Μεγέθυνση πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση

Το μέγεθος του πέους στους άνδρες είναι ένα επίπονο θέμα. Εάν για κάποιο λόγο αισθάνονται ότι η «αξιοπρέπειά» τους είναι πολύ χαμηλή (λεπτή, νωθρή - οι επιλογές είναι δυνατές), τότε ουσιαστικά κανείς δεν μπορεί να τους πείσει για το αντίθετο. Ταυτόχρονα, το μέγεθος του πέους δεν είναι παράμετρος που μπορεί να επιτευχθεί με προσπάθεια, όπως: Β. Μύες από γυψομάρμαρο που αποκτήθηκαν με επίπονη άσκηση. Το ανδρικό σεξουαλικό όργανο είναι το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού παραγόντων κληρονομικότητας και του πόσο υψηλά ήταν τα επίπεδα τεστοστερόνης κατά τον ενδομήτριο σχηματισμό του σώματος. Παρόλα αυτά, οι άνδρες δεν θα σταματήσουν να νοιάζονται ανά πάσα στιγμή, αλλά είναι δυνατόν να μεγεθύνουν το πέος;

Το μέγεθος του πέους ως ανησυχία

Στατιστικά στοιχεία που ακούστηκαν από έναν σχετικά μικρό αριθμό ανδρών με σύμπλοκα μεγέθους πέους δείχνουν ότι τα όρια του φυσιολογικού μεγέθους του πέους μπορεί να ποικίλλουν. Έτσι, το πέος διακρίνεται:

 • μικρό (όταν είναι όρθιο - από 9, 5 έως 10-12 cm).
 • κανονικό (12-14 cm);
 • μεγάλο (πάνω από 14 cm).

Όσον αφορά τη γνώμη των γιατρών, πιστεύουν ότι η μεγέθυνση του πέους μπορεί να προταθεί εάν το συνολικό του μέγεθος είναι μικρότερο από 9, 5 εκατοστά και αυτό δημιουργεί πραγματικό πρόβλημα στον «ιδιοκτήτη» του. Σε άλλες περιπτώσεις δεν απαιτείται αύξηση, αφού είναι αδύνατο να «σπρώξει» στο πλαίσιο των προτύπων μια παράμετρο που αντιστοιχεί στα επιμέρους δομικά χαρακτηριστικά κάθε ατόμου.

Θεωρητικά: Είναι απαραίτητη και δυνατή η μεγέθυνση πέους;

Σκεπτόμενος εάν είναι δυνατό να αυξηθεί το μέγεθος του πέους και μελετώντας τις μεθόδους εκτέλεσης αυτής της ενέργειας, ένας άνδρας πρέπει να καταλάβει: οι κύριες διαδικασίες που σας επιτρέπουν να αυξήσετε το μέγεθος του πέους δεν μπορούν να αντιστραφούν. Επομένως, πριν λάβετε μια τελική απόφαση για ένα τέτοιο γεγονός, αξίζει να συμβουλευτείτε έναν ανδρολόγο ή ουρολόγο, καθώς και έναν ψυχολόγο.

Εάν μιλάμε απευθείας για δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε το πέος, τότε χωρίζονται υπό όρους σε δύο κατηγορίες: εκείνες με τις οποίες η μεγέθυνση είναι πραγματικά δυνατή και εκείνες που υπόσχονται μόνο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα πρώτα περιλαμβάνουν:

 • χρήση συσκευών κενού·
 • τη χρήση συσκευών που τεντώνουν τους ιστούς από το εξωτερικό.
 • χειρουργική επέμβαση.

Η χρήση των λεγόμενων συσκευών κενού (αντλίες) είναι μια μη χειρουργική μέθοδος, η έννοια της οποίας είναι «εκπαίδευση» των ιστών του πέους, οδηγώντας σταδιακά στο τέντωμα τους. Η αντλία είναι στην πραγματικότητα ο απλούστερος μηχανισμός: ένας κύλινδρος στον οποίο τοποθετείται ένα όργανο προς μεγέθυνση και μια αντλία κενού, η οποία ρυθμίζει το επίπεδο πίεσης στον κύλινδρο. Με τη βοήθεια μιας αντλίας, ο αέρας απομακρύνεται από τον χώρο γύρω από το πέος, δημιουργείται μια σπάνια ατμόσφαιρα, η οποία συμβάλλει στο αίμα κυκλοφορία στους ιστούς του ανδρικού οργάνου, διεγείροντας τη μεγέθυνσή του.

