Είναι ασφαλής η μεγέθυνση πέους με χειρουργική επέμβαση;

Η χειρουργική μεγέθυνση πέους είναι μια μέθοδος που επιτρέπει την αλλαγή του μήκους και της κάλυψής του με τη βοήθεια ιατρικών χειρισμών. Η ανάπτυξη και η ανάπτυξη του πέους είναι ένας γενετικός παράγοντας, αν και στην ιατρική δεν υπάρχει σαφές όριο μεταξύ του κανόνα και του ανώμαλου, οι άνδρες τείνουν να αυξάνουν την αρρενωπότητα. Οι πλαστικοί χειρουργοί πραγματοποιούν επεμβάσεις σε μοσχεύματα ιστών και κόβουν συνδέσμους.

Ένα κορίτσι μετρά τον κόκορα ενός άνδρα μετά από εγχείρηση μεγέθυνσης

Πληροφορίες μεγέθυνσης

Η επέμβαση πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ειδικό. Συχνά το μέγεθος του πέους - ψυχολογικό πρόβλημα - χαμηλή αυτοεκτίμηση, μια ανεπιτυχής οικεία εμπειρία. Για να αλλάξει χειρουργικά το μέγεθος, ο ασθενής πρέπει να έχει έναν αριθμό ενδείξεων. Διαφορετικά είναι καλύτερα να το κάνετε χωρίς χειρουργική επέμβαση.

 • μικροπέους. Μια τέτοια ανωμαλία είναι σπάνια και εμφανίζεται λόγω δυσλειτουργίας της υπόφυσης. Η μέτρηση του πέους γίνεται σε κατάσταση στύσης. Το μήκος είναι η απόσταση από τη βάση μέχρι την κορυφή του κεφαλιού. Κατά τη μέτρηση, ο άνδρας πρέπει να στέκεται όρθιος. Εάν η λειτουργία του πέους είναι εξασθενημένη, τότε η χειρουργική επέμβαση είναι υποχρεωτική.
 • Συγγενείς και επίκτητες ανωμαλίες. τραυματισμός του πέους, ίνωση κ. λπ.
 • παλινδρόμηση του πέους. Η παθολογία αναπτύσσεται με την ηλικία. Προκαλείται από την παρουσία υπερβολικού βάρους, μείωση της ελαστικότητας των μαλακών ιστών, μείωση του μυϊκού τόνου. Τότε μια επέμβαση δεν είναι απαραίτητη, αλλά πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος του ασθενούς.

Η χειρουργική επέμβαση γίνεται λιγότερο συχνά εάν ο ασθενής δεν έχει ενδείξεις για αυτό. Τα αίτια είναι δυσλειτουργίες του πέους που δεν θεραπεύονται με άλλο τρόπο.

Το αν έχει νόημα να χειρουργηθεί ο ασθενής αποφασίζεται αποκλειστικά από τον γιατρό, αξιολογώντας το στάδιο και τη φύση των παθολογιών, την ηλικία του ασθενούς, την κατάσταση του σώματος και άλλες παραμέτρους.

Ποικιλίες της επέμβασης

Σκοπός της επέμβασης είναι η αύξηση του μήκους ή της κάλυψης του πέους μέσω χειρουργικών μεθόδων.

 • Παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος αποκόλλησης του πέους με την κοπή των συνδέσμων που το συνδέουν στη λεκάνη - αυτή είναι μια κλασική τεχνική για την εκτέλεση της επέμβασης. Ένας άντρας πρέπει να είναι προετοιμασμένος για αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει μεγάλο χρόνο αποθεραπείας και πολλές παρενέργειες που εμφανίζονται μετά τη διαδικασία όπως: Β. ο σχηματισμός συμφύσεων.
 • Η συνδεσμοτομή είναι μια ασφαλέστερη μέθοδος για την αύξηση του μήκους του πέους. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Έτσι, εφαρμόζεται μια ταυτόχρονη αύξηση του πλάτους και του πάχους.
 • Πλαστική ύλη. Κατά τη διόρθωση του γεννητικού οργάνου χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους, η εμφάνιση αλλάζει, οι διαστάσεις μειώνονται στις επιθυμητές, αλλά εμφανίζεται στυτική δυσλειτουργία.
Μέτρηση πέους μετά από χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιώντας μια μπανάνα ως παράδειγμα

Πριν διορθώσετε το σχήμα και το μέγεθος, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή.

