα εξάρτημα πέους. Πρόκειται για μια ειδική συσκευή μήκους έως 8 cm και πλάτους 3 cm. Το ακροφύσιο μειώνει την ευαισθησία του άνδρα, δεν έρχεται σε επαφή με το σώμα της γυναίκας. Αλλά αυτή είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε - είναι πραγματικά απαραίτητη μια αύξηση;

Υπάρχουν δύο τύποι συνημμένων:

  • Ανοίξτε το εξάρτημα πέους.Δέχεται μόνο πλάτος. Το κεφάλι παραμένει ανοιχτό έτσι ώστε η ευαισθησία του άνδρα να μην μειώνεται. Μπορεί να υπάρχουν σπυράκια και κεραίες στην επιφάνεια, τα οποία διεγείρουν επιπλέον τον σύντροφο. Το εξάρτημα μπορεί να είναι σκληρό ή μαλακό. Η πυκνότερη έκδοση υποστηρίζει το πέος με εξασθενημένη στύση.
  • Κλειστή προσκόλληση πέους.Μοιάζει με ένα σφιχτό προφυλακτικό. Μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο. Μήκος από 1 έως 8 cm. Η συσκευή καλύπτει πλήρως το πέος του άνδρα. Αλλά στο εσωτερικό, το ακροφύσιο είναι αρκετά ευαίσθητο, οπότε είναι ωραίο στην αφή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαναχρησιμοποιήσιμο προφυλακτικό. Μετά την εκσπερμάτωση, μπορεί εύκολα να ξεπλυθεί και να εφαρμοστεί ξανά. Έχει χρώμα σάρκα, σχεδόν αόρατο στο δέρμα.

Fallo προθέσεις για άνδρες

Η πρόσθεση fallo είναι ένα κοίλο δονητικό λουράκι. Μέσα είναι ένα πέος που είναι προσαρτημένο στο σώμα με ιμάντες και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα. Αυτό το σχέδιο δεν πέφτει, δεν κινείται. Χρησιμοποιείται ειδικά για πειράματα. Αλλά είναι επίσης μια λύση για όσους έχουν χάσει εντελώς τις στύσεις τους.

Η πρόσθεση fallo είναι αρκετά σφιχτή. Διατηρεί τέλεια το σχήμα του και δεν παραμορφώνεται κατά την ένεση. Αλλά τα συναισθήματα του άνδρα δεν είναι πολύ φωτεινά, δεν αισθάνεται κινήσεις καθαρά.

Γιατί αξίζει να αγοράσετε μια πρόσθεση fallo; Για να μάθετε εάν χρειάζεστε ένα μεγάλο μέγεθος. Συχνά τα όνειρα, όταν ενσωματώνονται, δεν δίνουν πολλά ευχάριστα συναισθήματα και έχοντας δοκιμάσει ένα μεγάλο φαλλό στην πράξη, μπορεί κανείς να καταλάβει αν αξίζει να επιλέξετε άλλες μεθόδους βελτίωσης.

Ποια μέθοδος μεγέθυνσης πέους πρέπει να επιλέξετε;

Είναι πιο αποτελεσματικό να συνδυάζονται πολλές μέθοδοι ταυτόχρονα. Στην ιδανική περίπτωση, κάντε μασάζ σε 4-5 φορές την εβδομάδα με μια κρέμα διόγκωσης. Και στη συνέχεια φοράτε μια επέκταση κάθε μέρα, ώστε το τέντωμα να είναι σχεδόν σταθερό. Με τέτοιες επιρροές, το αποτέλεσμα θα είναι οριστικό.

Μπορείτε να κάνετε έναν άλλο συνδυασμό: κάντε μασάζ με τα χέρια σας και με μια αντλία με κρέμα διόγκωσης. Αλλά ένα τέτοιο συγκρότημα γίνεται καλύτερα σε καθημερινή βάση. Ο χρόνος έκθεσης είναι τουλάχιστον 15 λεπτά.

Η απλή εφαρμογή της κρέμας διόγκωσης δεν είναι αποτελεσματική. Η αντλία και η επέκταση μπορούν να δώσουν αποτέλεσμα ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται χωρίς πρόσθετα μέτρα και κρέμες. Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα είναι ελάχιστο.

Πότε μπορεί να αναμένεται διεύρυνση του πέους κατά τη διάρκεια της άσκησης;

Εάν το σετ άσκησης έχει επιλεγεί σωστά και το μάθημα δεν παραλειφθεί, τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι ορατά σε ένα μήνα. Αλλά μόνο αυτό δεν θα είναι μια αύξηση, αλλά μια πολύ σταθερή στύση. Ο συνεργάτης σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Μια αύξηση παρατηρείται μόνο για τους δύο πρώτους μήνες εάν κάνετε σεξ για να μεγεθύνετε το πέος αμέσως μετά την τάξη. Όταν το πέος γεμίζει με αίμα και το μασάζ γίνεται, εμφανίζεται στην πραγματικότητα λίγο περισσότερο και πιο παχύ.

Ένα διαρκές αποτέλεσμα παρατηρείται μετά από 4-6 μήνες συνεχούς προπόνησης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σαφές όταν η φιάλη κενού παρέχεται με ένα χάρακα. Στη συνέχεια, μπορείτε πραγματικά να παρακολουθείτε πόσες ίντσες έχουν προστεθεί.

Αλλά ακόμα κι αν έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και έχετε ένα καλό αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να σταματήσετε την προπόνηση. Για να διατηρήσετε την απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να επαναλάβετε τις ασκήσεις 1-2 φορές την εβδομάδα. Χωρίς αυτό, όλα θα επιστρέψουν στην αρχική τους μορφή σε ένα ή δύο χρόνια.

Η διεύρυνση του πέους είναι δυνατή με διαφορετικούς τρόπους. Αλλά πριν ξεκινήσετε τη δράση, αξίζει να εξετάσετε αν ίσως είναι καλύτερο να βρείτε έναν άλλο τρόπο. Πολλές γυναίκες υποστηρίζουν ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία. Αυτό που είναι πολύ πιο ευχάριστο να έχεις έναν καλό εραστή που ξέρει να δίνει ευχαρίστηση με ένα μικρό πέος από έναν άντρα με έναν γίγαντα που δεν ξέρει να κάνει τίποτα στο κρεβάτι. Μερικές φορές είναι καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο για να εξασκηθείτε σεξουαλικές δεξιότητες, να αποκτήσετε νέα σεξουαλικά παιχνίδια και ενδιαφέρουσες τεχνικές για την παροχή ευχαρίστησης από το να μεγαλώσετε ένα πέος.