Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους: σύντομη περιγραφή και οδηγίες χρήσης

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Μπορείτε να επιμηκύνετε ένα προσωπικό με διάφορους τρόπους. Η αντλία είναι πολύ αποδοτική. Εάν χρησιμοποιήσετε σωστά αυτή τη συσκευή, μπορείτε πραγματικά να μεγεθύνετε το ανδρικό σεξουαλικό όργανο.

Αυτό το άρθρο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο.

Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

Μια αντλία κενού βοηθά στην αύξηση της στύσης και του μεγέθους του πέους

Η αντλία είναι ένας τύπος αντλίας. Αυτή είναι μια συσκευή κενού: στενή και μακριά. Το ανδρικό σεξουαλικό όργανο τοποθετείται σε αυτό. Το κενό δημιουργεί αρνητική πίεση γύρω από το πέος, η οποία οδηγεί σε ροή αίματος στο όργανο. Φουσκώνει και γίνεται σκληρό.

Το πέος μεγαλώνει, το αίμα ρέει στους ιστούς, η στύση δυναμώνει. Το πέος βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση από 30 λεπτά έως μία ώρα. Η αντλία διαθέτει χειροκίνητα και ηλεκτρικά χειριστήρια. Είναι πολύ εύκολο να ξεφουσκώσετε τον κύλινδρο με μια χειροκίνητη αντλία. Με τις ηλεκτρικές αντλίες, το κενό εξασφαλίζει σταθερή και ομοιόμορφη εισαγωγή αέρα. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ειδικό κουμπί που ρυθμίζει την ένταση της διαδικασίας παραγωγής κενού.

αναφορά. Οι αντλίες είναι εξοπλισμένες με ειδικές βαλβίδες ασφαλείας. Η συσκευή μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού και διατηρεί την πίεση κενού κανονική.

Είναι ρεαλιστική η αύξηση;

Αυτή η συσκευή βοηθά πραγματικά στη μεγέθυνση του πέους. Δεν αυξάνεται μόνο σε μήκος αλλά και σε πάχος. Το αίμα τρέχει στους ιστούς του πέους, με αποτέλεσμα να επιμηκύνει, να γίνει πιο ευαίσθητο και να διεγείρεται.

Το πέος μπορεί να γίνει μακρύτερο κατά 3-5 cm και παχύτερο κατά 0, 5-1 cm. Το μόνο μειονέκτημα της μεθόδου είναι το σύντομο αποτέλεσμα. Μετά από περίπου ένα μήνα, το αποτέλεσμα εξαφανίζεται. Πρέπει να επαναλάβετε το ιστορικό χρήσης της συσκευής. Εάν ένας άντρας θέλει να μεγεθύνει ξανά το πέος του, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ξανά υδραντλία. Οι περισσότεροι άντρες το χρησιμοποιούν λίγο πριν την επαφή για να τονώσουν περισσότερο τη σύντροφό τους.

Τύποι αντλιών με περιγραφή

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αντλιών.

 1. Συσκευή με χειροκίνητο μηχανισμό. Αυτός είναι ένας κοίλος κύλινδρος για ένα πέος. Έχει μήκος περίπου 20 cm και έχει διάμετρο 5-6 cm. Δημιουργείται κενό με μια χειροκίνητη αντλία. Με αυτό, ο αέρας αναρροφάται από τον κύλινδρο, ο οποίος οδηγεί σε ροή αίματος στο ανδρικό γεννητικό όργανο. Είναι μια φθηνή συσκευή, μια οικονομική επιλογή.
 2. ηλεκτρική συσκευή. Αποτελείται από τον ίδιο κύλινδρο αλλά δεν έχει χειροκίνητη αντλία. Η διαδικασία άντλησης αέρα είναι αυτόματη. Αυτά είναι πιο ακριβά μοντέλα που οδηγούν γρήγορα σε μεγέθυνση πέους.

Ο αγοραστής καθορίζει τον τύπο της συσκευής ξεχωριστά. Κάποιοι προτιμούν τα χειροκίνητα ενώ άλλοι τα ηλεκτρικά. Μια πιο προσεκτική ματιά στη συσκευή στο κατάστημα θα διευκολύνει πολύ τον προσδιορισμό του τύπου της συσκευής.

Πώς λειτουργεί;

Η αντλία λειτουργεί πολύ απλά: ΜόλιςΤο πέος εισέρχεται στον κύλινδρο, ο αέρας αντλείται σταδιακά.

 • Αυτό μειώνει την πίεση στο εσωτερικό του κυλίνδρου, προκαλώντας άμεση απόκριση από τα ανδρικά γεννητικά όργανα.
 • Το αίμα τρέχει εκεί, προκαλώντας πρήξιμο.
 • Τα υφάσματα τεντώνουν λίγο.
 • Η εισροή αίματος όχι μόνο κάνει το πέος μακρύτερο, αλλά και παχύτερο.

Μετά την πρώτη εφαρμογή, το πέος γίνεται μακρύτερο κατά 3-5 cm, παχύτερο κατά 0, 5-1 cm, ο άνδρας έχει αμέσως στύση, ο ενθουσιασμός αυξάνεται. Η βάλανο γίνεται ευαίσθητη, γεγονός που οδηγεί σε περισσότερη ευχαρίστηση κατά τη σεξουαλική επαφή.Το αποτέλεσμα εξαφανίζεται μετά από μία ώρα, αλλά με τακτική χρήση της συσκευής, το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο: ο ιστός του πέους είναι ελαφρώς τεντωμένος, το αποτέλεσμα διατηρείται για ένα μήνα.