Τα εξτέντερ ή τα εξωτερικά φορεία είναι ένα μέσο τακτικής, ιδανικά καθημερινής προπόνησης, χάρη στο οποίο το μήκος του πέους αυξάνεται κατά 1, 5-3 εκατοστά μέσα σε 4-6 μήνες χωρίς επέμβαση. Εάν χρησιμοποιήσετε προέκταση μετά την επέμβαση για να επιμηκύνετε το πέος, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο αισθητό.

Μια επέμβαση είναι ο πιο ριζοσπαστικός τρόπος για την επίτευξη πολλών στόχων ταυτόχρονα:

 • αύξηση του πάχους του ανδρικού γεννητικού οργάνου.
 • αύξηση του μήκους του πέους.
 • εκτελέστε μια συνδυασμένη αύξηση στο μήκος και το πάχος του πέους.
 • διορθώστε την παραμόρφωση του οργάνου ενώ διορθώνετε τις διαστάσεις.
 • Διορθώστε τη στυτική δυσλειτουργία ενώ διορθώνετε τα μεγέθη.

Όλα αυτά μεταφράζονται στο συνδεσμικό σύστημα που στερεώνει τα σηραγγώδη σώματα του πέους στην περιοχή του ηβικού οστού μέσω μιας χειρουργικής επέμβασης. Μετά την ανατομή του λεγόμενου υποστηρικτικού συνδέσμου, μπορεί να πραγματοποιηθεί μία από τις ακόλουθες επιλογές:

 • εμφύτευση της πρόθεσης (εκτελούνται προκαταρκτικές εγκάρσιες τομές της αλβουγίνης).
 • εμφύτευση με επέκταση?
 • λειτουργία αποσύνδεσης (χωρισμός των σηραγγωδών σωμάτων μεταξύ τους και τοποθέτηση μεταξύ των άκρων τους και της κεφαλής των εμφυτευμάτων).
 • μικροχειρουργική αυτομεταμόσχευση (τύλιγμα του πέους με θραύσματα ιστού του εμφυτεύματος).
 • υποδόρια ένεση μιας ορισμένης ποσότητας του λιπώδους ιστού του ίδιου του ασθενούς ή ενός κρημνού του στρώματος του υποδόριου λίπους.
 • Λειτουργία με διαμήκεις τομές του χιτώνα με τοποθέτηση ενθέτων από τη φλέβα του ίδιου του ασθενούς ή άλλα υλικά.

Τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτύχουν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της επέμβασης μεγέθυνσης πέους είναι 2, 5-3 cm. Αυτή η αύξηση θεωρείται όχι μόνο τυπικό, αλλά επιτυχημένο φινάλε της επέμβασης. Όσον αφορά την αύξηση του πάχους, τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τις επιθυμίες του ασθενούς και τις ικανότητες του χειρουργού και η κύρια προϋπόθεση είναι η ομοιόμορφη πάχυνση με διατήρηση του περιγράμματος του κορμού και χωρίς δημιουργία διογκώσεων του μοσχεύματος.

Η δεύτερη κατηγορία μέσων για την αύξηση του πέους - όλα τα είδη κρέμες, αλοιφές, χάπια και λαϊκές θεραπείες. Πολλοί άνδρες, σκεπτόμενοι μια τέτοια ανάγκη, αλλά φοβούνται τη χειρουργική επέμβαση, αναζητούν πληροφορίες στο Διαδίκτυο, διαβάζουν κριτικές, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις περιέχουν ψέματα. Η όλη αλήθεια είναι ότι είναι αδύνατο να επιτευχθεί μεγέθυνση πέους με αυτόν τον τρόπο. Το μέγιστο που μπορούν τα αναγραφόμενα κεφάλαια (αν πράγματι περιέχουν χρήσιμα συστατικά) είναι η ενίσχυση και η παράταση της στύσης, η οποία δεν αλλάζει τους ποσοτικούς δείκτες του πέους, αλλά βελτιώνει την «απόδοσή» του. Και ότι το γεγονός ότι ορισμένα συστατικά στα προϊόντα διεγείρουν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, γεγονός που κάνει τη στύση να «ενισχύεται» και να φαίνεται πιο εντυπωσιακή, είναι ένα χρήσιμο αλλά προσωρινό αποτέλεσμα.

