Πώς να αυξήσετε ένα μέλος των λαϊκών θεραπειών

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΠΟΥ, στη συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών το μέγεθος του πέους δεν υπερβαίνει τα 9, 5 έως 14 cm σε όρθια κατάσταση. Ωστόσο, οι περισσότεροι εξακολουθούν να ονειρεύονται αύξηση του γεννητικού οργάνου. Σκεφτείτε πώς να μεγεθύνετε το πέος χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιώντας βότανα, μαγεία και ρούνους.

Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Οι πιο δημοφιλείς εναλλακτικές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να σημειωθεί ότι οι λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους, όταν αυξάνουν το γεννητικό όργανο, μόνο ελαφρώς. Ωστόσο, αυτό είναι συνήθως αρκετό για να κάνει έναν άντρα να αισθάνεται πιο ασφαλής στο κρεβάτι.

Εξετάστε τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μεγέθυνσης του πέους από την παραδοσιακή ιατρική.

Μόνη ύπνωση

Ginkgo Biloba βότανο για τη διεύρυνση του πέους

Σύμφωνα με πολλούς, η αυτο-ύπνωση οδηγεί στην παραγωγή ορμονών και χημικών που έχουν σχεδιαστεί για να διευρύνουν το πέος. Η καθορισμένη διαδικασία εκτελείται ως εξής.

Μια ελαφριά συνεδρία διαλογισμού πραγματοποιείται κάθε βράδυ πριν από το κρεβάτι, στην οποία ο άντρας παρουσιάζεται με ένα τεράστιο προεξέχον μέλος.

Και όσο πιο καθαρή είναι η εικόνα που εμφανίζεται, τόσο πιο φυσικά το σώμα αντιδρά σε αυτήν.

Θα πρέπει να διαλογίζεστε για 5-10 λεπτά την ημέρα.

Φυτο επιρροή

Οι λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους περιλαμβάνουν φυτικά φάρμακα. Έτσι, χρησιμοποιώντας αφέψημα και εγχύσεις ορισμένων φυτών μπορεί να βοηθήσει το πέος να μεγαλώσει. Τα παρακάτω βότανα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό.

  1. Ginkgo biloba.Ένα φυτό που χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία μιας ευρείας ποικιλίας ασθενειών. Σε μια κατάσταση με αύξηση του πέους, ομαλοποιεί τη ροή του αίματος στο πέος, αυξάνει την αντοχή και αυξάνει την ευαισθησία. Επιπλέον, τα φύλλα του φυτού χρησιμοποιούνται συνήθως για τη μεγέθυνση του πέους. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι περιέχουν τη μεγαλύτερη ποσότητα ενζύμων και ωφέλιμων μικροστοιχείων, και ως εκ τούτου παράγονται διάφορα βιολογικά ενεργά πρόσθετα και εκχυλίσματα από αυτά.
  2. Τζίνσενγκ.Ένα φυτό που χρησιμοποιείται ευρέως από τους Κινέζους για την ενίσχυση της ανοσίας, την καταπολέμηση της σεξουαλικής ανικανότητας και της σεξουαλικής δυσλειτουργίαςΤο εργαλείο έχει θετική επίδραση στην ενέργεια ενός ατόμου, διεγείρει και βελτιώνει τη σεξουαλική απόδοση. Επιπλέον, το ginseng βελτιώνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, κάνοντας το πέος σημαντικά μεγαλύτερο.
Προετοιμασία βάμματος τζίνσενγκ για μεγέθυνση του πέους

Οι ακόλουθες συνταγές χρησιμοποιούνται συνήθως για τη διεύρυνση του πέους.

