Είναι δυνατόν και πώς να μεγεθύνετε το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση και χημεία; 7 τρόποι

ένας άντρας κοιτάζει ένα πέος και θέλει να το μεγεθύνει

Αρκετοί άντρες ασχολούνται με το ζήτημα του μεγέθους της αξιοπρέπειας τους.

Πριν καταφύγετε σε δραστικά μέτρα όπως η χειρουργική επέμβαση, μπορείτε να δοκιμάσετε πιο ευαίσθητες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους διόγκωσης του πέους.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά από αυτά, από τη μαγειρική σόδα έως τις διάφορες συσκευές.

Απλά πρέπει να τα καταλάβετε και να καθορίσετε αυτά που είναι κατάλληλα για εσάς. Σήμερα, σκεφτείτε εάν είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Πραγματικότητα και αποτελεσματικότητα

ένας άντρας θέλει να μεγεθύνει το πέος του

Μερικοί πιστεύουν ότι μόνο με τη βοήθεια ενός πλαστικού χειρουργού μπορείτε να αλλάξετε αυτό που δίνεται από τη φύση και τίποτα άλλο. Αλλά μην χάνετε το μυαλό σας και πιστέψτε άψογα όλα όσα ειπώθηκαν.

Ας μιλήσουμε για το πώς να μεγεθύνετε πραγματικά το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση. Οποιοδήποτε μέσο που έχει σχεδιαστεί για να διορθώσει το μέγεθος του πέους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα επηρεάσει αυτό το όργανο, διαφορετικά δεν θα είχε επινοηθεί.

Φυσικά, κανείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μιλήσει για ένα αποτέλεσμα 100%, καθώς η ατομικότητα του οργανισμού μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε μια τόσο δύσκολη διαδικασία όπως η διεύρυνση του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η διάρκεια των ανεξάρτητων διαδικασιών είναι επίσης πολύ μεγαλύτερη από την πλαστική χειρουργική. Ωστόσο, εάν έχετε θέσει τον εαυτό σας έναν στόχο και ακολουθήσετε όλες τις απαραίτητες συστάσεις σχετικά με τη μία ή την άλλη επιλεγμένη μέθοδο, μπορείτε να επιτύχετε σημαντική επιτυχία.

Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Είναι καιρός να μάθετε πώς να μεγεθύνετε το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση. Υπάρχουν οικιακές μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη ρύθμιση του μεγέθους του πέους χωρίς να καταφεύγουν σε χειρουργική επέμβαση:

 1. Κρέμες.
 2. Γοβάκια.
 3. Επέκταση.
 4. Γυμνάσια.
 5. Αυνανισμός.
 6. Μασάζ.
 7. Παραδοσιακή ιατρική (σόδα, τσάι από βότανα. )

Αξίζει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν επίσης ειδικά χάπια και συμπληρώματα για τη διεύρυνση του πέους.

Αλοιφές και τζελ

Η γυναίκα μέτρησε το πέος ενός άνδρα μετά τη μεγέθυνση

Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα του μεγέθους του πέους με αλοιφή ή γέλη, πρέπει πρώτα να αποφασίσετε για το σωστό προϊόν.

Βασικά, κάθε αλοιφή ή γέλη εφαρμόζεται σύμφωνα με τις συστάσεις που δίνονται στις οδηγίες.

Οι παρεμβάσεις διεξάγονται σε μία πορεία για αρκετούς μήνες, αλλά η διεύρυνση του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση μπορεί να παρατηρηθεί ήδη την πρώτη εβδομάδα χρήσης.

Τέτοια φάρμακα λειτουργούν επηρεάζοντας τις κυτταρικές δομές και προκαλώντας τις απαραίτητες διαδικασίες. Πολλές πηκτές και αλοιφές λειτουργούν βάσει της αρχής ενός διεγέρτη της κυτταρικής διαίρεσης, επιπλέον τα θρέφουν και βελτιώνουν τις μεταβολικές διαδικασίες. Εξαιτίας αυτού, το γεννητικό όργανο μπορεί να αλλάξει το μέγεθός του.

Πριν από τη διεύρυνση του πέους με κρέμες και αλοιφές χωρίς χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορεί κάθε οργανισμός να υποκύψει στις επιδράσεις των συστατικών της αλοιφής ή του πηκτώματος, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε έλλειψη δράσης ή αργή εξέλιξη.

Αντενδείξεις - μόνο ατομική δυσανεξία στις ουσίες στις οποίες αυτά τα φάρμακα είναι πλούσια.

Στη συνέχεια, θα μάθουμε πώς να μεγεθύνουμε το πέος χωρίς κρέμες και χειρουργική επέμβαση.

