Δείτε πώς μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας: Αυξήστε το όγκο και το μήκος του πέους σας

Πώς να αυξήσετε το μήκος και τον όγκο ενός άνδρα είναι μια ερώτηση που ενδιαφέρει τους περισσότερους άνδρες, ακόμα και όταν δεν μπορούν πραγματικά να διαμαρτύρονται για το μέτριο μέγεθος του πέους τους.

Και οι κριτικές στα φόρουμ προσφέρουν αμέσως πολλές διαφορετικές επιλογές, μερικές φορές πολύ απροσδόκητες και επικίνδυνες.

Είναι απίθανο κάποιος να θέλει να θέσει σε κίνδυνο τα γεννητικά όργανα του, πραγματοποιώντας αμφίβολα πειράματα για να αυξήσει τον όγκο και το μήκος.

«Θέλω ένα αξιόπιστο και ασφαλές μέσο με το οποίο μπορείτε να επιτύχετε μακροχρόνια, μη προσωρινή, διεύρυνση του πέους» - αυτός είναι ο στόχος των ανδρών. Μπορεί να επιτευχθεί στην πραγματικότητα;

Οι πιο δημοφιλείς τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Στην πραγματικότητα, μπορείτε πραγματικά να πάρετε ένα φάρμακο, η τακτική χρήση του οποίου θα βοηθήσει στην αύξηση του πέους κατά αρκετά εκατοστά, συμπεριλαμβανομένου του όγκου του, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα της στύσης ή την οξύτητα των αισθήσεων. ή γονιμότητα. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερες από μία τέτοιες θεραπείες.

Οι κριτικές και οι γιατροί συνιστούν να δοκιμάσετε τέτοιες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο σας:

 1. διογκωτήςΕίναι μια συσκευή μεγέθυνσης πέους με τέντωμα ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες που δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση πέους. Η συσκευή είναι ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται τακτικά - το μήκος του πέους μπορεί να αυξηθεί κατά 30%.
 2. Κρέμα, τζελ, αλοιφή, σπρέιγια τη διεύρυνση του πέους - είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δίνουν μόνο ένα προσωρινό αποτέλεσμα. Μόλις σταματήσει η χρήση αυτών των κεφαλαίων, το μέγεθος του πέους μπορεί να επιστρέψει στο προηγούμενο. Ο κίνδυνος απόκτησης ψεύτικου είναι μεγάλος - προειδοποιούν προειδοποιήσεις.
 3. ΤζελκίνγκΕίναι μια ειδική τεχνική για χειροκίνητο τέντωμα του πέους. Χρειάζεται χρόνος και δεξιότητα για να το καταφέρει. Είναι απαραίτητο να χρειάζεστε μια κρέμα ή λάδι για λίπανση. Το αποτέλεσμα θα είναι αισθητό μόνο μετά από 10-12 μήνες - αλλά θα διαρκέσει για μια ζωή αν συνεχίσετε να ασκείτε τακτικά. Ταυτόχρονα, το πέος αυξάνεται σε όλες τις παραμέτρους, βελτιώνεται η ποιότητα των στύσεων και αυξάνεται η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
 4. Αντλία κενού ή υδραυλική- μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μεταξύ των ανδρών που θέλουν να επιμηκύνουν το πέος τους κατά μερικές ίντσες. Οι κριτικές προτείνουν την εναλλακτική χρήση του διαστολέα και της αντλίας. Για ένα γρήγορο αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα μεγέθυνσης του πέους.
 5. Οικιακές θεραπείες- Σε ορισμένες περιπτώσεις, λέβητες βοτάνων, τσάι, βάμματα και άλλα φυσικά προϊόντα μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα από τα φάρμακα, τις κρέμες και τον εξοπλισμό άσκησης. Για παράδειγμα, ένα βάμμα καρπουζιού ή μια παρασκευή του St. John's wort μπορεί να διευρύνει το πέος και να ενισχύσει τη στύση.
 6. φαρμακευτική αγωγή- Οι κριτικές επιβεβαιώνουν ότι μπορεί πραγματικά να αυξήσει το μέγεθος του πέους κατά μερικά εκατοστά, αλλά ταυτόχρονα έχει πολλές αντενδείξεις και παρενέργειες. Δεν συνιστάται μακροχρόνια χρήση.
 7. μασάζ- η ασφαλέστερη μέθοδος για τη διεύρυνση του πέους. Στην ιδανική περίπτωση, απλώστε πρώτα μια ειδική κρέμα για να επιμηκύνετε το πέος και μετά ξεκινήστε τη διαδικασία. Οι κριτικές προτείνουν καθημερινές συνεδρίες τουλάχιστον 15 λεπτών.
 8. Γυμνάσια,Η διεύρυνση του γεννητικού οργάνου - συνιστάται σε όλους, καθώς δεν έχουν αντενδείξεις όπως κρέμα ή χάπια και επωφελούνται μόνο από αυτά. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η κανονικότητα των τάξεων, την οποία δεν μπορούν να αντέξουν όλοι οι άντρες.
Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Δεδομένου ότι καθεμία από τις αναφερόμενες μεθόδους, καθώς και κρέμα, διαστολείς και μασάζ έχουν διαφορετικά αποτελέσματα στο πέος, είναι λογικό να τα δοκιμάσετε όλα σε διαφορετικούς συνδυασμούς και να δημιουργήσετε ένα μεμονωμένο πρόγραμμα για τη μεγέθυνση του πέους.