  • Έγχυση θρυμματισμένης ρίζας ginseng.Για να προετοιμαστεί για την έγχυση, 20 γραμμάρια θρυμματισμένης ρίζας του φυτού χύνονται με 200 χιλιοστόλιτρα αλκοόλης 70% και εγχέονται για μια εβδομάδα. Το τελικό προϊόν λαμβάνεται 20-30 σταγόνες δύο φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν από τα γεύματα.
  • Έγχυση ολόκληρης της ρίζας ginseng.Για την προετοιμασία της έγχυσης, η ρίζα του φυτού χύνεται με 4 λίτρα βότκας και αφήνεται να βυθιστεί για 12 ώρες. Το τελικό προϊόν χρησιμοποιείται με 50 ml τρεις φορές την ημέρα.
  • Έγχυση μελιού.Για την προετοιμασία της έγχυσης, μισή κουταλιά της σούπας μέλι αναμιγνύεται με 350 γραμμάρια θρυμματισμένης ρίζας και αφήνεται να βυθιστεί για μιάμιση εβδομάδα. Το τελικό προϊόν χρησιμοποιείται τρεις φορές την ημέρα, ένα κουταλάκι του γλυκού μισή ώρα πριν από τα γεύματα.

Η ατομική δυσανεξία στα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προαναφερθέντων παραγόντων αποτελεί αντένδειξη για τη χρήση τους.

μαγεία

Παραδόξως, διάφορες τελετές οδηγούν επίσης στη διεύρυνση του πέους και χρησιμοποιούνται ευρέως στην παραδοσιακή ιατρική. Σκεφτείτε τον πιο παραδοσιακό παλιομοδίτικο τρόπο, που είναι η συνωμοσία μαϊντανού.

Σε αυτήν την περίπτωση, τρίψτε το πράσινο κερί με ελαιόλαδο, ανάψτε το και ρίξτε μερικά κλαδάκια φρέσκο μαϊντανό πάνω του.

αποξηραμένα βδέλλες για μεγέθυνση του πέους

Ο φορτωμένος μαϊντανός πρέπει να τεμαχίζεται και να τοποθετείται σε δοχείο ιερού νερού. Μετά από αυτό, πρέπει να πάρετε μια έτοιμη γλάστρα με μαϊντανό, να λερώσετε τα φύλλα του φυτού με σπέρμα, να εκφράσετε τις επιθυμίες σας για το μέγεθος του πέους και να ευχαριστήσετε τα πνεύματα.

Στη συνέχεια, το φυτό πρέπει να ποτίζεται με έγχυση μαϊντανού με ιερό νερό. Θα πρέπει επίσης να φροντίζεται από το άτομο που χρειάζεται να διευρύνει το πέος. Όταν έχετε επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αξίζει να ευχαριστήσετε τα πνεύματα και να φέρετε το φυτό στο σταυροδρόμι.

Σύμφωνα με μερικές κριτικές, αυτό το μαγικό τελετουργικό δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εκτός από συνωμοσίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια ρουάνα, η οποία αυξάνει το μέγεθος του πέους.

Αλοιφές και κρέμες

Οι αλοιφές και οι κρέμες μπορούν να βοηθήσουν στη μεγέθυνση του πέους. Ας ρίξουμε μια ματιά στη συνταγή που χρησιμοποιείται πιο συχνά.

Κρέμα (αλοιφή) από αποξηραμένα βδέλλες για μεγέθυνση του πέους. Για να δημιουργήσετε ένα ακόμη μέλος, πρέπει να προετοιμάσετε την ακόλουθη θεραπεία. Πάρτε 100 g αποξηραμένων βδέλλων, συνθλίψτε τα σε μια λεπτή σκόνη, ρίξτε 200 g λιωμένου λίπους αρνιού και ανακατέψτε καλά. Η σπιτική κρέμα μεγέθυνσης του πέους πρέπει να τρίβεται στο δέρμα το βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους με δημοφιλή τρόπο. Ωστόσο, όχι μόνο θεωρήσαμε τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά, αλλά σας επιτρέπουμε επίσης να μεγεθύνετε πραγματικά το όργανο. Σε άλλες περιπτώσεις, η δημοφιλής διόγκωση του πέους συνήθως δεν παράγει αποτελέσματα.