μασάζ

Το μασάζ υπήρξε από καιρό μια δημοφιλής μέθοδος, η τεχνική της οποίας μπορεί ακόμη και ένας μη ειδικός να χρησιμοποιήσει στο σπίτι. Αλλά το μασάζ του πέους είναι μια ειδική, οικεία διαδικασία που μπορεί να είναι δύσκολη.

Στην πραγματικότητα, αν έχετε μάθει απλές τεχνικές, όχι μόνο μπορείτε να ευχαριστήσετε έναν άνδρα, αλλά και να έχετε σημαντικά οφέλη για την υγεία.

Τύποι μασάζ πέους

Υπάρχουν πέντε βασικοί τύποι μασάζ:

 1. ερωτικός;
 2. ιατρικός;
 3. Τζελκίνγκ;
 4. Κενό;
 5. ταντρικός.

Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλοι τύποι μασάζ που βοηθούν:

Μασάζ για έναν άνδρα για υγεία
 • αυξημένη λίμπιντο
 • μια διεύρυνση του φαλλού.

Κάθε τύπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και μια ειδική τεχνολογία για τη διαδικασία. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς εκτελούνται σωστά διάφοροι τύποι μασάζ πέους.

Λύσεις

Πολλές «αρσενικές» ασθένειες αντιμετωπίζονται με πολύπλοκες θεραπείες, όπως παραδοσιακή ιατρική και μασάζ.

Αλλά η τεχνολογία της διαδικασίας θεραπείας έχει έναν αρκετά μεγάλο κατάλογο ασθενειών που είναι αντενδείξεις για τη χρήση της. Αυτές είναι ασθένειες όπως:

 • οξεία κυστίτιδα
 • αναπαραγωγική φυματίωση;
 • Λοιμώδεις ασθένειες των γεννητικών οργάνων.
 • παθήσεις του ορθού
 • Τραυματισμός των όρχεων, που συνοδεύεται από τοπική ή γενική αύξηση της θερμοκρασίας.
 • Φλεγμονή της επιδιδυμίδας.

Αυτή η διαδικασία πρέπει να εκτελείται μόνο από έναν ειδικά εκπαιδευμένο επαγγελματία με ιατρικό ιστορικό.

Κατά κανόνα, αυτή η επιλογή συνδυάζεται με ένα μασάζ της ουρήθρας, το οποίο απαιτεί μια ιδιαίτερα προσεκτική και επαγγελματική προσέγγιση.

Τεχνική θεραπευτικού μασάζ της ουρήθρας

Τεχνική θεραπευτικού μασάζ της ουρήθρας

Η ουρήθρα πρέπει να προεπεξεργαστεί με διάλυμα οξυκυανικού υδραργύρου. Γεμίζεται επίσης στην ουροδόχο κύστη στο τέλος της διαδικασίας. Αυτό γίνεται για να επηρεάσει τη δευτερεύουσα μικροχλωρίδα.

Το ουρηθρικό μασάζ έχει ως εξής:

 • ο άντρας κάθεται στην πλάτη του στην πιο χαλαρή θέση.
 • μια ράβδος εισάγεται στο μπροστινό μέρος της ουρήθρας και στερεώνεται με το αριστερό χέρι.
 • ο μασέρ κτυπά απαλά το πέος με το δείκτη και τα αντίχειρα και κινείται με ελαφριά πίεση από τη βάση του πέους στο άνοιγμα της ουρήθρας.
 • Η όλη διαδικασία διαρκεί 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό, μετά το οποίο το κανάλι ξεπλένεται με υδράργυρο.

Η κανονικότητα ενός τέτοιου μασάζ: κάθε δύο έως τρεις ημέρες.

Τα αποστειρωμένα ιατρικά γάντια πρέπει να φοριούνται στα χέρια του μασέρ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Ερωτικός

Ερωτικά μασάζ μπορούν να γίνουν από ζευγάρια πριν από το σεξ ή από έναν άνδρα μόνο για χαλάρωση

Για να πάρετε τις πιο ευχάριστες αισθήσεις από τη διαδικασία, χρειάζεστε λίπανση. Διάφοροι τύποι λαδιών που δεν έχουν έντονη οσμή ή λιπαντικά σιλικόνης είναι κατάλληλοι για ανεξάρτητες δράσεις. Εάν μια ερωτική συνεδρία είναι το προοίμιο για δύο συνεργάτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βρώσιμα έλαια ή λιπαντικά. Στη συνέχεια, η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Εάν δεν διατίθενται ειδικά προϊόντα, τα οικεία τζελ υγιεινής ή οι κρέμες χεριών είναι τα υποκατάστατά τους.