προσθετική πέους

Η διεύρυνση του πέους μπορεί να πραγματοποιηθεί με την εμφύτευση τεχνητής ή χόνδρινης πρόθεσης στον ασθενή.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, οι σπηλαιώδεις ιστοί χαράσσονται, στρωματοποιούνται και αφαιρούνται από το σπογγώδες σώμα. Στις προκύπτουσες κοιλότητες εμφυτεύεται μια πρόθεση. Τα αγγεία και οι ιστοί του πέους είναι ελαστικοί, επομένως ένα εμφύτευμα μεγέθυνσης που εισάγεται στις κοιλότητες σας επιτρέπει να το κάνετε μεγαλύτερο ή ευρύτερο. Εάν ένας άνδρας δεν έχει προβλήματα με τη στύση και τη διέγερση, τότε αυτός ο τύπος επέμβασης πρακτικά δεν χρησιμοποιείται.

Η επέμβαση εμφύτευσης είναι πολύπλοκη γιατί το πέος ουσιαστικά αποσυναρμολογείται σε "εξαρτήματα" και επανασυναρμολογείται. Πόσο κοστίζει η επέμβαση μεγέθυνσης πέους; Το κόστος της επέμβασης είναι υψηλό. Το κόστος σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα της πρόθεσης. Η καλύτερη επιλογή είναι εμφύτευση πρόθεσης με φουσκωτό μηχανισμό. Βοηθά τους άνδρες με δυσλειτουργίες να αισθάνονται πλήρως με τη σύντροφό τους και μιμείται μια στύση.

εμφυτεύματα πέους

Εάν ο ασθενής δεν μπορεί να αντέξει τέτοια έξοδα για την επέμβαση, ο γιατρός θα προσφέρει άλλες επιλογές προϋπολογισμού. Για παράδειγμα, πλαστικά εμφυτεύματα με μνήμη σχήματος και αυξημένη ευελιξία. Δεν χρησιμοποιούνται άκαμπτες προθέσεις παλαιού μοντέλου. Όντας φθηνά, δεν αντιστοιχούν στην ανατομική δομή του πέους, φαίνονται αφύσικα. Η στύση μαζί τους είναι πολύ χειρότερη.

διεύρυνση του πέους

Αυτή είναι η πιο κοινή χειρουργική επέμβαση πέους που πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία για το πολύ μία ώρα.

Ενδείξεις:

 • Το μήκος του αναπαραγωγικού οργάνου είναι μικρότερο από το μέσο όρο.
 • αίτημα του πελάτη·
 • Συγγενείς και επίκτητες παθολογίες.

Οι μέθοδοι χειρουργικής επέμβασης χωρίζονται σε δύο ομάδες:

 • Ντροπή. Μειονέκτημα: Η διαδικασία διαρκεί περισσότερο, οι ουλές παραμένουν.
 • όσχεο ανατομία. Αυξάνεται η δημοτικότητα μέσω της εύκολης αποκατάστασης, χωρίς ουλές.

εκπαίδευση

Επίσκεψη γιατρού πριν από την επέμβαση μεγέθυνσης πέους
 • Ο γιατρός συμβουλεύεται τον ασθενή, διαπιστώνει την παρουσία ή την απουσία αλλεργιών, τη δυνατότητα αναισθησίας, εάν έχει αντενδείξεις.
 • Ένας άνδρας εξετάζεται, ελέγχεται το έργο της καρδιάς, του ήπατος και των νεφρών, λαμβάνεται αίμα για ανάλυση.
 • Ο ασθενής συμβουλεύεται αναισθησιολόγο. Την ημέρα της επέμβασης ο ασθενής δεν πρέπει ούτε να πίνει ούτε να φάει.

επιχειρησιακή πρόοδο

Το όσχεο κόβεται κατά μήκος της κεντρικής ραφής ή στην περιοχή της μήτρας. Το μήκος του πέους αυξάνεται λόγω της περιοχής του που κρύβεται πίσω από το ηβικό οστό.

Οι κοιλότητες που έχουν απελευθερωθεί γεμίζουν με συνδετικό ιστό με την πάροδο του χρόνου. Τα γεμίζει καθώς θεραπεύει. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου μετεγχειρητικό ράμμα, τα αγγεία και ο μυϊκός ιστός δεν επηρεάζονται. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη στύση και την αναπαραγωγική λειτουργία.

Αναμόρφωση

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης, συνιστάται στον άνδρα να χρησιμοποιεί εξολκέα. Φοριέται για τρεις εβδομάδες για να μην επιστρέψει το γεννητικό όργανο στη θέση του. Εάν δεν φορεθεί, ο συνδετικός ιστός που δημιουργείται στην περιοχή της τομής μπορεί να κάνει το πέος μικρότερο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προέκταση. Πολλοί χειρουργοί προτείνουν να το βάλετε αμέσως μετά την επέμβαση, αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι πρέπει να γίνει μετά από 21-28 ημέρες.

αποτέλεσμα

Με τη βοήθεια αυτής της χειρουργικής τεχνικής, είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους κατά δύο έως δυόμισι εκατοστά. Όταν χρησιμοποιείτε προέκταση, το αναπαραγωγικό όργανο επιμηκύνεται κατά 5-6 cm, η μέση διάρκεια χρήσης του προέκτασης είναι τρεις έως τέσσερις μήνες. Μέσα σε ένα μήνα, η σεξουαλική ζωή θα πρέπει να περιοριστεί και να τηρηθεί ενδελεχής υγιεινή των γεννητικών οργάνων.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου:

 • Ο άντρας δεν χάνει τον ενθουσιασμό του.
 • Δεν επηρεάζει την αναπαραγωγική λειτουργία και την ούρηση.
 • λίγες επιπλοκές?
 • Γρήγορα αποτελέσματα.
Ένας άντρας κοιτάζει ένα διευρυμένο πέος

Εάν το άκρο τεντώνεται μόνο από την επέκταση, τότε είναι καλύτερο να το φοράτε 9-12 ώρες την ημέρα έως 9 μήνες - αυτό θα οδηγήσει σε αλλαγή μήκους από 3 έως 5 cm.

Μεγέθυνση του πέους σε διάμετρο

Μερικές φορές οι ασθενείς έχουν περισσότερο πρόβλημα με το πλάτος παρά με το μήκος. Μια τέτοια χειρουργική επέμβαση είναι πιο δύσκολη λόγω του συστήματος εννεύρωσης και ροής αίματος στο πέος. Εάν η επέμβαση εκτελεστεί κακώς από χειρουργό με χαμηλά προσόντα, αυξάνεται ο κίνδυνος μετεγχειρητικών επιπλοκών.

Κατά την προετοιμασία για την επέμβαση, ένας άνδρας πρέπει να υποβληθεί σε πλήρη εξέταση του σώματος, να μιλήσει με χειρουργό, αναισθησιολόγο και ουρολόγο. Πώς να αυξήσετε την κάλυψη ενός μέλους;

Οι λειτουργίες εκτελούνται με τον ακόλουθο τρόπο:

 • Ο γιατρός μεταμοσχεύει ένα μυϊκό πτερύγιο από το σώμα ενός άνδρα.
 • Η εισαγωγή μιας μήτρας πολυμερών, η οποία δεν απορρίπτεται και μετά από λίγο μεγαλώνει η ίδια με τους ιστούς του ασθενούς.
 • Ο γιατρός κάνει μια σειρά από ενέσεις χημικών ενώσεων ή λίπους, που προκαλούν διαστολή του πέους.

Ένας άντρας μπορεί να επιλέξει τη μέθοδο που χρειάζεται. Η διάρκεια του αποτελέσματος, η αύξηση της διαμέτρου σε εκατοστά εξαρτάται από αυτό.

Η μεταμόσχευση ιστού είναι μια εγγυημένη μέθοδος μεγέθυνσης πέους με μακροχρόνια αποτελέσματα. Μεγαλώνουν, δεν χύνονται, έχουν κοινό σύστημα παροχής αίματος. Μειονεκτήματα: πλήθος επιπλοκών μετά την επέμβαση, παρατεταμένη αποχή και παρακολούθηση από τους γιατρούς.

