Χειρουργική επέκταση πέους

Χειρουργική επέκταση πέους

Τα αρσενικά γεννητικά όργανα μπορεί να ποικίλουν σε μέγεθος. Τα περισσότερα από τα μισά αρσενικά είναι πολύ ευχαριστημένα με το μέγεθος του πέους τους. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι η αξιοπρέπεια τους είναι πολύ χαμηλή. Περίπου ογδόντα τοις εκατό των ανδρών έχουν ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ξέρουν πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το πέος.

Υπάρχουν αρκετές παράμετροι με τις οποίες μετράται το μέγεθός του: τη στιγμή της στύσης, το μέγιστο τέντωμα και σε κατάσταση χαλάρωσης. Είναι απαραίτητο να μετρήσετε το πέος σε θερμοκρασία δωματίου αμέσως μετά τον άνδρα. Επομένως, ο παράγοντας της αυθόρμητης συστολής των ιστών σε απόκριση στο κρύο αποκλείεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Πρέπει να το μετρήσετε κατά μήκος της πλάτης, κατά μήκος της γραμμής από το ηβικό οστό έως την άκρη του κεφαλιού. Με όλα αυτά είναι απαραίτητο η γωνία μεταξύ του μπροστινού κοιλιακού τοιχώματος και του πέους να είναι ακριβώς ενενήντα μοίρες (ορθή γωνία)

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων εξαρτώνται επίσης από τη γενική κατάσταση της υγείας, την ηλικία του ατόμου, την παρουσία ασθενειών του γεννητικού οργάνου, τις παθολογικές μεταβολές, καθώς και το πάχος του υποδόριου λιπώδους υπερ supububic στρώματος. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, το πέος συντομεύεται πραγματικά και λειτουργικά. Σε περίπτωση που το μήκος του πέους σε όρθια ή τεντωμένη κατάσταση δεν υπερβαίνει τα 9, 5-11 εκατοστά, τότε δεν είναι ο ιδιοκτήτης ενός μικροπενίου, αλλά ένα μικρό πέος. Επιπλέον, το μήκος των 9, 5 εκατοστών θεωρείται το κατώτερο όριο του μέσου μεγέθους του οργάνου.

Αφού μελετήσουμε τα δεδομένα της γενικευμένης βιβλιογραφίας, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι εάν ένας άντρας στην ενήλικη ζωή έχει πέος 11 cm ή μεγαλύτερο (κατά τη διάρκεια της στύσης), το μέγεθός του είναι μέσοΕάν το πέος έχει μήκος μικρότερο από 3, 5 cm, ονομάζεται "μικρό πέος". Ο όρος «micropenis» χρησιμοποιείται για να αναφέρεται σε πέους που δεν υπερβαίνουν τα δύο εκατοστά όταν εκτείνονται. Πολλοί συγγραφείς τέτοιας βιβλιογραφίας δίνουν παραδείγματα ορισμένων γεννητικών ικανοτήτων σε άνδρες που ανήκουν σε διαφορετικές φυλές. Για παράδειγμα, το πέος των μαύρων σε κατάσταση ηρεμίας είναι συνήθως μια ίντσα μεγαλύτερη και μπορεί να συγκριθεί με το μέγεθος των γεννητικών οργάνων των Ευρωπαίων και των λευκών κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Άλλοι συγγραφείς σημειώνουν ότι το μήκος και το μέγεθος του πέους, όταν είναι όρθιο, είναι κατά μέσο όρο σχεδόν τρεις ίντσες μακρύτερος στους μαύρους από τους λευκούς.

Τα μικρότερα πέους ανήκουν σε άντρες που ζουν στην Ασία. Οι διαστάσεις τους δεν υπερβαίνουν τα δώδεκα εκατοστά κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Αυτό λαμβάνεται ιδιαίτερα υπόψη από τους κατασκευαστές φανταστικών προθέσεων και προφυλακτικών.