Είναι αληθινό, ή κάποιες κριτικές

Πολλοί άντρες, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται, σε ορισμένες στιγμές της ζωής τους έχουν αναρωτηθεί ή αναρωτηθεί αν η μεγέθυνση του πέους μπορεί να ονομαστεί μύθος ή πραγματικότητα; Είναι ρεαλιστικό ή όχι να πάρεις μερικά επιπλέον εκατοστά σε αυτό που έχει δώσει η φύση; Μόνο οι γιατροί μπορούν να απαντήσουν ότι σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, τα υπόλοιπα μπορούν μόνο να συζητήσουν:

Πρώτη κριτική: «Γνωρίζω τον μέλλοντα σύζυγό μου αρκετά χρόνια. Όλα ήταν καλά εκτός από ένα μικρό πρόβλημα, ή μάλλον το μικρό του πέος. Για μένα δεν ήταν τόσο σημαντικό (το κύριο πράγμα δεν είναι το μέγεθος, αλλά η ικανότητα. . . ), αλλά αποφάσισε τη χειρουργική υποστήριξη. Είναι δύσκολο να το πιστέψω, αλλά τα επιπλέον 3 εκατοστά που κέρδισα μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση ανέβασαν την αυτοεκτίμηση του συζύγου μου στον παράδεισο. Είμαστε ευτυχισμένοι παντρεμένοι εδώ και δύο χρόνια. "

Δεύτερη κριτική: «Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τον προέκταση πριν από περίπου πέντε χρόνια. Φορούσε τη συσκευή μετά από σύσταση γιατρού, έκανε τα πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες. Μετά από έξι μήνες στο "Penny" πήρα το αποτέλεσμα - σε μήκος συν 4 εκατοστά με στύση. Και το πιο σημαντικό: οι διαστάσεις έχουν παραμείνει ίδιες ακόμα και μετά από πέντε χρόνια. "

Λίστα τρόπων για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους στο σπίτι

Σχεδόν κάθε τρίτος άνδρας θέλει κρυφά να μεγεθύνει το πέος, αν και δεν αποφασίζουν όλοι για ένα τόσο σημαντικό βήμα. Στις μέρες μας, οι ειδικοί έχουν αναπτύξει και προσφέρουν πολλές μεθόδους μεγέθυνσης του ανδρικού πέους, αλλά η χειρουργική μέθοδος εξακολουθεί να έχει τα υψηλότερα ποσοστά αποτελεσματικότητας. Η λειτουργία έχει μια σειρά από μειονεκτήματα - υψηλό κόστος και κινδύνους.

Είναι γενικά δυνατή η μεγέθυνση του πέους;

Η πρώτη ερώτηση που κάνουν πολλοί άνδρες είναι εάν η μεγέθυνση του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι ακόμη δυνατή.

Μέτρηση πέους πριν από τη μεγέθυνση

Αλλά πριν προχωρήσετε στη διευκρίνιση αυτής της ερώτησης, αξίζει τον κόπο να προσδιορίσετε με ακρίβεια τα δικά σας μεγέθη, να τα συγκρίνετε με φυσιολογικούς κανόνες, αξιολογώντας έτσι τη σκοπιμότητα της μεγέθυνσης του πέους.

Αυτή τη στιγμή, η σύγχρονη ιατρική και η γνώση της ανθρωπότητας προτείνουν αρκετούς τρόπους για να μεγεθύνετε πραγματικά το πέος. Και συγκεκριμένα:

 • χειρουργική επέμβαση, ένα ακριβό και πολύ επικίνδυνο βήμα.
 • Extender, δηλαδή μια ειδική συσκευή για τη μεγέθυνση πέους.
 • αντλία με μέθοδο κενού τεντώματος των ιστών του πέους.
 • κρέμες και σπρέι για αύξηση στο σπίτι με προσωρινό αποτέλεσμα.
 • Αυνανισμός και μασάζ που ζεσταίνει και τεντώνει τους ιστούς του πέους.