Οι γιατροί χρησιμοποιούν τρεις τεχνικές για να αυξήσουν τη διάμετρο του πέους:

 • λιποπλήρωσηΗ τεχνική βασίζεται στην εισαγωγή λίπους από άλλο σημείο του σώματος στον υποδόριο ιστό του πέους. Το λίπος χρησιμοποιείται από την κοιλιά και τους γλουτούς και καθαρίζεται πριν από τη χορήγηση. Εισάγεται με μια λεπτή βελόνα, λόγω της οποίας η πάχυνση φτάνει τα 10 mm σε διάμετρο. Αυτή η μέθοδος χαρακτηρίζεται από χαμηλό τραύμα, δεν απαιτείται μακροχρόνια αποκατάσταση. Μειονεκτήματα: η επίδραση του λίπους που εγχέεται κάτω από το δέρμα είναι βραχύβια, η επέμβαση πρέπει να επαναλαμβάνεται από καιρό σε καιρό.
 • μεταμόσχευση μυών. Αυτή η μέθοδος χειρουργικής έκθεσης θεωρείται δύσκολη. Ο γιατρός αφαιρεί ιστό από τις μασχάλες ή το κοιλιακό τοίχωμα. Ένα μυϊκό πτερύγιο τυλίγεται γύρω από το αναπαραγωγικό όργανο και τα αγγεία συρράπτονται. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατό να αυξηθεί η κάλυψη του πέους κατά τρία έως τέσσερα εκατοστά.
 • Η εισαγωγή μιας βιομήτρας με βάση το πολυμερές κάτω από το δέρμα. Σε 12 μήνες, ριζώνει πλήρως. Οι ιστοί εμφυτεύονται στη βιομήτρα. Πλεονεκτήματα: Ανθεκτικό. Μειονεκτήματα: Αποχή από σεξουαλική δραστηριότητα για 2 μήνες.

επιπλοκές και παρενέργειες

Οποιαδήποτε επέμβαση μπορεί να συνοδεύεται από επιπλοκές και δυσάρεστες συνέπειες. Η συχνότητα εμφάνισής τους εξαρτάται άμεσα από την εμπειρία του ειδικού που κάνει την επέμβαση. Είναι επίσης σημαντικό για τον ασθενή να εκτιμήσει σωστά το αποτέλεσμα της επέμβασης. Μην χρησιμοποιείτε πειραματικές μεθόδους εάν ο γιατρός δεν είναι σίγουρος για την αποτελεσματικότητά τους. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε όλες τις συστάσεις των ειδικών μετά την επέμβαση.

Τριχόπτωση μετά από επέμβαση μεγέθυνσης πέους

Μερικές φορές υπάρχουν περιπτώσεις που ο γιατρός αξιολογεί την εργασία που έγινε ως εξαιρετική, και ο ασθενής - αρνητικά - αυτό οφείλεται στις υψηλές προσδοκίες του άνδρα από τη χειρουργική επέμβαση.

Ο ασθενής μπορεί να αισθανθεί πόνο κατά τη διάρκεια της στύσης, να ξεκινήσει αιμορραγία, να εμφανιστεί μόλυνση του μετεγχειρητικού ράμματος ή των μαλακών ιστών του πέους.

Συχνά οι άνδρες παραπονιούνται για επίμονο πρήξιμο του πέους, μούδιασμα του κεφαλιού. Μακροπρόθεσμα, μπορεί να υπάρξει αλλαγή στη γωνία στύσης. Αυτό σημαίνει ότι το πέος σε στύση δεν «κοιτάει» προς τα πάνω, αλλά προς τα κάτω ή στο πλάι. Συχνά υπάρχει επιδείνωση της ισχύος, με ιδιαίτερα σύνθετες εκδηλώσεις η επιπλοκή αυτή απειλεί με πλήρη δυσλειτουργία.

Το μήκος του πέους μπορεί να μειωθεί μετά την επέμβαση, μπορεί να συμβεί νέκρωση ιστού ή απόρριψη εμφυτεύματος. Κατά τη σεξουαλική επαφή, το αναπαραγωγικό όργανο είναι ασταθές ή υπεξαρθρώνεται, παραμορφώνεται ή καμπυλώνεται.

Σχεδόν κάθε δεύτερος άνδρας είναι δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα της επέμβασης. Αλλά πιο συχνά ο λόγος για αυτό δεν είναι η αδυναμία του χειρουργού να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά οι υψηλές προσδοκίες του πελάτη, τα ψυχολογικά του προβλήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ασθενής συμβουλεύεται να επικοινωνήσει με έναν ψυχολόγο που συνεργάζεται μαζί του και ο άνδρας συνειδητοποιεί εάν όλα τα προβλήματά του μπορούν να λυθούν αλλάζοντας το μέγεθος ή αν πρόκειται για ψευδαίσθηση. Πρέπει να καταλάβει ότι η μεγέθυνση του πέους μπορεί να μην είναι πανάκεια για τα γυναικεία προβλήματα.