Κοινωνικές πτυχές του μικρού πέους

Σήμερα, η ιατρική διαφέρει στο ότι βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Είναι αυτονόητο ότι η σεξουαλική λειτουργία είναι αναπόσπαστο μέρος μιας εκπληρωμένης ζωής. Αυτή η λειτουργία εξαρτάται άμεσα όχι μόνο από την εμφάνιση του πέους αλλά και από την ποιότητα της στύσης. Μελέτες έχουν δείξει ότι σε πολλούς πολιτισμούς, το μέγεθος του πέους όταν βρίσκεται σε ηρεμία και όρθιο έχει θεωρηθεί ως αντανάκλαση της ανδρικής σεξουαλικής ικανότητας. Άνθρωποι από προηγούμενες κουλτούρες δεν ήταν ντροπαλοί και εξέφρασαν ανοιχτά τον θαυμασμό τους για το μεγάλο πουλί.

Τα τελευταία χρόνια της 20ής χιλιετίας, μια πολύ ανοιχτή δημόσια στάση απέναντι στην υγεία, την οικογένεια και τα σεξουαλικά προβλήματα των ανδρών συνέβαλε στη διάδοση της ιδέας της διεύρυνσης του ανδρικού πέους (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης χειρουργικών επεμβάσεων). Αυτή η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια παραϊατρικού σεξουαλικού διαφημιστικού υλικού. Σήμερα, όχι μόνο σε εξειδικευμένες κλινικές, αλλά και στη δημοφιλή βιβλιογραφία (εφημερίδες, περιοδικά κ. λπ. ), οι πληροφορίες σχετικά με το πού και πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με διάφορους τρόπους (συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης) καθίστανται όλο και πιο συχνές με επιπλέον χρέωση. Πρόσφατα, ένας μεγάλος αριθμός δημοφιλών και ιατρικών ιστοτόπων έχει δημιουργηθεί στο Διαδίκτυο με μεγάλο αριθμό άρθρων και ακόμη και ολόκληρα τμήματα αφιερωμένα στη χειρουργική επέμβαση πέους. Το εμπορικό ενδιαφέρον των γεννητικών και πλαστικών χειρουργών οδηγεί επίσης τη διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει το θέμα.

Οι άνδρες που ονειρεύονται μόνο να αλλάξουν το πέος τους είναι οι πιο συνηθισμένοι άνθρωποι (επιχειρηματίες, υπάλληλοι, εργαζόμενοι με μπλε γιακά και παρόμοια). Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, το γεννητικό όργανο δεν διαταράσσεται ούτε ανατομικά ούτε λειτουργικά. Σε ορισμένους άνδρες, ένα πρόβλημα όπως η δυσαρέσκεια με το μέγεθος ή την εμφάνιση των γεννητικών οργάνων τους μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ενός συγκροτήματος από τη δική τους κατωτερότητα, αυτο-αμφιβολία, ακόμη και την εμφάνιση κατάθλιψης. Διότι εάν ένα άτομο έχει ήδη πείσει τον εαυτό του ότι η αξιοπρέπεια του είναι πολύ χαμηλή, κανένας γιατρός δεν μπορεί να τον αποτρέψει. Ένα άτομο αισθάνεται τόσο κατώτερο και η αυτοεκτίμησή του υποτιμάται τόσο πολύ που μερικές φορές απαιτείται η βοήθεια ψυχοθεραπευτή. Ωστόσο, μια τέτοια θεραπεία δεν βοηθά πάντα στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Γι 'αυτό ένας άντρας πρέπει να πάει σε χειρουργό.

Η διεύρυνση του πέους είναι παρόμοια με τη γυναικεία διόγκωση του μαστού. Μελέτες έχουν δείξει ότι η αυτοεκτίμηση των γυναικών βελτιώνεται σημαντικά μετά από αυτή τη χειρουργική επέμβαση. Θα απαλλαγείτε από συναισθήματα κατωτερότητας, αμφιβολίας, συμπλοκών και ακόμη και κατάθλιψηςΑν οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν αυτό για αισθητικούς λόγους, έχουν χειρουργικές επεμβάσεις και λιποαναρρόφηση για να αυξήσουν την αυτοεκτίμηση τους στην κοινωνία και να παρακολουθούν πιο συχνά θαυμαστικές ματιές, τότε γιατί δεν πρέπει οι άνδρες να επιλέξουν χειρουργική επέμβαση και να κάνουν την ανδρικότητά τους τόσο μεγάλη όσο είναι; θέλω?