Για να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα από τα πειράματα στο σπίτι και να αυξήσετε γρήγορα το μέγεθος του πέους, μπορείτε να καταφύγετε σε πολλές μεθόδους ταυτόχρονα. Η συνδυασμένη προσέγγιση σε αυτή την περίπτωση θα παίξει μόνο στα χέρια ενός ανθρώπου στις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Παρά τον προφανή σκεπτικισμό σχετικά με το πώς να μεγεθύνετε ένα πέος στο σπίτι, οι περισσότεροι από τους ένθερμους σκεπτικιστές εξακολουθούν να προσπαθούν να δοκιμάσουν τις τεχνικές μόνοι τους. Σε τελική ανάλυση, μόνο η προσωπική εμπειρία μπορεί να είναι μια ακριβής επιβεβαίωση του αν τέτοιες προσπάθειες λειτουργούν ή εξακολουθούν να αποτελούν διαζύγιο. Ο κύριος κανόνας για την επίτευξη αποτελεσμάτων είναι η συστηματική εφαρμογή αυστηρά σύμφωνα με τις συστάσεις.

γυμνάσια

αυξημένο μέγεθος πέους

Οι ειδικοί έχουν αναπτύξει ειδικές ασκήσεις, η τακτική εκτέλεση των οποίων οδηγεί σε θέρμανση και τέντωμα των ιστών του πέους, γεγονός που σας επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος του πέους στο σπίτι.

 • Αρχικά, το δέρμα του πέους πρέπει να ζεσταθεί για μεγαλύτερη ελαστικότητα των ιστών. Το αλάτι που θερμαίνεται σε ένα τηγάνι τοποθετείται σε μια υφασμένη σακούλα και στη συνέχεια εφαρμόζεται στο πέος.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να επιτύχετε στύση, αλλά ταυτόχρονα να διακόψετε τη σεξουαλική διέγερση στα μισά του δρόμου. Για αυτό, ένας άντρας χρειάζεται ένα ειδικό λιπαντικό.
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα του χεριού, φτιάχνεται ένας δακτύλιος που κλείνει στη βάση του πέους. Πιέζοντας σφιχτά τον δακτύλιο θα τον φέρει στο κεφάλι σαν να προσπαθεί να τεντώσει το πέος.
 • Κατά την εκτέλεση της άσκησης, δεν χρειάζεται να αγγίξετε το κεφάλι σας. Αρχικά γίνονται περίπου 40 διατάσεις, οι οποίες σταδιακά αυξάνονται έως και 200 φορές.

Αυτή η άσκηση μεγέθυνσης πέους ονομάζεται jelqing ή τεχνική διπλασιασμού. Αυτό θερμαίνει τους ιστούς του πέους, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται εύκαμπτο όταν τεντώνεται.

μασάζ

Μασάζ για μεγέθυνση πέους

Υπάρχει μια άλλη μέθοδος για να μεγεθύνετε το πέος ανώδυνα και δωρεάν στο σπίτι. Εκτός από το μέγεθος, η ισχύς ενός άνδρα αυξάνεται επίσης σημαντικά. Πριν από τις ασκήσεις μασάζ, το δέρμα θερμαίνεται πρώτα με λιπαντικά. Αλλά το πιο αποτελεσματικό είναι μια μαλακή πετσέτα και αφέψημα βοτάνων για ατμόλουτρο. Η πετσέτα υγραίνεται σε ζεστό αφέψημα και στη συνέχεια εφαρμόζεται στο πέος για λίγα λεπτά.

Επίσης, το μασάζ πραγματοποιείται με δύο τρόπους - μασάζ σε χαλαρή κατάσταση και κατά τη διάρκεια της στύσης. Σε αυτή την περίπτωση, και οι δύο μέθοδοι περιλαμβάνουν τέντωμα του ιστού. Με τη βοήθεια των παλάμων των χεριών, το πέος πρέπει να τεθεί σε ενεργή κατάσταση λίγο, μετά από το οποίο, όπως ήταν, τραβήξτε το μακριά από εσάς, κάτω και πάνω. Επιπλέον, το πέος μπορεί να περιστραφεί εναλλάξ δεξιόστροφα και αριστερόστροφα.

Ειδικές συσκευές

Επιπλέον, με τη βοήθεια ειδικών συσκευών, μπορείτε να αυξήσετε την ανάπτυξη του πέους στο σπίτι. Η σύγχρονη αγορά προσφέρει πολλά προϊόντα για τέτοιους σκοπούς, αλλά οι πιο αποτελεσματικές αντλίες θεωρούνται οι αντλίες κενού και οι υδραντλίες, καθώς και οι προεκτάσεις.

 1. Η αντλία κενού είναι μια συσκευή για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και το τέντωμα των ιστών του πέους, η οποία βελτιώνει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και την ισχύ. Μια τέτοια συσκευή περιέχει μια ειδική αντλία, ένα έμβολο, που συνεργάζονται με την αρχή της αρνητικής πίεσης. Μετά από αυτό, τα σπηλαιώδη σώματα του πέους τεντώνονται και τεντώνονται, κάτω από την αιματηρή επιθυμία το πέος γίνεται μεγαλύτερο.
 2. αντλία πέους

  Εντολή:

  • ο πρώτος αέρας αντλείται, λόγω του οποίου το αίμα τρέχει στο πέος υπό την επίδραση αρνητικής πίεσης.
  • κάθε μέρα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή για 5-20 λεπτά.
  • Μπορεί να νιώσετε κάποια ενόχληση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

  Εάν η χρήση αντλίας κενού προκαλεί πόνο, τέτοιες δραστηριότητες θα πρέπει να διακοπούν ή να μειωθούν. Εάν χρησιμοποιούνται παράλληλα με την αντλία ειδικές κρέμες για τη μεγέθυνση του πέους, το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να έρθει.

 3. Μια υδραντλία είναι ένα αντίγραφο μιας αντλίας κενού, αλλά η πίεση σε αυτή την περίπτωση δημιουργεί ένα υγρό. Επιπλέον, μια τέτοια αντλία έχει ήπιο αποτέλεσμα και αποτρέπει τραυματισμούς στο πέος.
 4. Υδροτρόμπα για μεγέθυνση πέους

  Εντολή:

  • ζεστό νερό διοχετεύεται με σωλήνες στο μπάνιο έτσι ώστε το επίπεδό του να καλύπτει τον άνδρα μέχρι τη μέση.
  • σε ζεστό νερό πρέπει να ξαπλώσετε για 5-10 λεπτά για να ζεστάνετε τα γεννητικά όργανα.
  • τότε η αντλία βυθίζεται κάτω από το νερό, μετά από την οποία πρέπει να εισαχθεί ένα πέος.
  • Τοποθετήστε την αντλία ομοιόμορφα γύρω από το πέος και στηρίξτε το όσχεο πριν δημιουργήσετε ένα εφέ κενού.
  • με τη βοήθεια της συσκευής, δημιουργείται ένα κενό, μετά το οποίο ο άνδρας πρέπει να χαλαρώσει.
  • μπορούν να πραγματοποιηθούν πολλές κινήσεις άντλησης έτσι ώστε το κενό να μην χαλαρώνει.

  Με τη βοήθεια μιας τέτοιας συσκευής, είναι δυνατό να αυξηθεί το μήκος του πέους βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη δύναμη των ιστών και των αιμοφόρων αγγείων. Επιπλέον, με τη βοήθεια τέτοιων ασκήσεων, μπορείτε να αποτρέψετε, ακόμη και να εξαλείψετε τη στυτική δυσλειτουργία.

 5. Η επέκταση είναι μια ορθοπεδική συσκευή που χρησιμοποιείται στο σπίτι για τη μεγέθυνση του πέους. Μια τέτοια συσκευή εγγυάται πολλές θετικές αλλαγές ταυτόχρονα:
 6. προέκταση πέους
  • την ικανότητα αύξησης του πάχους του πέους και του μήκους του.
  • αύξηση της σκληρότητας και της αντοχής του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης.
  • αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής έως και 60%.
  • βελτίωση του ανατομικού σχήματος του πέους.
  • τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται διατηρούνται μέχρι το τέλος της ζωής.

Οι κανόνες χρήσης απαιτούν να φοριέται λίγο η προέκταση στην αρχή μέχρι το πέος να συνηθίσει σε τέτοια φορτία. Κατά μέσο όρο, πρέπει να το φοράτε από 4 έως 6 ώρες, προσαρμόζοντας το μήκος των ράβδων έτσι ώστε ο άντρας να μην αισθάνεται πόνο, απλώς μια ελαφριά ενόχληση. Εάν προκλήθηκε έντονος πόνος, η χρήση της συσκευής αναβάλλεται για λίγο.