Δεν πρέπει απλώς να βασίζεστε σε κριτικές - τελικά, το σώμα κάθε ανθρώπου είναι ατομικό και αντιδρά διαφορετικά σε συγκεκριμένα γεγονότα.

Δεν υπάρχει λόγος να αναστατωθείτε αν ένας πράκτορας λάβει σχόλια από όλους, αλλά στην προσωπική πρακτική δεν έχει βοηθήσει καθόλου. Το πρόβλημα είναι πιθανότατα η λανθασμένη εφαρμογή.

Ή το γεγονός ότι το μέλος δεν χρειάζεται να μεγαλώσει καθόλου - έχει ήδη φτάσει στο μέγιστο του μέγεθος. Και μόνο ο κύριος του πιστεύει ότι χρειάζεται όλο και περισσότερο, όλο και περισσότερο.

Διεύρυνση πέους - Είναι απαραίτητο;

Αφού εξετάσετε τις σύγχρονες μεθόδους που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε το γεννητικό όργανο, αξίζει να το ξανασκεφτείτε - αξίζει τον κόπο; Είναι πραγματικά απαραίτητο;

Σε ενήλικες άνδρες, όταν είναι όρθιοι, το πέος έχει διάμετρο 3 έως 4 εκατοστά και μήκος 12 έως 17 εκατοστά. Αυτοί είναι κανονικοί αριθμοί, ενώ 12 ίντσες δεν είναι το χαμηλότερο επιτρεπόμενο σημάδι. Υπάρχει απόκλιση εάν το μήκος του πέους στους άνδρες είναι μικρότερο από 8 εκατοστά ακόμη και με μέγιστη διέγερση.

Σε αυτήν την περίπτωση, η διεύρυνση του αρσενικού πέους είναι επίσης πραγματικά απαραίτητη από ιατρική άποψη, καθώς προβλήματα τέτοιου μεγέθους μπορούν να προκύψουν κατά τη σύλληψη των παιδιών από τους άνδρες. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, δεν είναι ένα φυσιολογικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, αλλά ένα ψυχολογικό - ίσως να αλλάξουμε έναν σύντροφο.

Εάν όλα είναι καλά με τον σύντροφό σας, δεν υπάρχουν ιατρικές ενδείξεις για επείγοντα μέτρα και θεραπείες, αλλά θέλω απλώς περισσότερα - θα πρέπει να διαβάσετε επιπλέον χρήσιμες συμβουλές και τις κριτικές των ανδρών που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία με τη διεύρυνση του πέους μέσω χειρουργικών μεθόδων χωρίς πέος.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας - τι άλλο πρέπει να ξέρετε

Το πέος είναι το πιο σημαντικό όργανο για κάθε άνδρα, γιατί πριν προσεγγίσετε φανατικά όλες τις μεθόδους άμεσης αύξησης, θα πρέπει να ηρεμήσετε, να ξαναζυγίσετε τα πάντα και να επιλέξετε την επιλογή που θα πρέπει να είναι η πιο αποτελεσματική και να μην χάνετε χρόνο, ελπίδες και οικονομικά.

Οι πιο αποτελεσματικές και δημοφιλείς μέθοδοι συζητούνται λεπτομερέστερα παρακάτω.

Jelqing και μασάζ

Σήμερα αυτή η μέθοδος βρίσκεται στο απόγειο της δημοτικότητάς της, ίσως επειδή δεν απαιτεί οικονομικό κόστος. Το μόνο που χρειάζεται είναι:

 • Κρέμα ή λάδι για λίπανση.
 • Εκπαιδευτικό βίντεο;
 • 15 λεπτά ελεύθερου χρόνου καθημερινά.
Άσκηση Jelqing για μεγέθυνση του πέους

Το Jelq είναι μια χειρονομία του χεριού που μοιάζει με το άρμεγμα του μαστού. Πρέπει να ενεργείτε ρυθμικά αλλά απαλά και να ελέγχετε την πίεση. Ταυτόχρονα, για αρχάριους, μια στύση δεν πρέπει να υπερβαίνει το 45-50%, για έμπειρους επαγγελματίες αυτής της τεχνικής - 70-85%.

Ένα μερικώς όρθιο πέος τυλίγεται στη βάση με ένα δακτύλιο συνδεδεμένου αντίχειρα και δείκτη, μετά το οποίο τα δάχτυλα καθοδηγούνται προς τα κάτω προς την κατεύθυνση της κεφαλής.

Το ίδιο το κεφάλι δεν επηρεάζεται στο jelqing. Σε μια προσέγγιση, οι αρχάριοι πρέπει να κάνουν τουλάχιστον 50 jelq, και στη συνέχεια ο αριθμός αυξάνεται σε 200, 300 και ακόμη και 500 jelq. Όταν απορροφηθεί το λιπαντικό, προσθέστε το. Το πρώτο αποτέλεσμα θα είναι αισθητό σε μερικούς μήνες.

Το τέντωμα διευρύνει τα σπηλαιώδη σώματα του πέους και διεγείρει τη ροή του αίματος. Αυτό σημαίνει ότι όταν διεγείρεται, το πέος γίνεται πιο γεμάτο αίμα και μεγαλύτερο. Το μασάζ έχει περίπου το ίδιο αποτέλεσμα. Μπορεί να εκτελεστεί τόσο σε ενθουσιασμένη όσο και σε χαλαρή κατάσταση.

Συνιστάται να ζεσταθεί το ανδρικό πριν από την άσκηση. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους:

 1. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο, μπορείτε να καθίσετε μόνο.
 2. Απλώστε μια πετσέτα εμποτισμένη με ζεστό νερό στο πέος.
 3. Ζεσταίνετε το πέος με σακούλες θερμαινόμενης άμμου ή αλατιού.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτών των δύο τεχνικών - είναι εντελώς ακίνδυνα. Εάν δεν τραβάτε και συμπιέζετε το πέος πολύ σφιχτά, δεν υπάρχει κόστος. Μπορείτε να κερδίσετε τον σύντροφό σας σε χρήσιμες διαδικασίες. Το μειονέκτημα είναι ότι το αποτέλεσμα δεν εμφανίζεται αμέσως.

Επεκτάσεις και αντλίες

Επέκταση διεύρυνσης πέους

Επίσης πολύ δημοφιλείς μέθοδοι - ρίξτε μια ματιά στον αριθμό πωλήσεων παρόμοιων προϊόντων σε ηλεκτρονικά καταστήματα για άνδρες. Η επέκταση σχεδιάστηκε αρχικά ως συσκευή για τη διόρθωση της καμπυλότητας του ανδρικού. Ωστόσο, αφού παρατηρήθηκαν τα ευεργετικά τους αποτελέσματα στην κυκλοφορία του αίματος και στο μέγεθος του πέους, οι διαστολείς χρησιμοποιήθηκαν ευρέως για άλλους σκοπούς.

Διαπιστώθηκε ότι καθώς τα κύτταρα τεντώνονται, διαιρούνται και μεγαλώνουν για να αντισταθμίσουν το συνεχές στρες. Εξαιτίας αυτού, με την παρατεταμένη χρήση του διαστολέα, το πέος μεγαλώνει τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος και το αποτέλεσμα διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αντλία, κενό ή υδραυλικό, λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο.

Κρέμα ή λάδι πρέπει να εφαρμόζεται στο πέος πριν χρησιμοποιήσετε την αντλία. Το προϊόν πρέπει να είναι με βάση το νερό και όχι με βάση το λάδι - τα λίπη καταστρέφουν το λατέξ και το πλαστικό. Εάν τα μαλλιά στη βουβωνική χώρα είναι πολύ παχιά και μακριά, θα πρέπει να είναι κομμένα ή ξυρισμένα.

Η διαφορά είναι ότι το διαστολέα φοριέται για αρκετές ώρες χωρίς να το αφαιρέσετε. Και η αντλία χρησιμοποιείται σε συνεδρίες αρκετές φορές την ημέρα. Η αντλία plus cream είναι το κλειδί για μια γρήγορη, μακροχρόνια στύση όταν δεν μπορείτε να ξυπνήσετε. Η κρέμα βοηθά επίσης εάν η στύση εξαφανιστεί κατά τη σεξουαλική επαφή. Τα τσάγια και τα τσάι από βότανα λειτουργούν σωρευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο ως βοήθημα.

Σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα δεδομένα, το μέσο μήκος του όρθιου ανδρικού πέους είναι 14, 5 cm και ο μέσος όγκος είναι 4 cm. Αυτό είναι αρκετό για να ικανοποιήσει πλήρως τον σύντροφο. Αλλά όταν φαίνεται ότι αυτό δεν αρκεί, όταν η αυτοεκτίμηση υποφέρει και η αυτοπεποίθηση εξαφανίζεται, πρέπει να ενεργήσετε και να αναζητήσετε τρόπους για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Ο αθλητικός εξοπλισμός, η σωστή ισορροπημένη διατροφή, τα συμπληρώματα διατροφής και η τακτική άσκηση σας επιτρέπουν να μοντελοποιείτε τους μυς του σώματος κατά την κρίση σας. Το αρσενικό γεννητικό όργανο δεν αποτελεί εξαίρεση - οι κριτικές για αυτό είναι επιβεβαίωση. Μπορεί επίσης να γίνει με τον τρόπο που θέλουμε, ή τουλάχιστον όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που θέλουμε.