Επιπλέον, κατά την απάντηση σε μια ανώνυμη έρευνα, περίπου εβδομήντα τοις εκατό των γυναικών είναι γνωστό ότι έχουν ανταποκριθεί σε αυτό των εξίσου ελκυστικών ώριμων ανδρών που προτιμούν ένα με μεγαλύτερο πέος από άλλες.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας

Όταν αντιμετωπίζει την ερώτηση, "Πώς να μεγεθύνετε το πέος; ", Ο ουρολόγος-ανδρολόγος προτείνει ασφαλείς θεραπείες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιήθηκε ένα φορτίο που κρέμεται απευθείας στο ίδιο το όργανο. Τέτοιες μέθοδοι έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλούς πολιτισμούς. Στις σημειώσεις και τις περιγραφές των ταξιδιωτών, υπάρχουν παρατηρήσεις της τελετουργικής διαδικασίας του τεντώματος του πέους. Διεξήχθη με περιοδική ή συνεχή αναστολή διαφόρων τύπων βαρών στο όργανο. Αυτό έγινε από την εφηβεία. Μερικές φορές τέτοια προπόνηση διήρκεσε όλη μου τη ζωή, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό - το μέγεθος του πέους αυξήθηκε απότομα.

Όλες οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον σκοπό χωρίζονται παραδοσιακά σε διάφορες ομάδες: έλξη, κενό και χειρουργική επέμβαση. Τα δύο πρώτα είναι μη χειρουργικά και περιλαμβάνουν συνεχή τέντωμα των ιστών του αρσενικού οργάνου.

 • Εξωτερική συσκευή τεντώματος. . . Αυτό είναι το όνομα μιας ποικιλίας παρατατικών για τη συνεχή διαδικασία τεντώματος του πέους σε μήκος. Ακόμα και σε τέσσερις (κατ 'ανώτατο όριο έξι μήνες) τέτοιας καθημερινής τακτικής προπόνησης, είναι δυνατό να τεντώσετε το μήκος ενός άνδρα κατά ενάμισι ή ακόμη και τρία εκατοστά χωρίς χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συσκευές μετά από χειρουργική επιμήκυνση του οργάνου. Σε αυτήν την περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.
 • Συσκευές κενού (VU). . . Αυτά περιλαμβάνουν εξαρτήματα όπως έναν κύλινδρο με ένα μόνο ανοιχτό άκρο στο οποίο εισάγεται η αντλία κενού και το ίδιο το πέος. Η αρχή των συσκευών κενού είναι παρόμοια με την αρχή της διαβάθμισης πίεσης: η αντλία αντλεί πλήρως αέρα από τον κύλινδρο και δημιουργεί ένα κενό εκεί, με αυτόν τον τρόπο το αίμα ρέει στην προβληματική περιοχή από όλο το σώμα. Γι 'αυτό το πέος διογκώνεται.
 • Χειρουργική επέκταση πέους. . . Αυτή η μέθοδος, αν και ριζική, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Η πιθανότητα μιας τέτοιας επέκτασης είναι ότι το corpora cavernosa που βρίσκεται στο πέος στερεώνεται στην ηβική άρθρωση με έναν ειδικό τρόπο με τη βοήθεια μιας ζώνης στήριξης. Αυτή η ταινία είναι ο πρωταρχικός στόχος της επέμβασης του χειρουργού. Είναι ένα είδος τριγωνικού πανιού, κατασκευασμένο από ινώδες ύφασμα, συνδεδεμένο με τη βαθιά περιτονία της οξιάς. Μια τέτοια ζώνη εκτείνεται από την κορυφή της διασταύρωσης μεταξύ των οστών του σκελετού (σύμφυση) και του λευκού τμήματος της ανθρώπινης κοιλιάς κατά μήκος της μέσης γραμμής και βυθίζεται προς το κέντρο του πέους. Στη συνέχεια, αποκλίνει πλευρικά από την αρχή του ανεμιστήρα, κάμπτεται στις εξόχως απόκεντρες πλευρές και καλύπτει τη βάση του οργάνου στο εγγύς τμήμα. Αυτό συμβαίνει στο επίπεδο όπου το Corpora Cavernosa συγχωνεύεται στο γέρνοντας μέρος του πέους.

Οι στόχοι της χειρουργικής επέκτασης του πέους είναι:

 • Διόρθωση της στυτικής δυσλειτουργίας σε συνδυασμό με τη διεύρυνση του πέους,
 • Διόρθωση της στυτικής παραμόρφωσης σε συνδυασμό με διόρθωση του μεγέθους του πέους,
 • Διεύρυνση πέους
 • Πάχυνση του,
 • Συνδυασμός επιμήκυνσης και πάχυνσης του πέους.

Ενδείξεις για χειρουργική επέκταση πέους

Η χειρουργική επέκταση του πέους θεωρείται από καιρό καινοτομία. Αυτή η διαδικασία εμφανίστηκε πριν από πολύ καιρό, αλλά τότε στόχος της ήταν να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες του γεννητικού οργάνου. Πιο πρόσφατα, αυτή η χειρουργική επέμβαση έχει καταφύγει σε αισθητικές αλλαγές στα κανονικά λειτουργικά και ανατομικά διπλωμένα αρσενικά όργανα.

Ένας μεγάλος αριθμός ασθενών που επισκέπτονται κλινικές γεννητικών και πλαστικών χειρουργών για αυτούς τους σκοπούς είναι ενήλικες. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι νέοι που καταφεύγουν σε επιχειρήσεις, αλλά ήδη πετυχημένοι άνδρες, των οποίων το σύμπλεγμα κατωτερότητας, το οποίο πιθανότατα προέκυψε στη νεολαία τους, τους οδηγεί να επιλέξουν μια επιχείρηση μετά από πολλά χρόνια.

Ποιοι είναι οι λόγοι που οι άνδρες αναγκάζονται να λάβουν τέτοια δραστικά μέτρα; Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Η επιθυμία να αυξήσετε την εξωτερική σας ελκυστικότητα.
 • Επιθυμία να βελτιώσετε την ποιότητα της σεξουαλικής σας ζωής και των σεξουαλικών σας σχέσεων.
 • Η ανάγκη βελτίωσης της αυτοεκτίμησης και της αυτοεκτίμησής σας.
 • Λόγω των περιορισμών που εμφανίζονται σε εκείνες τις στιγμές που ένας άντρας πρέπει να είναι γυμνός σε μια κοινόχρηστη σάουνα, ντους και ούτω καθεξής.

Ακολουθεί μια λίστα με τις ενδείξεις που απαιτούνται για την επέμβαση διεύρυνσης πέους στους άνδρες:

Ιατρικές ενδείξεις Εμφανίζει τη λειτουργία Αισθητικές ενδείξεις
Υποσπαδία,

Epispadias,

Μικροπενία,

Η νόσος του Peyronie

Οι συνέπειες των τραυματισμών

Σπηλαιώδης ίνωση

Μεμβρανώδες πέος

Θαμμένο και κρυμμένο πέος

Υπερβολική ποσότητα υποδόριου λίπους στο στήθος

Δυσμορφοφοβία του πέους

Οι λειτουργικές και ιατρικές ενδείξεις για τη χειρουργική επέμβαση είναι σαφείς. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η ομάδα εθνοτικών μαρτυριών δεν είναι μόνο η πιο πολυάριθμη αλλά και η πιο αμφιλεγόμενη. Σε αυτήν την ομάδα, οι ενδείξεις είναι οι ατομικές επιθυμίες κάθε ασθενούς.