σπρέι και τζελ

Με τη βοήθεια ορισμένων φαρμάκων, μπορείτε να αυξήσετε το κεφάλι του πέους και το μέγεθός του εάν επιλέξετε το σωστό φάρμακο. Κάθε μέρα η φαρμακοβιομηχανία παράγει όλο και περισσότερα φάρμακα για την ανάπτυξη του πέους. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τέτοια κεφάλαια έχουν συνήθως μόνο προσωρινό αποτέλεσμα, ενώ προορίζονται να εφαρμοστούν στο δέρμα των γεννητικών οργάνων.

Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την ανάπτυξη του πέους είναι εκείνες όπου το δραστικό συστατικό είναι τζίντζερ, τζίνσενγκ, γλυκίνη ή αργινίνη. Αυτά είναι συνήθως ειδικά λιπαντικά, κρέμες και τζελ που εφαρμόζονται λίγο πριν τη σεξουαλική επαφή. Μετά από αυτό, τα συστατικά εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος, αυξάνοντας τη ροή του αίματος και θερμαίνοντας τους ιστούς του πέους. Το αποτέλεσμα που προκύπτει διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Πόσο σημαντικό είναι το μέγεθος;

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, για τους ίδιους τους άνδρες, το μέγεθος του πέους είναι πολύ πιο σημαντικό, ενώ οι γυναίκες δεν εκτιμούν το μέγεθος, αλλά την ικανότητα και την ικανότητα να το χρησιμοποιούν. Από ανατομική και φυσιολογική άποψη, η επιστήμη έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές ότι ένα φυσιολογικό ανδρικό πέος πρέπει να έχει μήκος 12-18 cm, με σημαντικό ρόλο να παίζει το ύψος, η κατηγορία βάρους, η σωματική διάπλαση και η φυλή του άνδρα.

Προφυλάξεις

Ο γιατρός δίνει αντενδείξεις για μεγέθυνση πέους

Πριν καταφύγετε μόνοι σας σε τεχνικές μεγέθυνσης πέους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για τέτοια θέματα. Τις περισσότερες φορές, η επιθυμία για μεγέθυνση του πέους είναι αβάσιμη, υπάρχουν καταστάσεις που μπορούν να κάνουν κακό. Έτσι, για παράδειγμα, ειδικές κρέμες και τζελ για την ανάπτυξη του πέους μπορεί να υποδηλώνουν την παρουσία αντενδείξεων που είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη πριν από την αγορά.

Η άσκηση, το μασάζ και η χρήση ειδικών συσκευών μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμούς στο πέος εάν χρησιμοποιούνται τέτοιες τεχνικές με τρόπο που παρεκκλίνει από τις συστάσεις. Κάθε τεχνική πρέπει να ξεκινάει από μικρή και σταδιακά να αυξάνεται η διάρκεια και η ένταση χρήσης. Και, φυσικά, μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε το δέρμα του πέους και να ζεστάνετε τους ιστούς πριν από τις διαδικασίες.

Μερικές φορές αρκεί μόνο η ενίσχυση της στύσης

Μερικές φορές, για να αυξήσει το μέγεθος ενός ανδρικού πέους, ένας άνδρας χρειάζεται απλώς να επιτύχει τη μέγιστη στύση. Λόγω της επίδρασης αρνητικών παραγόντων ή λόγω σεξουαλικών διαταραχών, ένα μικρό πέος μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας υποτονικής και ανεπαρκώς ισχυρής στύσης. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί συμβουλεύουν τους άνδρες να καταφύγουν στην τεχνική της μεγέθυνσης του πέους και της αποκατάστασης της στύσης μέσω του αυνανισμού.

Αρχικά, εφαρμόζεται μια ενυδατική κρέμα στο πέος (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα για την ανάπτυξη του ανδρικού πέους), στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε χαϊδεύοντας θερμαντικές κινήσεις με τα χέρια σας. Όταν το πέος αυξάνεται υπό την επίδραση της στύσης, είναι απαραίτητο να κάνετε κινήσεις πάνω και κάτω, σαν να τεντώνετε το δέρμα του πέους. Μπορείτε επίσης να πιέσετε ελαφρά το πέος κοντά στο κεφάλι, κάτι που θα αυξήσει μόνο τη ροή του αίματος.

Άνδρας με διευρυμένο πέος

σπιτικές θεραπείες

Η παραδοσιακή ιατρική δεν συνεπάγεται την παρουσία ειδικών συνταγών και κεφαλαίων που σας επιτρέπουν να αυξήσετε το μέγεθος του πέους. Αλλά έχει στο οπλοστάσιό της τέτοια μέσα που μπορούν να βελτιώσουν την ικανότητα στύσης και την ισχύ. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά αφροδισιακά βότανα - ginseng, gingko biloba, θυμάρι ή κράταιγο.

