Αντλία διεύρυνσης πέους - Vacuum Πώς λειτουργεί

Μια αντλία κενού για μεγέθυνση πέους είναι μια εναλλακτική λύση για την ακριβή χειρουργική επέμβαση και χρησιμοποιείται στο σπίτι. Πολύ συχνά οι άνδρες υποτιμούνται, έχουν μια ελκυστική εμφάνιση και προσπαθούν να το αλλάξουν ριζικά.

Αλλά ορισμένα μέλη του ισχυρότερου σεξ πρέπει πραγματικά να διορθώσουν όχι μόνο την εμφάνισή τους, αλλά και τις οικείες περιοχές. Δεν μπορούν όλοι να καυχηθούν για το μέγεθος του πέους.

Ένα μικρό πέος προκαλεί πολλά προβλήματα και δυσάρεστες στιγμές για έναν άνδρα όταν αναπτύσσει συμπλέγματα. Σήμερα θα σας πούμε πώς λειτουργεί η συσκευή, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου και ποιες είναι οι αντενδείξεις.

Οι σεξολόγοι έχουν αποδείξει ότι για μια γυναίκα να επιτύχει οργασμό, το μέγεθος του πέους ενός άνδρα δεν έχει σημασία. Κανονικά, το όργανο πρέπει να είναι 10 έως 15 cm σε κατάσταση στύσης. Σκεφτείτε λοιπόν προσεκτικά πριν ξεκινήσετε αυτήν την τεχνική. Ίσως είσαι καλά

Τύποι αντλιών για μεγέθυνση πέους

Τι είναι

Η συσκευή αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα που είναι εύκολο να συναρμολογηθούν. Πλαστική ηλεκτρική σκούπα με ελαστικό δακτύλιο στη βάση που ταιριάζει άνετα στο πέος. Μία βαλβίδα ασφαλείας με μανόμετρο, λαστιχένιο σωλήνα και λαμπτήρα για την άντληση αέρα από το κενό συνδέονται δίπλα στην αντλία.

Χάρη στη συσκευή, το πέος μεγαλώνει σταδιακά έως 3 cm και ο όγκος μπορεί να αυξηθεί έως και 1, 5 cm. Η συσκευή αυξάνει τη λίμπιντο, βοηθά στα αρχικά στάδια της στυτικής δυσλειτουργίας και σε πολλές ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος.

Η αντλία διεύρυνσης του πέους είναι ιδανική για συμφόρηση στα πυελικά όργανα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και εξαλείφει τις παθολογικές διεργασίες στον προστάτη.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες που δεν έχουν μόνιμες σεξουαλικές σχέσεις ή που πρέπει να κάθονται σε ένα μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που συνεπάγεται συνεχή εργασία στο γραφείο.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί προφυλακτικά για την πρόληψη της ανικανότητας και του αδενώματος του προστάτη. Ή απλώς για να διαφοροποιήσετε την οικεία ζωή σας. Δυστυχώς, η μέθοδος δεν συνιστάται για όλους · υπάρχουν πολλές παρενέργειες και αντενδείξεις.

Πως δουλεύει

η αρχή της λειτουργίας της αντλίας διεύρυνσης πέους

Μια αντλία μεγέθυνσης πέους μπορεί να αγοραστεί σε φαρμακεία, καταστήματα σεξ ή να παραγγείλετε μέσω Διαδικτύου. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι εάν η διαδικασία πραγματοποιείται τακτικά, το αποτέλεσμα θα είναι ορατό σε 1-2 μήνες.

Λόγω της επίδρασης του κενού στο πέος, συμβαίνει μια πολύπλοκη διαδικασία κυτταρικής διαίρεσης υπό την πίεση της ροής του αίματος σε αυτό. Κάθε φορά που γίνεται όλο και περισσότερο, το δέρμα γίνεται ελαστικό και ελαστικό.

Υπάρχει λοιπόν μια πολυαναμενόμενη προσθήκη σε εκατοστά. Το κόστος της αντλίας είναι διαφορετικό. Εξαρτάται από τον τύπο του εργαλείου, τον κατασκευαστή, την ποιότητα των εξαρτημάτων και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Όταν αγοράζετε μια συσκευή, θα πρέπει να προσέξετε το έμβολο, το πλάτος και το μήκος του οποίου σε κατάσταση διέγερσης πρέπει να είναι μεγαλύτερο από τις πραγματικές διαστάσεις του πέους και ο λαστιχένιος δακτύλιος πρέπει να είναι σφιχτός. Επομένως, μετρήστε πρώτα τις παραμέτρους - το περίμετρο και το μήκος του οργάνου.

είδη

 1. Εγχειρίδιο.Με τη βοήθεια ενός ειδικού αχλαδιού και ενός λαστιχένιου σωλήνα μέσω του οποίου αντλείται αέρας, ο ίδιος ο άνθρωπος δημιουργεί ένα κενό με τα χέρια του.
 2. Ηλεκτρική αντλία.Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εδώ, απλώς βάλτε το, ενεργοποιήστε το και ρυθμίστε την ισχύ.
 3. Με υδραυλική αντλία.Μια λιγότερο τραυματική διαδικασία που εκτελείται υποβρύχια και θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές.

Το άκρο διευρύνεται λόγω υπερβολικής συσσώρευσης αίματος υπό πίεση στα αγγεία του κυκλοφορικού συστήματος που ονομάζεται υπεραιμία. Με τη βοήθεια λαβής κενού, το πέος σκληραίνει και μεγαλώνει έως ότου μειωθεί η πίεση στο έμβολο. Η τεχνητή στύση υπό πίεση βοηθά στη μεγέθυνση του πέους.

Πριν χρησιμοποιήσετε μόνο τη συσκευή, διαβάστε τις οδηγίες ή συμβουλευτείτε γιατρό. Αυτό ισχύει για άνδρες με χρόνιες και οξείες ασθένειες της περιοχής των γεννητικών οργάνων.

Αύξηση κενού: οδηγίες χρήσης

Πριν από τη χρήση, η συσκευή πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία με αντισηπτικό ή διάλυμα σαπουνιού. Μην βράζετε ή ρίχνετε βραστό νερό πάνω του, καθώς αυτό μπορεί να παραμορφώσει τον πλαστικό κύλινδρο.

Εάν αυτή η συσκευή προορίζεται για γενική χρήση, επεξεργαστείτε την πριν από τη χρήση. Η αντλία απαιτεί συνεχή συντήρηση εάν τη χρησιμοποιείτε συχνά.

Ενδείξεις:

 • Ανυψώνει και επεκτείνει το όργανο.
 • Ταχεία διέγερση στύσης πριν από το σεξ.
 • Μια πρόσθετη μέθοδος για μια μεγάλη ποικιλία οικειών ζωών.

Εγχειρίδιο:

 • Η κρέμα εφαρμόζεται στο πέος.
 • Το εσωτερικό της αντλίας λιπαίνεται με βαζελίνη ή με άλλα μέσα για καλύτερη ολίσθηση.
 • Το στοιχείο βυθίζεται στον κύλινδρο.
 • Πιέστε προς τα κάτω τη συσκευή στη βάση του ηβικού οστού.
 • Κρατώντας το κενό με το ένα χέρι, πιέστε το λαμπτήρα με το άλλο για να αντλήσετε τον αέρα.
 • Εάν το μηχάνημα είναι αυτόματο, απλώς πατήστε το κουμπί.

Το εφέ θα εμφανιστεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα αίμα στο πέος, γίνεται κόκκινο και γίνεται το μέγεθος μιας στύσης. Μετά από 20 έως 30 δευτερόλεπτα, ο αέρας θα αρχίσει να παίρνει τα φυσικά σχήματα του πέους.

Επομένως, επαναλάβετε αυτό έως και 10 φορές ανά συνεδρία. Συνιστάται να το κάνετε αυτό το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Με κάθε χειρισμό, αυξήστε τον χρόνο κράτησης αέρα κατά 60 δευτερόλεπτα την ημέρα.

Αφού τραβήξετε έξω το όργανο μετά τη διαδικασία, πιέστε το στη βάση και κρατήστε το για λίγα λεπτά. Με καθημερινή χρήση, το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από 1 μήνα. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπιτικό, είναι γεμάτο με επιπλοκές και παρενέργειες.

Τι μπορεί να είναι από την ακατάλληλη χρήση μιας σπιτικής συσκευής

 • Αιμάτωμα. Τα σκούρα σημεία στο πέος υποδεικνύουν αιμορραγία. Λόγω αυτού που εμφανίζεται η μώλωπα?
 • Μη φυσική διόγκωση του πέους.
 • Στασιμότητα του ιστού του τριχωτού της κεφαλής και της ακροποσθίας. Η στασιμότητα εκδηλώνεται σε υπερβολικό κενό, το οποίο μπορεί να έχει επιλεγεί εσφαλμένα σύμφωνα με τις αρχικές παραμέτρους.
 • Προσωρινή ανικανότητα.