Σε αντίθεση με τις γυναίκες, η ικανότητα να καταναλώνουν υποχονδριακή στερέωση (σταθεροποίηση) στα δικά τους γεννητικά όργανα είναι απολύτως χαρακτηριστική των ανδρών. Το βρήκαν ότι ήταν ιδιοκτησία ενός άνδρα. Με άλλα λόγια, η δυσμορφία του πέους αναφέρεται ως δυσαρέσκεια των ανδρών με το μέγεθος, το σχήμα και τη γενική εμφάνιση του πέους τους.

Παρόλα αυτά, ως ένδειξη χειρουργικής επέκτασης του πέους, αυτό το σημείο δεν έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές της αισθητικής χειρουργικής που στοχεύουν στη βελτίωση του σχήματος του πέους. Ένα από τα πιο σημαντικά σημάδια είναι η επιθυμία ενός άνδρα να βελτιώσει το πέος του. Ταυτόχρονα, ωστόσο, πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις:

 • Υποχρεωτική εξέταση από σεξολόγο.
 • Η επίμονη επιθυμία ενός άνδρα να βελτιώσει τα γεννητικά του όργανα.
 • Η παρουσία ενός σταθερού συντρόφου (σεξουαλικά) και επαρκής εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.
 • Η φυσιολογική ψυχική κατάσταση, εάν είναι απαραίτητο, αξιολογείται από ειδικό (σε περίπτωση ψυχικής απόκλισης, το άτομο δεν θα εισαχθεί στην επέμβαση).

Χειρουργική επέκταση πέους

Χειρουργική επέκταση πέους -Λιγκεντοτομία(Ανατομή του συνδέσμου του πέους) - Μακρά λειτουργία. Ένας χειρουργός από την Κίνα που ονομάζεται Long εφευρέθηκε αυτή η χειρουργική μέθοδο επιμήκυνσης του πέους το 1990. Μέχρι σήμερα, αυτή η μέθοδος μεγέθυνσης του πέους είναι η πιο ευέλικτη και βασική μέθοδος για το σκοπό αυτό. Η αρχή της μεθόδου βασίζεται στην εξάλειψη της φυσιολογικής καμπυλότητας του πέους κόβοντας το στήριγμα και χαλαρώνοντας το στεφανιαίο σώμα, έως ότου εισέλθουν οι βαθιές αρτηρίες και την επόμενη στερέωση αυτών των σωμάτων σε νέα θέση έως ότου κοπεί αυτός ο σύνδεσμος. Χάρη στη στεγανοποίηση, το πέος μπορεί να επιμηκυνθεί κατά τρία ή ακόμη και πέντε εκατοστά.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Όλα εξαρτώνται από τον τύπο της πρόσβασης (υπο-στεφανιαία, υπερκοκκική, υπεραβική), αν και το κύριο στάδιο, η λινατινοτομία, παραμένει αμετάβλητο.

Εμφύτευση (εμφύτευση) προθέσεωνμε ταυτόχρονη εγκάρσια τομή (λευκό κέλυφος). Πρέπει να σημειωθεί ότι μια τέτοια απομονωμένη εμφύτευση στα σπηλαιώδη σώματα του οργάνου δεν μεγεθύνει με κανέναν τρόπο το πέος. Οι προθέσεις παρέχουν ελαστικότητα (με άλλα λόγια, δυσκαμψία) του οργάνου για καλή έγχυση σε άνδρες με ΕΔ. Η αρχή αυτής της μεθόδου επιμήκυνσης είναι η τοποθέτηση προσθέσεων στον ενδοαυώδη χώρο, το μήκος του οποίου είναι προφανώς μεγαλύτερο, και η εκτέλεση εγκάρσιων εταιρειών για επιμήκυνση του οργάνου.