Foreplay πριν από το ερωτικό μασάζ

Το Foreplay γίνεται από έναν σύντροφο, ξεκινώντας με ένα γενικό μασάζ σώματος και τελειώνει με ερωτογενείς ζώνες. Ταυτόχρονα, ο άντρας πρέπει να χαλαρώσει εντελώς. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε κατευθείαν στη συνάντηση. Εάν υπάρχουν δύο συνεργάτες, η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους:

 1. Ταϊλανδέζικο μασάζ ουράς. Σε αυτήν τη μορφή, μια γυναίκα χρησιμοποιεί ολόκληρη την επιφάνεια του σώματος, αγκαλιάζει τον σύντροφό της στενά και αυξάνει την πίεση στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πιέζοντας το δέρμα πάνω από το σώμα του άνδρα.
 2. Μασάζ μαστού. Μια μεγάλη ποσότητα λιπαντικού εφαρμόζεται στο πέος του άνδρα και στο στήθος της γυναίκας, μετά την οποία ο σύντροφος τοποθετεί το πέος μεταξύ των μαστικών αδένων της. Το συμπιέζει ελαφρά με τα χέρια της και γλιστρά κατά μήκος του πέους με κινήσεις πάνω-κάτω.
 3. Μασάζ χεριών στο πέος. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει τόσο την παρουσία ενός συντρόφου όσο και τη δυνατότητα ανεξάρτητης συμπεριφοράς. Η συνεδρία πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια: αγγίζοντας απαλά τους όρχεις και τον κορμό των οργάνων, αποφεύγοντας το κεφάλι. Αφού οι όρχεις τραβηχτούν στο όσχεο, τα χέρια συνεχίζουν να κινούνται για να διεγείρουν το άνω τρίτο του πέους και το ίδιο το κεφάλι.

Όλες οι κινήσεις πρέπει να είναι ομαλές, δεν επιτρέπονται αιχμηρές κινήσεις ή ισχυρή συμπίεσηΟ ρυθμός αυξάνεται σταδιακά. Ταυτόχρονα, τα χέρια είτε κινούνται πάνω-κάτω με ελαφριά πίεση ή διανέμουν τις κινήσεις μασάζ σε σπείρα σε όλο το μήκος του πέους. Για μια αλλαγή, μερικές φορές μπορείτε να μεταβείτε στην ενισχυμένη δράση ορισμένων περιοχών του πέους.

Για αύξηση

Κάντε μασάζ για έναν άνδρα για μεγέθυνση του πέους

Το σωστό μασάζ πέους, που στοχεύει ειδικά στη διεύρυνση του πέους, χρησιμοποιείται ευρέως και θεωρείται ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τη μεγέθυνση αυτού του οργάνου.

Υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές για αυτό το μασάζ. Ένας άντρας μπορεί να επιλέξει την πιο κατάλληλη διαδικασία για τον εαυτό του ή να αλλάξει μεταξύ τους.

Πώς να κάνετε σωστό μασάζ μέλους

Όλες οι τεχνικές περιλαμβάνουν το τέντωμα και το στρίψιμο του πέους. Μπορείτε επίσης να χειριστείτε μια συγκεκριμένη περιοχή του πέους για να το κάνετε μεγαλύτερο. Ας εξετάσουμε τους απλούστερους τύπους αυτής της διαδικασίας.

