Μεγέθυνση της διαμέτρου του πέους

ο άντρας κοιτάζει το μέγεθος του πέους

Ένας άντρας με μέγεθος που αντιστοιχεί στο φυσιολογικό κανόνα (σε έναν ενήλικα άνδρα, η διάμετρος είναι 3-4 cm), αλλά που θέλει να έχει πιο «εντυπωσιακό» πέος και ένας άντρας με πραγματικές διαφωνίες μπορεί να δει έναν γιατρό με επιθυμείτε να μεγεθύνετε το πέος χειρουργικά.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ιατρική ένδειξη για τέτοιες επεμβάσεις (εκτός εάν συνοδεύονται από άλλες διαταραχές που επηρεάζουν τη φυσιολογική λειτουργία του ουρογεννητικού συστήματος) και η επίσκεψη στον γιατρό για μεγέθυνση πέους γίνεται αποκλειστικά με δική του πρωτοβουλία.

Εάν το πρόβλημα της επιμήκυνσης του πέους μπορεί επίσης να επιλυθεί με συντηρητικές μεθόδους, τότε η μεγέθυνση της διαμέτρου είναι μόνο επεμβατική και καθεμία από τις μεθόδους που υπάρχουν σήμερα βασίζεται στην υποδόρια «τύλιγμα» του υλικού του πέους που χρησιμοποιείται γύρω από τον στυτικό ιστό του πέος.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, συχνά αποδεικνύεται στις προκαταρκτικές συζητήσεις ότι ο λόγος για τη χειρουργική επέμβαση για τη μεγέθυνση του πέους είναι η δυσαρέσκεια του συντρόφου με την ποιότητα της σεξουαλικής πράξης. Αλλά η πηγή του προβλήματος σε αυτή την περίπτωση, ίσως, δεν βρίσκεται στο μέγεθος του πέους (μπορεί να είναι απολύτως ο κανόνας), αλλά στην ανεπαρκώς επιδέξια «προσέγγιση» και την απειρία του άνδρα.

Εάν το ζήτημα της «ασυμβατότητας μεγέθους» έχει πραγματικά σημασία, είναι σοφότερο να καταφύγετε σε έναν από τους πολλούς τρόπους μείωσης του όγκου του κόλπου του συντρόφου - η διαδικασία είναι πολλές φορές λιγότερο επίπονη και ασφαλέστερη.

Επομένως, πριν αποφασίσετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση, πρέπει να καταλάβετε καλά γιατί και γιατί πρόκειται να το κάνετε.

Χειρουργική μεγέθυνση πέους

Lipofilling

Η μέθοδος βασίζεται στην υποδόρια ένεση του λιπώδους ιστού του ίδιου του ασθενούς στο πέος. Ο λιπώδης ιστός συνήθως αφαιρείται από την κοιλιά με λιποαναρρόφηση και στη συνέχεια εγχέεται κάτω από το δέρμα του πέους, το οποίο αυξάνεται σε όγκο καθώς γεμίζει.

Η λιποπλήρωση του αυτόλογου ιστού δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, αλλά ο μεταφερόμενος λιπώδης ιστός αρχίζει να διαλύεται μετά από λίγο. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι άνιση, μερικές φορές με αποτέλεσμα μια προσωρινή αλλαγή στο σχήμα του πέους. Ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι η πιθανότητα μεταγενέστερων φλεγμονωδών επιπλοκών.

Δερματικό μόσχευμα

Το πάχος του πέους αυξάνεται με τη μεταμόσχευση περιοχών δέρματος και λίπους από την περιοχή των γλουτών κάτω από το δέρμα του πέους.

Ταυτόχρονα, τα λιποκύτταρα απορροφώνται πιο αργά από ό, τι με τη λιποπλήρωση, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απόρριψης του μεταμοσχευμένου ιστού λόγω παραβίασης της παροχής αίματος τους.

Εμφύτευση απορροφήσιμης μήτρας

Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου έγκεινται στην αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά της: Οι μήτρες για τέτοιες επεμβάσεις είναι κατασκευασμένες από κολλαγόνο και είναι απολύτως ακίνδυνες.

Την ημέρα του χειρουργείου, λαμβάνεται αίμα από τον ασθενή, τοποθετείται σε θερμοκοιτίδα και τα κύτταρα του μεταμοσχεύονται σε μια μήτρα του απαιτούμενου μεγέθους. Αφού η μήτρα τοποθετηθεί κάτω από το δέρμα του πέους, τα κύτταρα μέσα σε αυτό αρχίζουν να διαιρούνται και σχηματίζεται συνδετικός ιστός. Με την πάροδο του χρόνου, το κολλαγόνο διαλύεται και παίρνει τη θέση του, που σχηματίζεται από κύτταρα αίματος, ιστούς.

Το μειονέκτημα της μεθόδου είναι η πιθανή ανεπάρκεια του σχηματιζόμενου ιστού, η οποία μετά τη διάλυση της μήτρας είναι ανεπαρκής για ένα αποτέλεσμα ικανοποιητικό για τον ασθενή. Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με την επανάληψη της διαδικασίας, αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι το κόστος είναι αρκετά υψηλό.

Μεταμόσχευση θραύσματος του ορθού κοιλιακού μυός
Αρκετά περίπλοκη επέμβαση, αλλά το αποτέλεσμα θα διαρκέσει μια ζωή. Ένα πτερύγιο του ορθού κοιλιακού μυός χρησιμοποιείται ως εμφύτευμα ενώ διατηρείται η παροχή αίματος, γεγονός που ελαχιστοποιεί πιθανές επιπλοκές και αποφεύγει την απόρριψη του εμφυτευμένου υλικού.
Μεταμόσχευση θραύσματος του μυός του πρόσθιου δοντιού
Είναι επίσης μια πολύ αποτελεσματική τεχνική που βασίζεται στη μικροχειρουργική μεταμόσχευση θραύσματος μυός με παρακείμενα αγγεία, τα οποία στη συνέχεια ράβονται στα αιμοφόρα αγγεία του πέους. Η επέμβαση περιλαμβάνει ενδονοσοκομειακή παρατήρηση δύο εβδομάδων.

Μεγέθυνση πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση

Μεγέθυνση πέους με πληρωτικά υαλουρονικού οξέος

Το πέος παχαίνει με την έγχυση πληρωτικών - τζελ με βάση το υαλουρονικό οξύ. Η διαδικασία δεν απαιτεί αναισθησία και πραγματοποιείται σε εξωτερικά ιατρεία. Η επιστροφή στον συνηθισμένο ρυθμό της ζωής, όπως υπόσχονται οι ειδικοί, γίνεται σε λίγες μέρες, στον σεξουαλικό - σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Η έγχυση πληρωτικών έχει περιορισμένο αποτέλεσμα που διαρκεί για 10-12 μήνες. Αλλά η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί: τα πληρωτικά με βάση το υαλουρονικό οξύ είναι απολύτως αβλαβή για την υγεία.

Αντενδείξεις

Οι παράγοντες που εμποδίζουν τη χειρουργική διόρθωση του μεγέθους του πέους είναι παρόμοιοι με όλες τις αντενδείξεις για τη διενέργεια χειρουργικών χειρισμών στα γεννητικά όργανα χωρίς ιατρικούς λόγους:
  • Αφροδίσια νοσήματα,
  • Λοιμώξεις του ουρογεννητικού συστήματος,
  • σοβαρές ασθένειες των εσωτερικών οργάνων,
  • Διαταραχές πήξης του αίματος.

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστεΟ ασθενής λαμβάνει την επιλογή της βέλτιστης τεχνικής για τη μεγέθυνση του πάχους του πέους, τα αποτελέσματά της, τη φάση ανάρρωσης, τον τύπο της αναισθησίας κ. λπ. κατά τις προκαταρκτικές συζητήσεις με έναν γιατρό.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις στο πέος, ειδικά αυτές που χρησιμοποιούν μικροχειρουργικές μεθόδους, πρέπει να γίνονται από ειδικό με εξειδικευμένη και εκλεπτυσμένη γνώση των χειρουργικών μεθόδων. Μόνο μια τεχνικά άψογη επέμβαση οδηγεί στο αναμενόμενο αισθητικό αποτέλεσμα και αποφεύγει τις μετεγχειρητικές επιπλοκές.