Όλες οι μέθοδοι για την αύξηση του πάχους του πέους

Η πιθανότητα διεύρυνσης του πέους ανησυχούσε πάντα τους άνδρες. Έρευνες δείχνουν ότι περίπου το 30-40% των ανδρών είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους τους. Και ο τεχνητά δημιουργημένος μύθος ότι όσο μεγαλύτερο είναι το πέος, τόσο το καλύτερο, σημαίνει ότι υπάρχουν όλο και περισσότεροι τέτοιοι δυσαρεστημένοι άνθρωποι. Από αυτή την άποψη, η ιατρική δεν στέκεται ακίνητη και εξελίσσεται συνεχώς προς την κατεύθυνση των τεχνικών και των συσκευών που αυξάνουν όχι μόνο το μήκος αλλά και το πάχος του πέους.

Γυναίκα έκπληκτη από το αυξημένο πάχος του πέους

Βασικές τεχνικές

Σήμερα υπάρχουν αρκετές τεχνικές για την αύξηση του πάχους του πέους. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι ότι είναι όλα κατάλληλα για οικιακή χρήση. Επομένως, μεταξύ των πιο σημαντικών τεχνικών, είναι σημαντικό να αναφερθούν τα ακόλουθα:

  1. Χειροκίνητη μέθοδος.
  2. ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ.
  3. Ανανέωση.
  4. Μια ιατρική μέθοδος που βασίζεται στη χρήση ορμονικών σκευασμάτων.
  5. Χειρουργική επέμβαση.

Ας εξετάσουμε κάθε μέθοδο με περισσότερες λεπτομέρειες:

Χειροκίνητη μέθοδος

Σύμφωνα με τους άνδρες, μία από τις ευκολότερες μεθόδους διεύρυνσης του πέους. Πάνω απ 'όλα, η μέθοδος δεν έχει παρενέργειες για το ανδρικό σώμα και δεν απαιτεί οικονομικό κόστος για βοηθήματα. Μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σε μήκος και πάχος. Για αυτό χρησιμοποιούνται διάφορες ασκήσεις.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η αύξηση του μήκους τεχνικά σημαίνει επέκταση των ιστών του στυτικού ιστού και η διαστολή του μπορεί να προσθέσει πάχος. Εκτός αν είναι δύσκολο να προκληθεί η τάνυση των ιστών του γεννητικού οργάνου στους άνδρες με τη χειρωνακτική μέθοδο, απαραίτητη προϋπόθεση για την επέκταση είναι η διατήρηση της στύσης για ένα χρονικό διάστημα. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο τραυματισμού.

Οι ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους είναι πιο αποτελεσματικές στην όρθια κατάσταση. Θα πρέπει να ξεκινήσετε την άσκηση με χαμηλή ένταση, στη συνέχεια να αυξήσετε σταδιακά την ένταση και να περιπλέξετε τις ασκήσεις. Θυμηθείτε να ζεστάνετε τους ιστούς σας πριν ξεκινήσετε την άσκηση. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με ζεστό νερό και ένα πανί. Το επόμενο σημαντικό σημείο είναι η παρουσία άφθονης λίπανσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λιπαντικό γέλης. Εάν η άσκηση γίνεται «στεγνά» και χωρίς προθέρμανση των ιστών, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού των ιστών του πέους. Μετά την προετοιμασία, συνεχίστε με την άσκηση:

  1. Ξεκινήστε να χαϊδεύετε.
  2. Σταδιακά αυξήστε την πίεση στο πέος μέχρι να επιτευχθεί η μέγιστη στύση.
  3. Κρατήστε τη βάση του πέους με το ένα χέρι και τραβήξτε απαλά την περιοχή της βλεφαρίδας με το άλλο.
  4. Συνεχίστε να τραβάτε προς τα πίσω για ένα λεπτό, στη συνέχεια αφήστε την πίεση και επαναλάβετε τη διαδικασία ξανά.

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος άσκησης στο σπίτι για να αυξήσετε το πάχος του πέους. Το προπαρασκευαστικό στάδιο είναι παρόμοιο, δηλαδή, μην ξεχνάτε τη θέρμανση και τη λίπανση. Στη συνέχεια πιάστε το πέος στη βλεφαρίδα και σταδιακά αρχίστε να το τεντώνετε και να το πιέζετε. Τη στιγμή της μέγιστης έντασης, πρέπει να μείνετε για λίγα δευτερόλεπτα.

Μετά από μια προπόνηση, συνιστάται ένα χαλαρωτικό μασάζ για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος. Το μειονέκτημα είναι η διάρκεια της διαδικασίας.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Αυτή η μέθοδος όχι μόνο βοηθά στην αύξηση του μήκους και του πάχους του πέους, αλλά και στην απαλλαγή από την ανικανότητα. Η ανδρική αντλία κενού είναι κύλινδρος με αντλία. Ένα πέος τοποθετείται σε αυτό το δοχείο και η αντλία αντλεί βαθμιαία τον αέρα έξω από τον κύλινδρο. Αυτό καθιστά δυνατή την επίτευξη σημαντικής διεύρυνσης του πέους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ανανέωση

Οι επεκτάσεις είναι λιγότερο δημοφιλείς από τις αντλίες κενού. Δεν συνιστάται για χρήση σε άνδρες με ανατομικές ανωμαλίες στη δομή των οργάνων του ουρογεννητικού συστήματος. Το όφελος είναι ανώδυνη, αποτελεσματική και χωρίς παρενέργειες.

Με την επέκταση μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση και το τέντωμα του πέους. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ειδικές ράβδους στο μέλλον. Πιστεύεται ότι το αποτέλεσμα θα παρατηρηθεί ήδη ένα μήνα μετά την έναρξη της χρήσης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συσκευή δεν τεντώνει τα κύτταρα των δομικών στοιχείων του οργάνου, αλλά βοηθά στην αύξηση του αριθμού τους. Επομένως, το αποτέλεσμα που λαμβάνεται διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέθοδος φαρμακευτικής αγωγής

Αυτή η μέθοδος έχει περιορισμένο εύρος. Συνήθως χρησιμοποιείται στην εφηβεία, όταν τα γεννητικά όργανα στους άνδρες βρίσκονται στο τελικό στάδιο σχηματισμού. Συχνά ο λόγος λήψης ορμονικών φαρμάκων είναι η δυσλειτουργία των ενδοκρινών αδένων ή οι διαταραχές της γενετικής ανάπτυξης.

Χειρουργική επέμβαση

Αυτός είναι ο πιο δύσκολος και ακριβός τρόπος για να αυξήσετε το πάχος του πέους. Αλλά τα αποτελέσματα μιας τέτοιας παρέμβασης συνήθως διαρκούν πολύ. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται μια διαδικασία κατά την οποία λιπώδης ιστός τοποθετείται κάτω από το δέρμα του πέους. Έτσι, το πάχος του αυξάνεται. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι με την πάροδο του χρόνου, αυτή η περιοχή του λιπώδους ιστού θα διαλυθεί μέχρι να εξαφανιστεί τελείως.

Σήμερα υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αυξήσετε το πάχος και το μήκος του πέους. Κάθε ένας από τους άντρες μπορεί να επιλέξει τη μέθοδο που του ταιριάζει περισσότερο, από ασκήσεις μασάζ στο σπίτι έως χειρουργική επέμβαση.