Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι: Διεύρυνση του πέους στο σπίτι

Το σεξ είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής ενός άνδρα. Και το μέγεθος του πέους παίζει σημαντικό ρόλο. Η φύση έχει δώσει στον άνθρωπο διάφορες παραμέτρους του πέους: μερικές είναι το εντυπωσιακό μέγεθος του οργάνου, άλλες είναι αρκετά μέτριες.

Η δυσαρέσκεια με το μέγεθος του πέους οδηγεί σε πολλά προβλήματα όχι μόνο στην προσωπική αλλά και στη δημόσια ζωή. Ο εκπρόσωπος του ισχυρότερου σεξ αποσύρεται επειδή φοβάται να επικοινωνήσει με τα κορίτσια, για να μην αναφέρει τις οικείες σχέσεις, επειδή υπάρχει πάντα ο φόβος να αποτύχει στο κρεβάτι και να γελοιοποιηθεί.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους, όλο και περισσότεροι άνδρες εφευρίσκουν νέες μεθόδους που είναι πιο αποτελεσματικές και αποτελεσματικές και που θα βοηθήσουν στο πέος να μην είναι μόνο μακρύτερο αλλά και πιο παχύ.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος είναι με χειρουργική επέμβαση που σας επιτρέπει να αυξήσετε το μήκος του πέους κατά 2 έως 4 cm. Ωστόσο, αυτή είναι μια ριζοσπαστική μέθοδος, και δεν θα συμφωνήσει κάθε άνθρωπος να ξαπλώσει στο τραπέζι λειτουργίας.

Λόγω του επείγοντος του προβλήματος που μπορεί να οδηγήσει σε μείζονα κατάθλιψη και ακόμη και ψυχικές διαταραχές, πρέπει να εξεταστούν διάφορες επιλογές για τη διεύρυνση του πέους στο σπίτι για να ανακαλυφθεί η αποτελεσματικότητα και η αποδοτικότητά του.

Τρόποι μεγέθυνσης του πέους σας στο σπίτι

Πριν εξηγήσετε πώς να μεγεθύνετε τον φαλλό στο σπίτι, είναι απαραίτητο να πείτε λίγα λόγια για το μέσο μέγεθος του πέους. Με βάση στατιστικά στοιχεία, μπορούμε να δηλώσουμε ότι οι μέσες παράμετροι του πέους κυμαίνονται μεταξύ 12 και 18 εκατοστών. Το πέος ταξινομείται σύμφωνα με το μέγεθος:

 • Το άκρο μήκους 10-12 cm είναι ένα μικρό όργανο.
 • Το πέος, το οποίο έχει μέγεθος 12 έως 18 cm κατά τη διάρκεια της στύσης, είναι ένα φυσιολογικό όργανο.
 • Το μήκος του πέους από 16 έως 20 cm είναι ένα μεγάλο πέος.
 • Ένα μέλος μεγαλύτερο από 8 ίντσες θεωρείται τεράστιο φαλλό.
Επέκταση διεύρυνσης πέους

Στο σπίτι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες συσκευές για τη μεγέθυνση του πέους - μια επέκταση, μια αντλία κενού.

Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα σύμπλοκα και τεχνικές που μπορούν να εκτελεστούν στο σπίτι με τα χέρια σας.

Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους σας:

 1. Εξειδικευμένες κρέμες, τζελ, αλοιφές.
 2. Ειδικές συσκευές έλξης.
 3. Χειροκίνητη διόρθωση.
 4. Κάντε μασάζ στο πέος.
 5. Τέντωμα
 6. Ταοϊστική τεχνική.
 7. Αυνανισμός με στοιχεία ειδικών κινήσεων.

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους είναι αποτελεσματική, αλλά είναι αδύνατο να πούμε πόσες ίντσες μπορεί να προσθέσει ένας άντρας στο πέος του σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση. Το γεγονός είναι ότι η ανάπτυξη του πέους εξαρτάται από την ορθότητα της άσκησης, τα ατομικά χαρακτηριστικά του άνδρα, καθώς και από την επιλεγμένη μέθοδο.

Πριν προχωρήσετε στη διεύρυνση του πέους στο σπίτι, πρέπει να μελετήσετε την ορθότητα της επιλεγμένης μεθόδου, να διαβάσετε σχόλια ανδρών σχετικά με αυτήν την τεχνική, να εξοικειωθείτε με τις πληροφορίες φωτογραφιών και ούτω καθεξής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα από την επιλογή της άσκησης στο σπίτι, είναι απαραίτητο να ζεσταθεί το πέος πριν και μετά τη συνεδρία. Είναι η θέρμανση του πέους που κάνει το δέρμα του οργάνου πιο ελαστικό και κάνει τους μαλακούς ιστούς πιο επιρρεπείς σε ανώδυνο τέντωμα.

Πώς να ζεσταθεί η ανδρική ηλικία (με διαφορετικούς τρόπους):

 • Μπορείτε να το ρίξετε σε ένα μικρό αλλά βαθύ δοχείο νερού και να χαμηλώσετε το πέος σας για 7-8 λεπτά.
 • Βρέξτε μια ζεστή και παχιά πετσέτα με ζεστό υγρό, τυλίξτε το πέος και το όσχεο και ζεστάνετε για 10 λεπτά.
 • Ζεσταίνετε ένα ποτήρι ρύζι σε ένα στεγνό τηγάνι, ρίξτε το σε μια βαμβακερή σακούλα (μπορείτε να το αντικαταστήσετε με μια κάλτσα) και τυλίξτε το πέος σας. Ο χρόνος προθέρμανσης είναι 5 λεπτά.

Τα σχόλια εκπροσώπων του ισχυρότερου σεξ ισχυρίζονται ότι η προθέρμανση του πέους όχι μόνο συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη άσκηση, αλλά επίσης μειώνει την πιθανότητα βλάβης των οργάνων ως αποτέλεσμα απρόσεκτων ή απρόσεκτων κινήσεων.

Χειροκίνητη διόρθωση

Η χειροκίνητη διόρθωση είναι ένα σύμπλεγμα ειδικών κινήσεων που στοχεύουν στο πέος. Λόγω της ισχυρής επιρροής τους, συμβαίνουν τα εξής:

 1. Υπάρχει μια αύξηση στους μαλακούς ιστούς του πέους, γεγονός που καθιστά το πέος μακρύτερο και παχύτερο σε ηρεμία.
 2. Ο όγκος των σπηλαίων (σπηλαίων) σωμάτων αυξάνεται, επομένως, σε όρθια κατάσταση, το πέος αποκτά πιο εντυπωσιακές διαστάσεις.
Μασάζ μεγέθυνσης πέους

Πολλοί συνιστούν να μην ασχοληθείτε με μία μέθοδο αύξησης του οργάνου, αλλά να συνδυάσετε πολλές επιλογές. Είναι η συμβίωση μεθόδων που εξασφαλίζει το μέγιστο αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα που θα έρθει πολύ πιο γρήγορα.

Κατά κανόνα, μια ειδική κρέμα προστίθεται σε διαφορετικές προπονήσεις, η οποία περιέχει αποτελεσματικά συστατικά που επηρεάζουν την ανάπτυξη του πέους και την ενοποίηση των αποτελεσμάτων της προπόνησης.

Επίπεδα χειροκίνητης διόρθωσης στο σπίτι:

 • Βασική προθέρμανση.
 • Πάρτε μια άνετη θέση, απλώστε κρέμα ή λιπαντικό στο πέος και επιτύχετε στύση 80-85%.
 • Χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα, πιάστε ένα "δαχτυλίδι" γύρω από το πέος σας και προσπαθήστε να το πιέσετε για να αισθανθείτε την πίεση στο πέος.
 • Στηρίξτε το κεφάλι σας με το άλλο χέρι και πιέστε το ελαφρά.
 • Τραβήξτε το "δαχτυλίδι" προς το κεφάλι, φτάστε σε αυτό και επαναλάβετε την κίνηση έλξης του πέους ξανά.
 • Η διάρκεια του μαθήματος είναι περίπου 15 λεπτά, για πρώτη φορά 50 τέτοιες επαναλήψεις αρκούν.

Εάν μετά την πρώτη προπόνηση το πέος άρχισε να πονάει, ερυθρότητα και σκουρόχρωμο, είναι απαραίτητο να αποκλειστεί η άσκηση στο σπίτι για αρκετές ημέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε στην τάξη μόνο αφού περάσουν τα αποτελέσματα της έντασης της άσκησης.

Εάν οι επώδυνες αισθήσεις επιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε δεν θα λειτουργήσει για να αντιμετωπίσει την κατάσταση στο σπίτι. Πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή ενός γιατρού. Προαιρετικά, ο άντρας τραυματίζει το πέος του.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Παρά το γεγονός ότι η αντλία κενού είναι μια ειδική συσκευή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι για τη μεγέθυνση του πέους.

Η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της μειωμένης πίεσης, λόγω της οποίας η επίδραση στο πέος αυξάνεται σε μέγεθος τόσο σε μια ηρεμία όσο και σε όρθια κατάσταση.

Χαρακτηριστικά της χρήσης μιας ειδικής συσκευής:

 1. Η προπόνηση στο σπίτι δεν πρέπει να υπερβαίνει το χρονικό όριο των 15 λεπτών.
 2. Εάν υπήρχαν οδυνηρές αισθήσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης, είναι απαραίτητο να ανακουφίσετε την πίεση.
 3. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, μια αποτελεσματική αλοιφή μπορεί να προστεθεί στην άσκηση με τη συσκευή.
 4. Κατά την επιλογή μιας συσκευής, είναι προτιμότερο να σταματάτε από έναν διαφανή κύλινδρο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της προπόνησής σας και να αποφεύγετε τραυματισμούς.

Είναι επίσης σημαντικό η αντλία να μπορεί να χρησιμοποιηθεί λίγο πριν από τη σεξουαλική επαφή, η οποία μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια στενής επαφής αρκετές φορές καθώς η συσκευή προκαλεί ελαφρά μείωση της ευαισθησίας του πέους.

Οι κριτικές των ανδρών δείχνουν ότι μετά το πρώτο μάθημα, παρατηρείται μια οπτική αύξηση του πέους. Ωστόσο, το αποτέλεσμα της προπόνησης είναι προσωρινό και εξαφανίζεται μετά από 2 ώρες, δηλαδή, το πέος γίνεται η ίδια παράμετρος.

Για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, πρέπει να ασκείστε στο σπίτι κάθε μέρα για αρκετούς μήνες. Εάν συγκεντρώσετε όλες τις πληροφορίες, κατά μέσο όρο, οι άνδρες κατάφεραν να μεγεθύνουν το πέος κατά 1-3 εκατοστά σε 2-3 μήνες.

Σε κάθε περίπτωση, εάν ένας άντρας πιστεύει ότι το μέτριο μέγεθος του επηρεάζει σοβαρά τη ζωή του, τότε είναι σίγουρα απαραίτητο να δοθεί προσοχή στις μεθόδους της διεύρυνσης, οι οποίες έχουν ήδη βοηθήσει εκατομμύρια του ισχυρότερου φύλου να διευρύνουν το πέος και να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους .