Διεύρυνση πέους στο σπίτι με σόδα: μέθοδοι και αποτελέσματα

Πολλοί άνδρες ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους και το βλέπουν ως ένα μεγάλο πρόβλημα που ντρέπεται για το μέγεθός του. Η αυτοεκτίμηση πέφτει κάτω από το βάθρο και δεν υπάρχει ίχνος αυτοπεποίθησης. Τι μπορείτε να κάνετε για να αισθανθείτε ξανά σαν άντρας και να μην υποφέρετε πλέον από συγκροτήματα;

Τον 21ο αιώνα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι και συμπληρώματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να διευρύνετε το πέος σας. Διαφημίσεις για τέτοια προϊόντα είναι ορατές παντού: σε ιστότοπους, σε εφημερίδες και ακόμη και στην τηλεόραση. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε πρώτα εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές ένας άντρας είναι πολύπλοκος και δεν έχει τίποτα να ανησυχεί.

Κανονικό αρσενικό μέγεθος

Φυσικά, δεν υπάρχουν άκαμπτα πλαίσια και δείκτες. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ένα μήκος μικρότερο από 8 εκατοστά σε μια κατάσταση διέγερσης θεωρείται σοβαρή απόκλιση από τον κανόνα για το μήκος του μέσου πέους. Συχνά, ένας νεαρός άνδρας καθορίζει ανεξάρτητα αν το μήκος είναι φυσιολογικό ή όχι. Του αρέσει αυτός ο δείκτης και αν θέλει να τον αυξήσει; Παρεμπιπτόντως, ας διαλύσουμε όλους τους μύθους ταυτόχρονα. Ο βαθμός στον οποίο ο σεξουαλικός σύντροφός σας απολαμβάνει την ευχαρίστηση δεν εξαρτάται σε καμία περίπτωση από το μέγεθος της αξιοπρέπειας. Αυτό έχει αποδειχθεί από καιρό από τους γιατρούς και επιβεβαιώθηκε από εκπροσώπους των γυναικών

Μπορεί το πέος να διευρυνθεί;

Το αρσενικό μέλος είναι ένα πολύ ευαίσθητο όργανο. Υπάρχουν ήδη ιατρικά στοιχεία ότι εάν ένας άντρας είναι ικανοποιημένος με ένα προϊόν με στενή διάμετρο, το μέγεθος του πέους του θα μειωθεί σε μόλις 60 ημέρες. Αποδεικνύεται αν μπορείτε να συρρικνώσετε το πέος τότε θα λειτουργήσει και θα αυξήσει το μήκος του;

Για να απαντήσετε σε μια τέτοια ερώτηση, πρέπει να σημειωθεί ότι το μέσο μήκος ενός ενθουσιασμένου αρσενικού στοιχείου είναι 12-16 cm και η μέση διάμετρος του είναι 3 cm.

Εάν το μήκος του πέους σας είναι εντός των καθορισμένων ορίων, αυτό σημαίνει ότι ο άντρας, κατά πάσα πιθανότητα, εφευρέθηκε ένα φανταστικό πρόβλημα για τον εαυτό του. Και η δυσαρέσκεια δεν προκαλείται από τη φυσιολογία, αλλά από ψυχολογικά εμπόδια.

Εάν ένας νεαρός άνδρας έχει αποφασίσει να διευρύνει το πέος του, αυτό μπορεί να γίνει στο σπίτι χωρίς να προσφύγει στις υπηρεσίες ακριβών ειδικών. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και τρόποι που ένας άντρας μπορεί να ικανοποιηθεί με την αξιοπρέπεια του.

Πώς να αυξήσετε το μήκος του πέους σας:

  • Χειρουργικά.
  • Μασάζ.
  • Με τη βοήθεια του jelqing.
  • Χρησιμοποιώντας ένα βάρος για να τεντώσετε.
  • Φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής.
  • ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ.
  • Διαφορετικές γέλες και κρέμες.
  • Ειδικά εξαρτήματα ή επέκταση.
  • Και επίσης μια κρέμα για τη μεγέθυνση του πέους.

Ο πιο αποτελεσματικός και δημοφιλής τρόπος για να αυξήσετε τη στύση είναι να χρησιμοποιήσετε τοπικά σπρέι, τα οποία, λόγω της αποκλειστικά φυσικής τους σύνθεσης, προάγουν τη ροή του αίματος στο πέος και έχουν σωρευτικό αποτέλεσμα.

Και τώρα θα εξετάσουμε έναν πολύ δημοφιλή τρόπο για να αυξήσουμε την αξιοπρέπεια του ανθρώπου με τη βοήθεια φυσικών προϊόντων.

Μεγέθυνση πέους με σόδα

Εδώ και καιρό πιστεύεται ότι πολλοί άντρες χρησιμοποιούν σόδα για να αυξήσουν την ισχύ. Είναι έτσι; Και μπορεί ένα συνηθισμένο πρόσθετο να προκαλέσει μαγικό μετασχηματισμό και να έχει τόσο θαυμαστό αποτέλεσμα;

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του πέους

Στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε δηλώσεις ότι με τη βοήθεια της σόδας μπορείτε να κάνετε ειδικά λουτρά που θα κάνουν το πέος πιο ελαστικό. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να αραιώσετε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα σε ένα ποτήρι νερό και στη συνέχεια να χαμηλώσετε το πέος σας στο διάλυμα που προκύπτει. Ως αποτέλεσμα, έχετε ένα ελαστικό πέος έτοιμο να κατακτήσει τις γυναίκες, γεγονός που σας κάνει έναν πραγματικό άνδρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπάνιο πρέπει να γίνει μια ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή και το πέος πρέπει να διατηρείται στο διάλυμα για περίπου 10 λεπτά.

Ένας επιφανής θεραπευτής που έζησε στον Μεσαίωνα πίστευε ότι αν φτιάξετε ένα μείγμα σόδας και μελιού και έπειτα το τρίβετε στο ανδρικό σεξ όργανο, μετά από λίγο ο εκπρόσωπος του ισχυρότερου σεξ θα αισθανθεί ένα κύμα δύναμης και δύναμης μετά από ένα μεγάλη επιθυμία μιας γυναίκας.

Μερικοί γιατροί πιστεύουν ότι η μαγειρική σόδα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο είναι ήδη ευεργετικό για ολόκληρο το ανδρικό σώμα. Για να βελτιώσετε την υγεία σας, πάρτε ένα ποτήρι γάλα και μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα το πρωί πριν από τα γεύματα. Αυτή η λύση έχει τονωτικό και αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ καιρό, ο άντρας θα αισθανθεί αμέσως πιο ευτυχισμένος και νεότερος.

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι μιλούν για μαγειρική σόδα ως θεραπεία για μειωμένη δραστικότητα. Η μαγειρική σόδα πιστεύεται ότι είναι αντιφλεγμονώδης, καταπραϋντική και τονωτική. Χάρη στον καθηγητή που ανακάλυψε τις θεραπευτικές ιδιότητες της σόδας για το ανθρώπινο σώμα, είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος και να επηρεάσει ποιοτικά την υγεία ολόκληρου του σώματος.

Η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα ως ξεφλούδισμα. Ένας άντρας πρέπει να βρέξει το πέος του και στη συνέχεια να τρίψει αργά τη σόδα στο πέος του. Αυτή η διαδικασία πιστεύεται ότι διεγείρει τη ροή του αίματος στο πέος, η οποία επηρεάζει το μέγεθος του πέους. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος επέκτασης της ανδρικής ηλικίας δεν απαιτεί μια εβδομάδα, αλλά μάλλον δύο ή τρεις μήνες συνεχούς τριβής.

Εάν δεν εμπιστεύεστε δημοφιλείς μεθόδους μεγέθυνσης του πέους, χρησιμοποιήστε εγγυημένα μέσα, όπως: Β. Ένα ειδικό ασφαλές τζελ ή σπρέι, η αποτελεσματικότητα του οποίου έχει δοκιμαστεί από εκατοντάδες άντρες. Χάρη στις ειδικές ουσίες που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή του, η διεύρυνση του πέους γίνεται αμέσως!

Σπρέι μεγέθυνσης πέους