Λειτουργία Perovic (αποσύνδεση). . . Ο συγγραφέας του είναι Sava Perovic. Σύμφωνα με τις συστάσεις τους, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μια απόλυτη αποσύνδεση του πέους στα συστατικά του μέρη - τα σπηλαιώδη σώματα χωρίζονται εντελώς από το σπογγώδες σώμα της κεφαλής σε όλο το μήκος του γέρνοντας τμήματος του πέους, την κινητοποίηση του η ραχιαία νευροαγγειακή δέσμη πραγματοποιείται πλήρως. Κομμάτια του χόνδρου του ανθρώπου ή ένα συνθετικό εμφύτευμα εμφυτεύονται μεταξύ των ακραίων τμημάτων αυτών των σωμάτων και της κεφαλής, λαμβάνοντας υπόψη την ελεύθερη απόσταση που μετρήθηκε και αποκτήθηκε προηγουμένως. Λόγω της φυσικής ελαστικότητας και της ικανότητας τεντώματος του σπογγώδους σώματος της ουρήθρας και των στοιχείων της νευροαγγειακής δέσμης, είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί το πέος. Όπως με οποιαδήποτε από τις προηγούμενες μεθόδους μεγέθυνσης του πέους, το μήκος του οργάνου μπορεί να αυξηθεί κατά τρία ή πέντε εκατοστά.

Μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους μέσω χειρουργικής επέμβασης

Οι κύριες μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους με χειρουργική επέμβαση:

 • Η χρήση ενός συνθετικού εμφυτεύματος
 • Χρήση περιστρεφόμενων βαλβίδων πεντάλ
 • Κοροποτομή με αλλομόσχευμα αντικατάστασης και αυτομόσχευμα
 • Χρησιμοποιήστε ένα ελεύθερο επιχρίσμα δέρματος και λίπους
 • Εισαγωγή ελεύθερου λίπους αυτοκινήτου κάτω από το δέρμα
 • Μικροχειρουργική αυτομόσχευση ιστών

Η χρήση ενός συνθετικού εμφυτεύματος

Χάρη στις υψηλές τεχνολογίες της εποχής μας, αναπτύχθηκε η τελευταία μέθοδος πάχυνσης, η οποία βασίζεται στην τεχνική της μεταμόσχευσης (μεταμόσχευση) του ίδιου του "αναπτυγμένου" ιστού κάποιου σε φορέα (δηλ. Μήτρα) διαλυτό στο βιοπολυμερές, με τη σειρά του , εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα του προβληματικού οργάνου. Μια τέτοια λειτουργία διαφέρει από άλλες στο ότι η στάσιμη περίοδος της είναι αρκετά μικρή, το αποτέλεσμα της πάχυνσης είναι προγραμματιζόμενο, και ουσιαστικά δεν υπάρχουν επιπλοκές και πρόσθετα αποθεματικά για τη συλλογή μοσχευμάτων. Σήμερα αυτή η λειτουργία είναι η πιο αποτελεσματική μεταξύ άλλων.

Χρήση περιστρεφόμενων βαλβίδων πεντάλ

Η ευρεία χρήση του αυτοσυστήματος για την πυκνότητα του πέους περιορίζει την έλλειψη παροχής αίματος στον μεταμοσχευμένο ιστό. Τα αγγειακά ελεύθερα πτερύγια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι όλα υπεύθυνα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας. Έτσι, για να κάνουμε το πέος παχύτερο, η απομόνωση ενός αυτομοσχεύματος με διατηρημένη ροή αίματος έχει μεγάλη υπόσχεση. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρειάζεται να εκτελέσετε αγγειοχειρουργικές αναστομές.

Για τους σκοπούς αυτούς, συχνά καταφεύγουν στην τεχνική απομόνωσης ενός θραύσματος του ορθού κοιλιακού μυός. Η επέμβαση συνίσταται στην απομόνωση ενός στριμμένου πτερυγίου μυ στο πόδι τροφοδοσίας με μια βάση στη βάση του πέους από το πρόσθιο κοιλιακό τοίχωμα. Το ελεύθερο άκρο του αυτομοσχεύματος στο αγγειακό πεντάλ εισάγεται υποδορίως στο πέος και προσκολλάται στο στεφανιαίο σάλιο.

Η αρχή μιας άλλης επέμβασης, ωστόσο, είναι η απομόνωση ενός ή και δύο στριμμένων πτερυγίων περιτονίας από τον υποδόριο ιστό του πρόσθιου κοιλιακού τοιχώματος. Αυτή η επέμβαση φέρει το όνομα ενός ειδικού, γιατρού της επιστήμης, ουρολόγου και ανδρολόγου Ι. Γιου. Κουρμπάτοφ.

Λειτουργία Austoni (διαμήκης κορποτομή με αλλομόσχευμα αντικατάστασης και αυτομεταμόσχευση)

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, οι διαμήκεις τομές της tunica albuginea γίνονται στις διμερείς επιφάνειες των σπηλαίων σωμάτων του αρσενικού πέους, με ελαττώματα να αντικαθίστανται με ένθετα κατασκευασμένα από το autovein και άλλα υλικά.

Χρησιμοποιήστε ένα ελεύθερο επιχρίσμα δέρματος και λίπους

Ο γιατρός κόβει δύο ή ένα μόσχευμα στην περιοχή του δότη. Τις περισσότερες φορές θα είναι γύρω από τους γλουτούς ή τη βουβωνική χώρα (το τελευταίο είναι λιγότερο συχνό). Ανάλογα με το μέγεθος του φυσικού πέους, κάθε ένα από τα μοσχεύματα πρέπει να έχει μήκος έως έξι ίντσες και πλάτος πέντε έως δώδεκα ίντσες (όλα εξαρτώνται από τον αριθμό των πτερυγίων που χρησιμοποιούνται). Στη συνέχεια εμφυτεύονται και τα δύο (ή ένα) πτερύγια κάτω από το δέρμα του οργάνου κατά μήκος του μίσχου.

Εισαγωγή ελεύθερου λίπους αυτοκινήτου κάτω από το δέρμα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο λιπώδης ιστός για αυτή τη διαδικασία λαμβάνεται ως αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης που πραγματοποιείται στην υπεραβική περιοχή. Μετά την παραγωγή αυτού του λίπους, εισάγεται σταδιακά με σύριγγα κατά μήκος του άξονα του πέους μέσω μιας τομής στην υπο-στεφανιαία ζώνη. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να κατανείμετε ομοιόμορφα τον λιπώδη ιστό κατά μήκος του οργάνου (χειροκίνητη μοντελοποίηση).

Μικροχειρουργική αυτομόσχευση ιστών

Αυτή η μέθοδος αυτόματης μεταμόσχευσης πτερυγίων λίπους και μυών περιτονίας στο αγγειακό πεντάλ ολοκληρώνεται με υποδόρια περιτύλιξη του πέους με ένα θραύσμα που απομονώνεται από τον latissimus dorsi μυ, ακολουθούμενη από την επιβολή αγγειακών αναστομών για τη διατήρηση της ροής του αίματος στο αυτομόσχευμα (επαναγγείωση) .

Αποτελέσματα χειρουργικής επέκτασης πέους με χειρουργική επέμβαση

Η επιμήκυνση δεν γίνεται αποδεκτή ως ενιαίο κριτήριο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι λόγοι που οδηγούν σε μείωση αυτού του οργάνου είναι πολύ διαφορετικοί. Ένα επιτυχημένο και τυπικό αποτέλεσμα είναι η επιμήκυνση του οργάνου κατά περίπου δυόμισι ή τρία εκατοστά (μερικές φορές περισσότερο).

Για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται μετά τη λειτουργία, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τυποποιημένα κριτήρια, καθώς αυτά δεν είναι διαθέσιμα. Όλα εξαρτώνται από το τι ήθελε να πετύχει ο άντρας πηγαίνοντας κάτω από το μαχαίρι του χειρουργού και τη γενική ικανότητα της χειρουργικής τεχνικής. Ένα ικανοποιητικό και ακόμη καλό αποτέλεσμα θεωρείται ότι είναι ομοιόμορφο πάχυνση χωρίς παραμόρφωση των περιγραμμάτων και διόγκωση του μοσχεύματος.