 1. Για καθημερινή χρήση. Αυτή είναι μια απλή τεχνική που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Για αυτούς, πρέπει να προετοιμάσετε το όργανο τυλίγοντας το με ένα υγρό, μαλακό πανί για 2 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το. Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος. Το ίδιο το μασάζ ξεκινά με τεντώματα. Ένα άκρο σε κατάσταση ηρεμίας πρέπει να λαμβάνεται από το κεφάλι και να τραβιέται αργά και απαλά από το σώμα προς την αντίθετη κατεύθυνση για λίγα λεπτά. Σε αυτήν την περίπτωση, η δύναμη έλξης πρέπει να αυξηθεί σταδιακά. Μετά από αυτό, θα πρέπει να ξεκουραστείτε για ένα λεπτό. Στη δεύτερη φάση, το πέος μετατρέπεται σε γροθιά για αρκετά λεπτά. Οι κυκλικές κινήσεις εκτελούνται σε ποσότητα τουλάχιστον 20. Στη συνέχεια, οι κινήσεις επαναλαμβάνονται, αλλά σε συνδυασμό με ένα τέντωμα του πέους. Στο τελικό στάδιο, το όργανο πρέπει να τεντωθεί ελαφρώς σε όλο το μήκος του.
 2. κατάλληλο μασάζ για μεγέθυνση του πέουςΑπλή τεχνική. Στην πρώτη φάση της διαδικασίας, το δεξί χέρι χρησιμοποιείται για να συγκρατεί το πέος, ενώ το τραβάει και απελευθερώνει ρυθμικά, αλλάζοντας κατεύθυνση. Η σκηνή πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα, κάθε φορά που πλησιάζουν 10. Στη δεύτερη φάση, το πέος περιστρέφεται χωρίς να σταματήσει το τέντωμα του. Πρώτα κάνουν κινήσεις προς τη δεξιά πλευρά και περιστρέφουν απαλά το πέος 10 φορές. Στη συνέχεια, γίνεται ο ίδιος αριθμός προσεγγίσεων, κατευθύνοντας το μέλος προς τα αριστερά. Στο τέλος της διαδικασίας, ένα όρθιο πέος πιέζεται στους εσωτερικούς μηρούς.
 3. Διεύρυνση κεφαλής. Αυτή η διαδικασία συνίσταται στην αύξηση της ροής του αίματος προς την κεφαλή του πέους και τον καθορισμό του μέγιστου όγκου σε αυτό το τμήμα του πέους, το οποίο αυξάνει σταδιακά το μέγεθός του. Θα πρέπει να πιάσετε τον άξονα του πέους με το δακτύλιο του αντίχειρα και το δείκτη σας. Αυξάνοντας σταδιακά τη συμπίεση, πρέπει να μετακινήσετε τα δάχτυλά σας από τη βάση στο κεφάλι, επαναλαμβάνοντας τις κινήσεις αρκετές φορές. Τέλος, τα δάχτυλα, συμπιεσμένα στη βάση της κεφαλής, κρατούνται σε αυτήν τη θέση για 10 δευτερόλεπτα. Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά.

Κάντε μασάζ προσεκτικά για να αποφύγετε την καταστροφή του οργάνου. Οι επώδυνες αισθήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας είναι απαράδεκτες. Επομένως, εάν υπάρχουν ενδείξεις της παραμικρής δυσφορίας, η συνεδρία πρέπει να διακοπεί και την επόμενη φορά θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να εφαρμοστεί με ακρίβεια η τεχνική μασάζ.

Μασάζ κεφαλής

Μασάζ κεφαλής

Αυτή η τεχνική δεν είναι μόνο χρήσιμη, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ ευχάριστη: πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα μεσαία και τα δάχτυλά σας για να συμπιέσετε το μέρος του πέους που θα θεραπευτεί. Στη συνέχεια το κεφάλι δουλεύει με το αντίχειρα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Η κατεύθυνση της κίνησης αλλάζει: δεξιόστροφα και αριστερόστροφα. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση, αλλά όχι περισσότερο από 2 εβδομάδες.

Σπουδαίος! Οι ανατολικοί θεραπευτές συνιστούν την αποφυγή εκσπερμάτωσης κατά τη διάρκεια αυτού του μασάζ. Αυτό θα αυξήσει τη σεξουαλική δύναμη ενός άνδρα. Αυτή η μέθοδος θεωρείται επίσης μια εξαιρετική πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.

Ένας απλούστερος τύπος μασάζ είναι οι απαλές κινήσεις των εναλλασσόμενων χεριών από το κεφάλι προς τη βάση του πέους. Αφού ολοκληρώσετε την κίνηση με το ένα χέρι, απελευθερώνεται και ξεκινά ξανά πιάνοντας το κεφάλι με το άλλο χέρι. Με αυτόν τον τρόπο, οι υποδοχείς στην επιφάνεια της κεφαλής διεγείρονται ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

συμπέρασμα

Πολλοί απλοί τρόποι για να κάνετε μασάζ στο πέος μόνοι σας δίνουν στον άντρα την ευκαιρία να μην καταφύγει στις υπηρεσίες επαγγελματιών θεραπευτών μασάζ. Γνωρίζοντας τη σωστή τεχνική και εξασκηθείτε λίγο, μπορείτε όχι μόνο να βοηθήσετε το σώμα σας, αλλά και να αισθανθείτε ευχάριστες αισθήσεις. Το κύριο πράγμα είναι η προσεκτική και σωστή εκτέλεση όλων των χειρισμών.