αντλία

Μεγέθυνση πέους με φούντα

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να μεγεθύνετε το πέος χωρίς χημικά, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ενότητες της έκδοσής μας.

Η λειτουργική αρχή μιας τέτοιας συσκευής όπως η αντλία βασίζεται στο γεγονός ότι οι διαδικασίες και η ροή του αίματος στο πέος αυξάνονται με τη βοήθεια της πίεσης που δημιουργείται από τη συσκευή, η οποία δρα στο πέος.

Αυτό το αποτέλεσμα επιτρέπει στις κυτταρικές δομές να διαιρούνται και να μεγαλώνουν έντονα.

Ωστόσο, η αντλία δεν μπορεί να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα για αυτό.

Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να προσθέσετε περισσότερες ζωικές πρωτεΐνες, γλυκόζη και βιταμίνες Β στη διατροφή σας με μια αντλία.

Η αντλία μεγέθυνσης πέους χρησιμοποιείται σύμφωνα με ένα ειδικό σχήμα που υπολογίζεται ξεχωριστά και γίνεται διαυγές μετά την πρώτη συνεδρία. Η ουσία της διαδικασίας είναι να ρυθμίσετε το επιθυμητό επίπεδο πίεσης ή να κάνετε τη ρύθμιση μόνοι σας και να αντέξετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα τοποθετώντας τη συσκευή στο πέος.

Βασικά, ο χρόνος για τη διαδικασία είναι 20 λεπτά έως μια ώρα. Εξαρτάται από τον ίδιο τον τύπο της αντλίας και τον τύπο της συνεδρίας που εκτελείται. Ενδέχεται να υπάρχουν επαναλήψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά η διάρκεια της διαδικασίας θα μειωθεί σε αυτήν την περίπτωση.

Το κυριότερο είναι να μην το παρακάνετε, χρησιμοποιώντας μια συσκευή που θα βοηθήσει και στη μεγέθυνση και την πυκνότητα του πέους χωρίς αλοιφές και χειρουργική επέμβαση. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να κερδίσετε ένα σημαντικό ποσό μώλωπες. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε υδραυλική αντλία, το μώλωπες δεν είναι κακό.

ανανέωση

Μια απλή συσκευή που βοηθά τόσο τη μεγέθυνση όσο και την πυκνότητα του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση. Λειτουργεί απαλά, σταδιακά δίνοντας αντίσταση στα κύτταρα του πέους στην κατάσταση στην οποία είναι στερεωμένο.

Το να φοβόμαστε ότι το πέος θα επιμηκυθεί και έτσι να γίνει λεπτότερο είναι πολύ ανόητο, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους της φυσιολογίας του ανθρώπινου σώματος.

Επέκταση για μεγέθυνση πέους

Μια τέτοια συσκευή χρησιμοποιείται σε μια πορεία, η οποία εξαρτάται κυρίως από την παρουσία ή την απουσία ενός αποτελέσματος.

Οι αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν μετά από 10 ημέρες τακτικής και σωστής χρήσης.

Η διαδικασία πραγματοποιείται αρκετές φορές την ημέρα (κατά προτίμηση), στερεώνοντας το πέος στην επέκταση για το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στις οδηγίες.

Οι συναντήσεις διαρκούν από μία έως τρεις ώρες.

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το πέος άνετο και να αποφεύγετε τον πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Αντενδείξεις μπορούν να υπάρχουν μόνο σε άτομα με αυξημένη ευαισθησία του οργάνου, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχουν αντενδείξεις.

Αθλητική άσκηση

Η άσκηση είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος σας χωρίς χειρουργική επέμβαση. Είναι σε θέση να σφίγγει τους μυς και να τους κάνει να μεγαλώσουν.

Οι πιο διάσημες ασκήσεις είναι το jelqing και η τεχνική του kegel.

Τα αποτελέσματα μπορούν να αναμένονται ένα μήνα μετά την προπόνηση. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, θα πρέπει να σκεφτείτε σωστά τη διατροφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά κοκτέιλ για την ανάπτυξη των μυϊκών δομών.

Η άσκηση αναφέρεται σε μεθόδους μεγέθυνσης του πέους που δεν χρησιμοποιούν κρέμα ή χάπια. Είναι αλήθεια ότι η άσκηση πρέπει να γίνεται τακτικά και να μην υπερβαίνει το επιτρεπόμενο επίπεδο άγχους, ώστε να μην υπονομεύεται η ανδρική αξιοπρέπεια.

Γυναίκα έκπληκτος από το μέγεθος ενός ανδρικού κόκορα

Είναι σημαντικό να μην αφήνετε έντονη δυσφορία και επώδυνες αισθήσεις κατά τη διάρκεια τέτοιων χειρισμών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες ασκήσεις:

 • πρώτα απ 'όλα, πρέπει να λιπάνετε το πέος με ειδικό λιπαντικό.
 • στη συνέχεια πρέπει να πάρετε μια στύση?
 • Μόλις επιτευχθεί στύση 100%, θα πρέπει να πιάσετε τη βάση του πέους με τον αντίχειρα και το δείκτη σας, έτσι ώστε το αίμα στον στυτικό ιστό να μπορεί να συγκρατηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα.
 • αφήνοντας το ένα χέρι στη βάση του γεννητικού οργάνου, το άλλο πρέπει να πιάσει το κεφάλι με τον ίδιο τρόπο στη βάση.
 • Το επόμενο βήμα θα είναι ασκήσεις τεντώματος πολλαπλών κατευθύνσεων. Πρώτα προς τα εμπρός (τα χέρια σταδιακά χωρίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις), μετά προς τα δεξιά και προς τα αριστερά. Κάθε τέντωμα πρέπει να γίνεται πλήρως και να σταθεροποιείται για 10 δευτερόλεπτα.
 • Πρέπει να επαναλάβετε την άσκηση αρκετές φορές την ημέρα, η διάρκεια μιας συνεδρίασης είναι 5 λεπτά.

μασάζ

Μασάζ για μεγέθυνση του πέους

Μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για τη διεύρυνση του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση (γνωστή ως μασάζ) είναι η τεχνική Tao. Γίνεται ως εξής:

 1. Αρχικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό πανί, το οποίο θα πρέπει να υγραίνεται με νερό και να τυλίγεται γύρω από το πέος για να ηρεμήσετε όλες τις διαδικασίες και να προετοιμαστείτε για τη διαδικασία.
 2. Αφού σκουπίσετε το όργανο, στεγνώστε το μασάζ.
 3. Αφού τοποθετήσετε τα δάχτυλά σας στη βάση του πέους, πρέπει να τρέξετε αίμα μέχρι το τέλος του.
 4. Πρέπει να κάνετε κινήσεις σε πλάτος, αλλά προσεκτικά, και να πιάσετε το όργανο με τη μέγιστη επιτρεπόμενη δύναμη.
 5. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι 10 λεπτά.
 6. Η πορεία ενός τέτοιου μασάζ θα πρέπει να διαρκέσει αρκετούς μήνες.

αυνανισμός

Υπάρχει ένας τρόπος που λένε ότι συνδυάζουν την επιχείρηση με την ευχαρίστηση. Η ουσία του είναι να αυνανίζεται έως και πέντε φορές την ημέρα. Αυτές οι διαδικασίες πρέπει να εκτελούνται για τουλάχιστον επτά συνεχόμενες ημέρες. Είναι δυνατόν να διευρυνθεί το πέος με αυτόν τον τρόπο χωρίς χειρουργική επέμβαση και γιατί το πέος αρχίζει να μεγαλώνει; Ας ανακαλύψουμε.

Ο αυνανισμός αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα όλων των διαδικασιών ιστού.

Εάν δεν είναι δυνατό να αφιερωθείτε στον εαυτό σας και να αφιερώσετε χρόνο για αυνανισμό που πολλές φορές την ημέρα, μπορείτε να πάρετε τον ίδιο αριθμό φορών μόνο με στύση, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να ολοκληρώσετε τη διαδικασία που έχει ξεκινήσει.

Λαϊκά βότανα

Και η τελευταία μας ευκαιρία να διευρύνουμε το πέος με βότανα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η παρακάτω λίστα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό, λαμβάνοντας υπόψη την ατομική ευαισθησία:

Ginkgo biloba φύλλα για τη διεύρυνση του πέους
 • Λευκάγκαθα;
 • Φύλλα Ginkgo;
 • Catuaba;
 • Κορεάτικο τζίνσενγκ.

Η αρχή της χρήσης βοτάνων είναι απλή. Αφού επιλέξετε ένα από αυτά για γεύση, πρέπει να προετοιμάσετε ένα αφέψημα, το οποίο πρέπει να τρίβεται στα γεννητικά όργανα κάθε μέρα.

Συνιστάται να το κάνετε αυτό δύο έως τρεις φορές την ημέρα.

Όλα τα βότανα έχουν αθροιστική επίδραση, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε αμέσως το αποτέλεσμα.

Αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν από τη δέκατη ημέρα της αίτησης, αλλά αυτό το μάθημα είναι πολύ μικρό για να μπορέσετε να πείτε κάτι καθαρά. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε αφέψημα για αρκετούς μήνες.

Όταν αποφασίζετε για μια μέθοδο και μέθοδο για τη διεύρυνση του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε πώς να ισορροπήσετε διάφορες τεχνικές μεταξύ τους. Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό και να μην τραυματίσετε τον εαυτό σας, τότε το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα διαρκέσει πολύ.