Κίνδυνοι, λάθη και επιπλοκές

Φυσικά, όπως και άλλες επεμβάσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί χωρίς την επέμβαση χειρουργού, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες αρνητικές συνέπειες και συγκεκριμένες επιπλοκές.

Όλοι γνωρίζουν ότι η αισθητική χειρουργική στοχεύει σε άριστα λειτουργικά και ανατομικά αποτελέσματα, καθώς και στην ικανοποίηση των ασθενών με το αποτέλεσμα. Το κύριο εμπόδιο για την επίτευξη αυτών των στόχων είναι η εκδήλωση διαφόρων επιπλοκών και, ως αποτέλεσμα, μια αρνητική εκτίμηση του ασθενούς σχετικά με την εργασία που έκανε ο χειρουργός. Το αν αυτές οι επιπλοκές αναπτύσσονται ειδικά μετά από μια αισθητική επέμβαση στο αρσενικό πέος εξαρτάται άμεσα από πολλούς παράγοντες:

 • Χρησιμοποιήστε μόνο τυπικές τεχνικές.
 • Συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς και οδηγίες ενός ειδικού χειρουργού από έναν άνδρα κατά τη μετεγχειρητική περίοδο.
 • Οι δεξιότητες και η εμπειρία του γιατρού στην εκτέλεση τέτοιων επεμβάσεων
 • Διαμόρφωση ρεαλιστικής στάσης απέναντι στις δυνατότητες χειρουργικών μεθόδων στον ασθενή.

Ένα πολύ δυσμενές προγνωστικό αποτέλεσμα αυτής της επέμβασης μπορεί, μεταξύ άλλων, να είναι μια ασυμφωνία μεταξύ των προεγχειρητικών προσδοκιών και των ελπίδων του ασθενούς σχετικά με αυτήν τη διαδικασία και του χειρουργού, όπου το πραγματικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά τη χειρουργική μέθοδο διεύρυνσης του πέους. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω του γεγονότος ότι οι προσδοκίες του άνδρα ήταν σκόπιμα μη ρεαλιστικές και η προκαταρκτική αξιολόγηση όλων των πιθανών αποτελεσμάτων της διαδικασίας ήταν αρνητική. Επιπλέον, από την άποψη των ειδικών στον τομέα της χειρουργικής, σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται μετά την επέμβαση μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικό.

Συνοπτικά, πρέπει να σημειωθεί ότι το πέος είναι ένα μοναδικό όργανο που εκπληρώνει ταυτόχρονα τρεις πολύ σημαντικές λειτουργίες: ούρηση, τοκετός (αναπαραγωγική λειτουργία) και σεξουαλική επαφή (συνωρητική λειτουργία). Η Φύση την έχει αναθέσει σε όλους τους ανθρώπους σε ένα αντίγραφο, γιατί, σύμφωνα με όλες τις γνωστές λέξεις, πρέπει να ζει μαζί του με τέτοιο τρόπο ώστε σε καμία περίπτωση να μην είναι αφόρητα επώδυνη. Και σε περίπτωση που στο μέλλον οι άνδρες έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν, να διορθώσουν και να βελτιώσουν το μέγεθος / σχήμα / εμφάνιση των αναπαραγωγικών οργάνων τους με τον ίδιο τρόπο που ο καθένας μπορεί να διορθώσει την καμπυλότητα των δοντιών, τότε ο αριθμός των ατυχών θα είναι , απογοητευμένοι, κατώτεροι και θυμωμένοι εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ μειώνονται απότομα. Στην πραγματικότητα, χάρη σε αυτές τις επεμβάσεις ένας άντρας μπορεί να ανακτήσει μια πλήρη σεξουαλική ζωή, η οποία είναι το κλειδί για ένα κοινωνικά ενεργό, γεμάτο και υγιές άτομο.