Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα και ξύδι ή μαγειρική σόδα και μέλι

Ο μεγάλος κόκορας είναι το όνειρο κάθε ανθρώπου. Λίγοι άνθρωποι έχουν λάβει τη φύση του αναπαραγωγικού οργάνου του επιθυμητού μεγέθους. Σε αυτήν την περίπτωση, το παραδοσιακό φάρμακο, το οποίο σας επιτρέπει να μεγεθύνετε το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση, θα βοηθήσει. Η πιο δημοφιλής θεραπεία είναι το μπέικιν πάουντερ με μέλι ή ξύδι.

Ένα τέτοιο μείγμα προάγει την αγγειοδιαστολή και την αύξηση της πλήρωσης αίματος της μικρής λεκάνης, η οποία έχει ευεργετική επίδραση στις παραμέτρους του γεννητικού οργάνου. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις πιο αποτελεσματικές συνταγές για την προετοιμασία τέτοιων προϊόντων. Πριν τα χρησιμοποιήσετε, πρέπει να γνωρίζετε τους κανόνες για τη χρήση τους.

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του πέους

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον σωστό τρόπο χρήσης μαγειρικής σόδας με μέλι ή ξύδι

Το δέρμα στα γεννητικά όργανα είναι πολύ ευαίσθητο. Επομένως, χρησιμοποιήστε όξινο ανθρακικό νάτριο με μέλι ή ξύδι με εξαιρετική προσοχή.

Τηρήστε τους ακόλουθους κανόνες για τη χρήση κεφαλαίων για να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες:

 1. Ξεπλύνετε το πέος σας με τρεχούμενο νερό αμέσως πριν από τη θεραπεία. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε προϊόντα οικείας υγιεινής. Με αυτόν τον τρόπο, ο κίνδυνος μόλυνσης μπορεί να ελαχιστοποιηθεί.
 2. Μην παραμελείτε την προετοιμασία. Η διαδικασία θα κάνει τη χρήση του προϊόντος ακόμη πιο αποτελεσματική. Απλώς πάρτε μια μαλακή πετσέτα, βρέξτε την με ζεστό νερό και τυλίξτε το γεννητικό όργανο. Αφήστε το να λειτουργήσει για λίγα λεπτά.
 3. Το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται με ελαφρύ μασάζ ή κυκλικές κινήσεις για την αποφυγή πίεσης.
 4. Μην φοράτε σφιχτά εσώρουχα μετά τη διαδικασία. Συνιστάται να τυλίξετε τον εαυτό σας σε μια πετσέτα και να ξαπλώσετε για λίγα λεπτά. Εάν αρχίσετε να δραστηριοποιείτε ενεργά αμέσως, το σώμα μπορεί να βιώσει άγχος. Σε αυτήν την περίπτωση, η ροή του αίματος θα λειτουργήσει ξανά σκληρά.

Από σόδα με ξύδι ή μέλι, μπορείτε να προετοιμάσετε όχι μόνο μια κρέμα, αλλά και μια λύση για στοματική χορήγηση, καθώς και εξίσου αποτελεσματικά λουτρά και να αποκαταστήσετε την ευαισθησία του κεφαλιού του πέους.

Σόδα και μέλι - απαλός και αποτελεσματικός συνδυασμός

Σόδα και μέλι για μεγέθυνση του πέους

Το ανθρακικό νάτριο μπορεί να αλλάξει σημαντικά τις παραμέτρους του γεννητικού οργάνου. Ωστόσο, εάν προσθέσετε μέλι, θα έχει πιο ήπια επίδραση στο πέος, ενώ θα έχετε διπλό αποτέλεσμα. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το νέκταρ της μέλισσας αναγνωρίζεται σωστά ως φυσικό αφροδισιακό. Έχει πλούσια βιοχημική σύνθεση με ευεργετικές ιδιότητες. Το μέλι έχει ευεργετικά αποτελέσματα στις αναπαραγωγικές λειτουργίες του ανδρικού σώματος, συμπεριλαμβανομένων των στυτικών.

Το μέλι με σόδα για τους άνδρες βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό στους ιστούς. Εξαιτίας αυτού, το μέλος αυξάνεται σε μέγεθος. Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στην επίδραση αραίωσης. Τα συστατικά αυξάνουν τη ροή του αίματος έτσι ώστε το σπήλαιο του πέους να γεμίζει γρηγορότερα. Το πέος φαίνεται μεγαλύτερο και μακρύτερο.

Αυτός ο συνδυασμός συστατικών προάγει τη γρήγορη διεύρυνση του πέους και πολλά άλλα. Αυξάνουν τη λίμπιντο και παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή. Ο λόγος για αυτό είναι τα μέταλλα και οι βιολογικά δραστικές ουσίες που περιέχονται στο μείγμα.

Σόδα και ξύδι - το καλύτερο "λίπασμα" για το γεννητικό όργανο

Σόδα και ξύδι για μεγέθυνση του πέους

Το ξίδι και η σόδα μπορούν να μεγεθύνουν το πέος έως και 2 ίντσες. Αυτό το μείγμα διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Ο καθαρισμός των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων από λιπόφιλες ουσίες αυξάνει την εσωτερική τους διάμετρο, κάνοντας το πέος να φαίνεται μεγαλύτερο.

Με την αλληλεπίδραση μεταξύ τους, το όξινο ανθρακικό νάτριο και το ξύδι δημιουργούν μια αρκετά ισχυρή ένωση με την οποία πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Συνιστάται δοκιμή αλλεργίας πριν από τη χρήση. Για να το κάνετε αυτό, απλώστε μια μικρή ποσότητα του μείγματος στο χέρι σας και τρίψτε το απαλά με κινήσεις μασάζ. Εάν υπάρχει σοβαρή αίσθηση καψίματος ή μυρμήγκιασμα, αυτή η μέθοδος πρέπει να ακυρωθεί.

Δεν μπορείτε να πάρετε απλό ξύδι. Για το σκοπό αυτό, το 9% θεωρείται βέλτιστο.

Υγιείς συνταγές μαγειρέματος

Διάλυμα σόδας για μεγέθυνση του πέους

Για να μεγεθύνετε το πέος με μαγειρική σόδα και μέλι ή ξύδι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε ποιες αναλογίες και πώς αναμιγνύονται τα συστατικά. Όταν επιλέγετε μια συνταγή, βεβαιωθείτε ότι ορισμένα προορίζονται για στοματική χορήγηση, ενώ άλλα προορίζονται για εξωτερική χρήση (κομπρέσες, αλοιφές, λουτρά).

κρέμα

Μέλι και σόδα για μεγέθυνση του πέους

Ένα τέτοιο εργαλείο εξασφαλίζει αυξημένη ροή αίματος στο γεννητικό όργανο, ως αποτέλεσμα του οποίου τα αγγεία επεκτείνονται. Το πέος φαίνεται παχύτερο και μακρύτερο.

Δεν είναι δύσκολο να προετοιμάσετε την κρέμα:

 1. Αραιώστε τη σόδα (1 κουταλιά της σούπας) σε βραστό νερό (2 κουταλιές της σούπας). Σημειώστε ότι πρέπει να είναι ζεστό, όχι ζεστό.
 2. Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας στο προκύπτον κουάκερ. μεγάλο. Μέλι.
 3. Ανακατέψτε καλά την κρέμα.

Το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται τοπικά και να λιπαίνεται η κεφαλή του πέους μαζί του. Αφήστε το για 5 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό

"Κοκτέιλ" για στοματική χορήγηση

Μέλι με σόδα για μεγέθυνση του πέους

Η κατανάλωση μαγειρικής σόδας και μελιού είναι πολύ ευεργετική για τους άνδρες. Ενεργοποιεί τη ροή του αίματος και έτσι επιτρέπει τη μέγιστη μεγέθυνση του πέους. Το πιο σημαντικό είναι να παρατηρήσετε προσεκτικά τις αναλογίες, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος διακοπής της λειτουργίας του γαστρεντερικού σωλήνα.

Η προετοιμασία ενός ποτού αποτελείται από μερικά απλά βήματα:

 1. Διαλύστε τη σόδα (0, 5 κουταλάκι του γλυκού) 200 ml. ζεστό νερό.
 2. Προσθέστε 0, 5 κουτ. Νέκταρ μελισσών.
 3. Ανακατέψτε καλά.

Το προκύπτον διάλυμα πρέπει να πίνεται με άδειο στομάχι 1 φορά την ημέρα. Η βέλτιστη διάρκεια του μαθήματος είναι 2 εβδομάδες.

Ισχυρή αλοιφή

Αλοιφή σόδας με μέλι για μεγέθυνση του πέους

Πρέπει να σημειωθεί αμέσως ότι το φάρμακο είναι αρκετά ισχυρό, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή. Η σύνθεση περιέχει οξύ που μπορεί να κάψει το ευαίσθητο δέρμα του γεννητικού οργάνου.

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να μεγεθύνετε γρήγορα το πέος κατά 1 έως 4 cm, έτσι ώστε πολλοί άντρες να μην βιαστούν να το εγκαταλείψουν:

 1. Ανακατέψτε 1 κουτ. 9% ξίδι με 1 κουταλάκι του γλυκού. Μέλι.
 2. Προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού. Διττανθρακικό νάτριο.
 3. Ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει.