Το βάμμα της άγριας βρώμης, το βάμμα του σκόρδου, το φυτικό φαρμακευτικό πνευμονόχορτο είναι χρήσιμα για τη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής επαφής. Λοιπόν, το μέλι και το καρύδι θεωρούνται τα κύρια αγαπημένα των λαϊκών θεραπειών για την ανδρική οικεία περιοχή.

Τι πρέπει να κάνει ένας άντρας αν έχει μικρό πουλί; Μια τέτοια «ανταμοιβή της φύσης» μπορεί να είναι ακόμη πιο ανισόρροπη από την έλλειψη χρημάτων ή τους εντυπωσιακούς δικέφαλους μυς Γιατί συμβαίνει αυτό, υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος;

Περιγραφή και από πού προέρχεται το «λάθος της φύσης».

Για να κατανοήσετε τι πρέπει να κάνετε και πώς να διορθώσετε το σφάλμα, πρέπει να κατανοήσετε μόνοι σας την ορολογία. Έτσι: Ένα μικρό σεξουαλικό όργανο είναι ένα πέος με μέγεθος σε στύση που δεν υπερβαίνει τα 9, 5 cm. Ένα μικροπέος μπορεί να δηλητηριάσει σημαντικά τη ζωή τόσο ενός αγοριού στην εφηβεία όσο και ενός άνδρα όταν πρόκειται για μια πλήρη οικεία ζωή. Ένα μικρό πέος επηρεάζει επίσης τις αναπαραγωγικές λειτουργίες. Ακόμη και με την προϋπόθεση ότι μια γυναίκα είναι πρόθυμη να τα βάλει με ένα μικρό πέος από τον άντρα της, τέτοια μεγέθη μπορεί να είναι ο λόγος για τη στειρότητα ενός ζευγαριού.

Γιατί αναπτύσσεται η μικροπενία (λόγοι):

 • συγγενείς ανωμαλίες (Pasculani, Del Castillo, σύνδρομο Noonan, κρυψορχία, ανορχισμός και κρανιοφαρυγγίωμα).
 • τραυματικός παράγοντας?
 • ανεπαρκής παραγωγή τεστοστερόνης κατά την εφηβεία.
 • Ανεπάρκεια 5-άλφα αναγωγάσης.

Ένα μικρό μέγεθος πέους συνοδεύεται από συμπτώματα όπως:

 1. σωματική διάπλαση γυναικείου τύπου.
 2. υπέρβαρος.
 3. κακά μαλλιά.
 4. συνεχής κατάθλιψη.
 5. Κακή πνευματική ανάπτυξη.
 6. Μικροί όρχεις.
 7. Συνοδά νοσήματα των εσωτερικών οργάνων.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνει ένας άντρας αν το μέγεθος του πέους του είναι πολύ ενοχλητικό; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε έναν γιατρό. Για κάποιο λόγο, αυτή η επιλογή θεωρείται η τελευταία, αλλά μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί κανείς να καταλάβει τον λόγο για την εμφάνιση ενός μικρού πέους και να βρει πιθανούς τρόπους εξάλειψης της παθολογίας.

Στην πραγματικότητα, οι όροι «μικροπενίς» και «μικρό πέος» μπορεί να απέχουν πολύ μεταξύ τους. Συχνά μια περιστασιακή κοροϊδία του μεγαλείου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σκληρό αστείο, αλλά έχει χτυπήσει ένα κόκκο αμφιβολίας στο μυαλό ενός άνδρα. Προσπαθώντας να αντικρούσει αυτό το γεγονός και να αποδείξει ότι δεν είναι έτσι, μπορεί να πάει πολύ μακριά και να δημιουργήσει πρόβλημα αναπαραγωγής στον εαυτό του.

Τρόποι για να διορθώσετε ένα μικρό πέος:

 1. Ορμονική θεραπεία.
 2. Χειρουργική επέμβαση.