Το πέος μεγεθύνεται φυσιολογικά λόγω της άμεσης ροής του αίματος στους ιστούς. Εμφανίζεται μια ισχυρή στύση, η οποία μεγεθύνει το ανδρικό γεννητικό όργανο κατά αρκετά εκατοστά. Η φυσική διαδικασία της μεγέθυνσης του πέους ονομάζεται.

Σύντομες οδηγίες χρήσης

Οι οδηγίες χρήσης της αντλίας είναι αρκετά απλές:

 1. Το πέος πρέπει να λιπαίνεται με λιπαντικό κρέμας, που αυξάνει το αποτέλεσμα και αποτρέπει τη βλάβη του δέρματος. Μετά τη μεγέθυνση του πέους, είναι πολύ πιο εύκολο να το βγάλετε από τον κύλινδρο όταν υπάρχει κρέμα ή λιπαντικό στην επιφάνεια του δέρματος.
 2. Ο κύλινδρος πλένεται ελαφρά και επεξεργάζεται με αντισηπτικόγια αποφυγή ερεθισμού του δέρματος γύρω από το πέος και μόλυνσης.
 3. Το πέος εισάγεται προσεκτικά στον κύλινδρο. Είναι πολύ σημαντικό να διεξάγετε τη διαδικασία προσεκτικά, χωρίς να πιέζετε πολύ το όργανο.
 4. Να συνεχίσειαρχίζει η άντληση αέρα. Εάν η αντλία είναι ηλεκτρική, απλώς πατήστε το κουμπί που θέλετε. Εάν η αντλία έχει χειροκίνητη αντλία, πρέπει να την πιέσετε με τα χέρια σας. Η χειροκίνητη αντλία μοιάζει με αχλάδι, συμπιέζεται και αφήνεται με το χέρι για 10 λεπτά. Σταδιακά, μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια της διαδικασίας έως και 15 λεπτά.
 5. τότεη διαδικασία εξαερισμού έχει ολοκληρωθεί. Σε μια ηλεκτρική αντλία η διαδικασία σταματά από μόνη της. Για χειροκίνητη χρήση αρκεί να σταματήσει η συμπίεση και η αποσυμπίεση της αντλίας.
 6. Το όργανο αφαιρείται πολύ προσεκτικά από τον κύλινδρο.. Μπορεί να γίνει εύκολα μασάζ. Συνήθως οι στύσεις είναι ισχυρές. Μετά από 1-2 λεπτά μπορείτε να ξεκινήσετε τη σεξουαλική επαφή.

Πρώτα απ 'όλα, αρκεί να κάνετε τη διαδικασία μία φορά την ημέρα. Μετά από 2 εβδομάδες, πρέπει να κάνετε τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα. Με την καθημερινή χρήση της αντλίας, το πέος επιμηκύνεται αρκετά γρήγορα. Το κύριο αποτέλεσμα (στύση) εξαφανίζεται μετά από μια ώρα, αλλά οι ιστοί τεντώνονται μέσα σε ένα μήνα. Το αποτέλεσμα διατηρείται για 1-2 μήνες. Οι ιστοί του πέους μπορεί επίσης να συρρικνωθούν ελαφρώς όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται.

Με τακτική χρήση της συσκευής για ένα μήνα, το πέος μπορεί να γίνει μακρύτερο κατά 3-5 cm και παχύτερο κατά 0, 5-1 cmΜετά από 1-2 μήνες, η πορεία θα πρέπει να επαναληφθεί, καθώς η επίδραση της αντλίας εξασθενεί. Οι τεντωμένοι ιστοί του πέους αρχίζουν σταδιακά να συρρικνώνονται.

Μια φωτογραφία

Ακολουθούν φωτογραφίες της αντλίας κενού:

Η υδραντλία αυξάνει το μήκος και το πλάτος της ανδρικής αξιοπρέπειαςΑντλία κενού με χειροκίνητη αντλία για μεγέθυνση του πέουςΈνας άντρας χρησιμοποιεί αντλία κενού για να μεγεθύνει το πέος του

Πού μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε μια αντλία σε ηλεκτρονικά καταστήματα, που προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία τέτοιων συσκευών.

ΣΤΟΚάθε ηλεκτρονικό κατάστημα σεξ έχει τέτοια προϊόντα, σίγουρα υπάρχει ακόμη και στην πόλη σας σε ένα κοινό οικείο κατάστημα.

Μπορείτε να αγοράσετε τέτοια κεφάλαια σε σεξουαλικά καταστήματα σχεδόν σε κάθε πόλη. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο ισχυρότερη είναι η απόδοση της συσκευής και τόσο καλύτερα είναι τα υλικά της αντλίας.

Συνιστάται να επιλέξετε υψηλής ποιότητας και πρακτικά προϊόντα που είναι κατασκευασμένα από δοκιμασμένα υλικά και θα δώσουν ευχαρίστηση στον ιδιοκτήτη τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι αντλίες βοηθούν πραγματικά στην αύξηση του πέους όχι μόνο σε μήκος αλλά και σε πάχος.Το αποτέλεσμα εμφανίζεται μετά την πρώτη εφαρμογή, αλλά εξαφανίζεται μετά από μία ώρα. Για μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, χρησιμοποιείται τακτικά.