Το παρασκευασμένο μείγμα πρέπει να εφαρμόζεται στο πέος. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό μετά από 10 λεπτά.

Διττανθρακικό νάτριο και λουτρό ξιδιού

Ξίδι και σόδα για μεγέθυνση του πέους

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μεγέθυνσης του πέους που ενισχύει επίσης τη σεξουαλική ορμή:

 1. Βράστε 2 λίτρα νερού και αφήστε να κρυώσει στους 40 ° C.
 2. Ρίχνουμε 0, 5 κουταλάκι του γλυκού. Ξύδι.
 3. Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού. Διττανθρακικό νάτριο.

Μουλιάστε το πέος σε αυτό το διάλυμα για 20 λεπτά. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής, κάντε αυτό το μπάνιο 2 ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Στοματική μάζα

Μαγειρική σόδα και μέλι για μεγέθυνση του πέους

Το μείγμα όχι μόνο σας επιτρέπει να πάρετε το πέος του επιθυμητού μεγέθους, αλλά επίσης έχει ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα: ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ομαλοποιεί την πέψη και ενισχύει.

Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες για να προετοιμαστείτε για τη μάζα:

 1. Ανακατέψτε 0, 5 κουτ. Διττανθρακικό νάτριο με 1, 5 κουτ. Μέλι.
 2. Ανακατέψτε καλά.

Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού από το στόμα. Κάντε ένα διάλειμμα εντός 7 ημερών. Το φάρμακο μπορεί να συνεχιστεί μετά από μία εβδομάδα.

Ποια αποτελέσματα μπορείτε να πάρετε;

τα αποτελέσματα της διεύρυνσης του πέους με σόδα χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του αγγουριού

Το σώμα κάθε ατόμου είναι ατομικό. Τα σεξουαλικά όργανα των ανδρών αντιδρούν διαφορετικά στη σόδα. Μερικοί καταφέρνουν να αυξήσουν σημαντικά το μέγεθός τους, ενώ άλλοι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η προσθήκη όξινου ανθρακικού νατρίου στο ξύδι ή το νέκταρ της μέλισσας μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Το πέος επιμηκύνει και πυκνώνει κατά 4-5 cm. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι βραχυπρόθεσμο. Λίγο καιρό μετά το τέλος της λήψης τέτοιων κεφαλαίων, το γεννητικό όργανο θα επιστρέψει στο προηγούμενο μέγεθός του.

Μαρτυρίες από εκείνους που δοκίμασαν

Ο άνθρωπος πέφτει με σόδα

Αφού αναλύσουμε τις κριτικές, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι σε 70% σόδα και ξίδι ή σόδα και μέλι, υπάρχει πραγματικά ένα αποτέλεσμα. Οι άνδρες κατάφεραν να αυξήσουν την αξιοπρέπεια τους κατά μέσο όρο 3 cm.

Παραδείγματα αξιολογήσεων:

 1. Πρώτη συμβουλή: «Πριν από τη σεξουαλική επαφή, τρίβω και τρίβω το μείγμα μέχρι να διευρυνθεί το όργανο. Το αποτέλεσμα είναι - ένα πέτρινο συγκρότημα με μήκος +0, 5 cm. Το μέτρησα με έναν χάρακα. "
 2. Η δεύτερη κριτική: «Έμαθα κάτι από τη γιαγιά μου για έναν τέτοιο συνδυασμό που είναι χρήσιμο για τους άνδρες. Αρχικά την αντιμετώπισε για προστατίτιδα, αλλά στη συνέχεια άρχισε να τη χρησιμοποιεί ως «λίπασμα» για το πέος. "
 3. Τρίτη αξιολόγηση: «Ήθελα να μεγαλώσω το πέος μου χωρίς χειρουργική επέμβαση. Έχω διαβάσει για έναν φθηνό και εύκολο τρόπο. Χρησιμοποιώ τακτικά το προϊόν. Ως αποτέλεσμα +3 mm. "

συμπέρασμα

Η μαγειρική σόδα με ξύδι ή μέλι είναι ένας από τους παραδοσιακούς φαρμακευτικούς τρόπους για να κάνετε το πέος σας μεγαλύτερο και παχύ. Πάνω απ 'όλα, δώστε προσοχή στις αναλογίες και τους κανόνες χρήσης.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι η διαθεσιμότητα όλων των συστατικών και η ικανότητα εκτέλεσης της διαδικασίας στο σπίτι. Η διεύρυνση του διττανθρακικού νατρίου είναι αρκετά πραγματική, η οποία επιβεβαιώνεται από πολλές κριτικές για το ισχυρότερο σεξ.