Λήψη ορμονικών φαρμάκων

Η έγκαιρη διάγνωση του συνδρόμου μικρού πέους σάς επιτρέπει να διορθώσετε την παθολογία ακόμη και πριν ο άνδρας ενηλικιωθεί. Με την έλλειψη τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης, τα σύντομα φάρμακα μπορούν να διορθώσουν κάπως το πρόβλημα ενός μικρού πέους κατά την εφηβεία, αλλά μια τέτοια θεραπεία δεν δίνει ποτέ απτά αποτελέσματα. Η ορμονοθεραπεία για ένα παιδί πραγματοποιείται σπάνια, καθώς μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από επιπλοκές. Στην ενήλικη κατάσταση, η θεραπεία με τεστοστερόνη μπορεί να έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Ελαφρώς καλύτερη δυναμική παρατηρείται σε εφήβους με υπογοναδισμό, αλλά μόλις ολοκληρωθεί η εφηβεία, το πέος σταματά να αναπτύσσεται και οι ενέσεις τεστοστερόνης δεν έχουν καμία επίδραση στο μέγεθός του.

χειρουργικές μεθόδους

Εάν η ορμονοθεραπεία δεν έχει φέρει αποτελέσματα, τότε ένα τέτοιο πρόβλημα όπως ένα μικρό πέος μπορεί να λυθεί με τη βοήθεια χειρουργικής επέμβασης. Πρέπει να υπάρχουν ιατρικές ενδείξεις για την επέμβαση, ένας άντρας δεν πρέπει να πάει κάτω από το μαχαίρι σε αμφίβολες κλινικές, εκτός εάν υπάρξει ολοκληρωμένη εξέταση και απόφαση για τη χρησιμότητα της χρήσης χειρουργικών τεχνικών.

Τα σημάδια μπορεί να είναι τα εξής:

 1. Ιατρικός.
 2. Λειτουργικός.
 3. Αισθητική.

Οι στόχοι της επιχείρησης είναι:

 1. Αύξηση του μήκους του πέους.
 2. Ρύθμιση πάχους εάν είναι πολύ λεπτό.
 3. Εξάλειψη της στυτικής δυσλειτουργίας.

Πιστεύεται ότι η πιο επιτυχημένη επέμβαση είναι αυτή μετά την οποία το μέγεθος του οργάνου αυξάνεται κατά 2-3 cm. Ωστόσο, όπως δείχνει η πρακτική, δεν είναι πάντα δυνατό να αυξηθεί τόσο πολύ ένα μικρό πέος.

Γιατί ένας άντρας δεν μπορεί πάντα να βοηθήσει; Ο βαθμός επιμήκυνσης, καθώς και η εκτίμηση της πάχυνσης, δεν είναι τυποποιημένοι όροι, δεν υπάρχουν πρότυπα που θα τους επέτρεπαν να δοθούν ακριβείς αριθμοί.

Προφυλάξεις

Το σύνδρομο μικρού πέους μπορεί να προληφθεί με επιτυχία. Αυτό δεν πρέπει να το κάνει μόνο ο ίδιος ο άντρας, αλλά και οι γονείς του στην παιδική του ηλικία.

Τα ακόλουθα μέτρα θα βοηθήσουν στην αποφυγή παθολογιών:

 • Διατήρηση κατάλληλου τρόπου ζωής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για μια γυναίκα που περιμένει μωρό. Ο αποκλεισμός της λήψης ορμονικών φαρμάκων, η απουσία κακών συνηθειών.
 • έλεγχος της ανάπτυξης του αγοριού παρουσία ιστορικού συγγενών που έχουν προβλήματα με τα γεννητικά όργανα.
 • η έλλειψη ανεξέλεγκτης εισαγωγής μέσων για την ενίσχυση της στύσης στο πέος.
 • ορμονική παρακολούθηση?
 • Καταπολέμηση του στρες και της παχυσαρκίας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περιπτώσεις μικρού πέους καταγράφονται σε ένα νεογέννητο αγόρι στα πεντακόσια. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, μια τέτοια παθολογία είναι πολύ πιο συχνή, γεγονός που εξηγείται από την κακή διάγνωση ενός τέτοιου συνδρόμου λόγω των χαμηλών προσόντων των ειδικών σε πολυκλινικές.

Τι μπορεί να γίνει για να γίνει έγκαιρα η διάγνωση; Εξετάστε νωρίς τα αγόρια με έναν ανδρολόγο-ενδοκρινολόγο, γιατί αν εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα πριν τα 14, η διόρθωση ενός μικρού πέους θα είναι πιο επιτυχημένη παρά αργότερα.