Η σωστή χρήση της αντλίας σας θα αποτρέψει παρενέργειες και πιθανές επιπλοκές. Μην παραμελείτε την ποιότητα και τον πιστοποιημένο εξοπλισμό.

Πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες, παρακολουθήστε προσεκτικά το βίντεο, διαβάστε τις οδηγίες και τις κριτικές σχετικά με αυτήν τη μέθοδο. Πολλοί άνδρες επαινούν το γεγονός ότι το πέος διογκώθηκε με τη βοήθεια μιας αντλίας σε λίγους μήνες χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μασάζ μεγέθυνσης πέους νερού:

 • Γεμίστε τον κύλινδρο με καθαρό υγρό.
 • Βάλτε το όργανο στην αντλία και προσπαθήστε να μην πιέσετε το μεγαλύτερο μέρος του νερού από εκεί.
 • Σε οριζόντια θέση, πιέστε την ηβική περιοχή με ελαστικό δακτύλιο.
 • Τώρα μπορείτε να πατήσετε για να εξαγάγετε την περίσσεια υγρού.
 • Πατήστε το κουμπί και κατεβάστε το πέος.
 • Μην παραμείνετε σε αυτήν τη θέση για περισσότερο από 15-20 λεπτά.
 • Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, αδειάστε το νερό.

Αυτοί οι χειρισμοί μπορούν να πραγματοποιηθούν στο ντους, στο μπάνιο. Μην ξεχνάτε ότι δεν αξίζει πλέον να κρατάτε, δεν υπάρχει άμεσο αποτέλεσμα, εμφανίζονται μόνο μώλωπες και πρήξιμο.

Θετικές και αρνητικές πτυχές της μεθόδου

Για προληπτικούς σκοπούς, ορισμένοι γιατροί ασκούν τη χρήση αυτής της αντλίας πέους στη θεραπεία τους. Πιστεύεται ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζει από τη συμφόρηση.

Πλεονεκτήματα:

 • Σημαντική επιμήκυνση του πέους έως 4 cm.
 • Αύξηση όγκου (έως 2 cm).
 • Βελτιώνει την ποιότητα της οικείας ζωής, παρατείνει τη στύση.
 • Το σώμα γίνεται ευαίσθητο στα χάδια.
 • Αποτρέπει τις ανωμαλίες του ουροποιητικού συστήματος και τις παθολογικές διεργασίες στον προστάτη.
 • Ομαλοποιεί το μεταβολισμό.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μια συσκευή, δεν θα πρέπει να έχει χρόνιες ή οξείες ασθένειες. Η διαβούλευση με τον ουρολόγο είναι απαραίτητη. Θα σας βοηθήσει επίσης να επιλέξετε παράλληλη θεραπεία, φάρμακα που συμβάλλουν σε ένα γρήγορο αποτέλεσμα.

Αντενδείξεις (μειονεκτήματα):

 • Ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος (σακχαρώδης διαβήτης)
 • Παθολογικές διεργασίες των νεφρών, κίρρωση του ήπατος.
 • Σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, ρέουσες εκκρίσεις, παρουσία τραυμάτων και αποστημάτων.
 • Μια οξεία πορεία της νόσου, μεταδοτική και ιογενής, συνοδευόμενη από υψηλό πυρετό.
 • Θρόμβωση.

Επιλέγοντας τη σωστή αντλία κενού

Πριν αγοράσετε, πρέπει να μετρήσετε τις παραμέτρους του οργάνου σας, να ορίσετε έναν στόχο, πόσο μπορείτε να αυξήσετε και να επιλέξετε.

Κανόνες επιλογής:

 • Το μέγεθος της φιάλης πρέπει να είναι μερικές ίντσες μακρύτερο από το δικό σας.
 • Η διάμετρος υπερβαίνει επίσης τα 2 εκατοστά σε κατάσταση στύσης του πέους.
 • Αγοράστε μια μηχανική αντλία αέρα ή προτιμήστε μια υδραυλική αντλία στο νερό.
 • Δώστε προσοχή στη στεγανοποίηση (ελαστικό δακτύλιο). Πρέπει να προσφέρει στεγανότητα.

Μην κολλάτε στη συσκευή, αφού έχετε να κάνετε με τα γεννητικά όργανα και επομένως το υλικό πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας.