Πώς μπορώ να μεγεθύνω το πέος μου; Συντηρητικές μέθοδοι

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Όταν ένας άντρας έχει ένα πέος του συνηθισμένου μέσου μεγέθους, μπορεί να θεωρηθεί ευτυχισμένος. Τι γίνεται αν ένας άντρας έχει μικρό πέος; Κάποιος μπορεί να τον μετανιώσει, γιατί ένας τέτοιος άντρας ζει συνεχώς σε αιχμαλωσία των συμπλοκών του και ονειρεύεται ένα μόνο πράγμα - τουλάχιστον λίγο, για να διευρύνει το πέος.

Πώς μπορώ να μεγεθύνω το πέος μου;

Όλες οι μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους χωρίζονται σε συντηρητικές, χειρουργικές και συνδυασμένες.

Συντηρητικές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους

Οι κύριες συντηρητικές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους είναι:

  • με ειδικό ακροφύσιο.
  • τη χρήση κρεμών, αλοιφών, πηκτωμάτων, σπρέι ·
  • ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ;
  • κρεμαστά φορτία
  • Επέκταση με επέκταση.
  • Χρήση ειδικών ασκήσεων και μασάζ.
Εξάρτημα μεγέθυνσης πέους

Με τη βοήθεια του προσαρτήματος μπορείτε εύκολα να επιμηκύνετε το πέος. Ένα εξάρτημα σιλικόνης ή λατέξ μπορεί να αυξήσει το μήκος του κατά 3-10 cm, έχει πολλά πλεονεκτήματα: εκτός από το μήκος, αυξάνει το πάχος του πέους, είναι φθηνό, μαλακό, ελαστικό, διεγείρει τη στύση και παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Τα ακροφύσια μπορούν να είναι ανοιχτά ή κλειστά, η δεύτερη επιλογή είναι πιο κοινή από την πρώτη.

Το πέος μπορεί να επιμηκυνθεί με ειδικές κρέμες, αλοιφές και τζελ. Αυτά τα κεφάλαια μπορεί να είναι βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα ή χρήσιμα.

Η αντλία κενού είναι ένας τύπος αντλίας του οποίου ο κύριος σκοπός είναι η επιμήκυνση του πέους και η βελτίωση της στύσης. Μια αντλία δημιουργεί ένα κενό γύρω από το πέος που διεγείρει τη ροή του αίματος, αυξάνει τις στύσεις και επιμηκύνει το πέος με τακτική άσκηση. Πριν τοποθετήσετε το πέος σε έναν κοίλο κύλινδρο, η βάση του λιπαίνεται με κρέμα, μετά την οποία η αντλία δημιουργεί κενό, ενώ ο δείκτης πίεσης ρυθμίζεται από ειδικό μανόμετρο.

Επέκταση διεύρυνσης πέους

Μπορείτε να επιμηκύνετε το πέος κρεμώντας βάρη πάνω του. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα γύψο τοποθετείται στο δέρμα του πέους μεταξύ της κεφαλής και του σώματος, και ένα καλώδιο συνδέεται με αυτό, από το οποίο αναστέλλεται το φορτίο. Η προπόνηση ξεκινά με μικρά φορτία για 15 λεπτά την ημέρα, αυξάνοντας σταδιακά το φορτίο και αυξάνοντας τον χρόνο προπόνησης.

Μεγέθυνση του πέους με επέκταση - μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να τεντώσει τους μαλακούς ιστούς του πέους. Χρησιμοποιείτε μια τέτοια συσκευή για αρκετές ώρες κάθε μέρα. Αυτός είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε το μήκος του πέους.

χειρουργική επέμβαση

Στη χειρουργική μέθοδο (χειρουργική επέμβαση), εκτελείται μια λινατινοτομία ενώ ο σύνδεσμος που είναι υπεύθυνος για το περινεϊκό τμήμα του πέους και ο άξονας του πέους εκτείνεται οπτικά κατά 2 έως 5 cm. Με αυτήν την επέμβαση, μπορείτε να επιμηκύνετε το πέος που δεν είναι όρθιο.

Συνδυασμένη μέθοδος

Η συνδυασμένη θεραπεία περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση (χειρουργική επέμβαση) ακολουθούμενη από συντηρητική θεραπεία (χρησιμοποιώντας επέκταση)Πιστεύεται ότι αυτή η μέθοδος είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές.

Τα τελευταία χρόνια, η μέθοδος μεγέθυνσης του πέους χρησιμοποιώντας μια κρέμα μεγέθυνσης πέους έχει αποκτήσει δημοτικότητα.